BoCasa
Zoeken

Aankoopmakelaar in El Portet Moraira

Aankoopmakelaar in El Portet Moraira

Onze makelaar in El Portet Moraira laat u graag een van de mooiste plekken aan de noordelijke Costa Blanca zien. El Portet Beach is een spectaculaire hoek die niemand onverschillig laat. Verscholen op het schiereiland Cap d'Or is dit kleine strand in de vorm van een schelp bekroond met de Blauwe Vlag. Het transparante en warme water is een genot voor het hele gezin. Het fijne zand, dat aangenaam aanvoelt, is zeer aangenaam voor kinderen om magische kastelen aan de kust te bouwen. De Paseo Marítimo van dit semi-stedelijke strand is de perfecte plek om op de zonnige terrassen van de bars of cafés te zitten en te genieten van het landschap. U kunt ook een heerlijke paella of een Spaanse omelet proeven en genieten van een hele dag aan de Middellandse Zee. 
 Bovendien heeft het een toegangskanaal voor kleine boten, waardoor u zich kunt vermaken:

  • Langs de kust aan boord van een jetski
  • een kajak- of kanotocht maken
  • met je vrienden op een waterskate

Wie gepassioneerd is door wandelen en het ontdekken van de mooiste plekjes die de natuur te bieden heeft, vindt hier verschillende wandelroutes die ideaal zijn om met het gezin te wandelen. Vanuit El Portet heeft u toegang tot de uitkijktoren in de Cap d'Or, vanwaar u een immens panoramisch uitzicht op de zee met de Peñón de Ifach heeft.  


Wilt u in een luxueuze villa met uitzicht op zee wonen? Vraag het onze makelaar in El Portet Moraira

Als uw droom een droomhuis is met een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee, dan zal onze makelaar in El Portet Moraira uw wens in vervulling laten gaan. BoCasa heeft een interessante selectie van woningen in El Portet Moraira. Je zult genieten van onze traditioneel ontworpen villa's, zeer typisch voor de Costa Blanca en doet denken aan de representatieve boerderijen van de vorige eeuw in dit gebied. Hun cilindrische volumes, hun witte gevels, de houten balken in de veranda's, de artistieke roosters van de ramen, de okerkleurige daken ... een combinatie van architectonische elementen met een prachtig resultaat.
Als u meer avant-garde smaak heeft, zult u versteld staan als u onze luxueuze villa's in moderne stijl bezoekt. Ze worden gekenmerkt door de rechte lijnen van het ontwerp met vooral glazen gevels, waardoor u overal in het huis van een benijdenswaardig uitzicht kunt genieten. Onze villa's zijn zeer licht en ruim. Ze zijn gebouwd met materialen van topkwaliteit en zijn zeer comfortabel en gastvrij.


Ervaring en professionaliteit, de belangrijkste kenmerken van onze makelaar in El Portet Moraira 

Als u contact opneemt met onze makelaar in El Portet Moraira, zult u snel zijn lange ervaring in de sector zien, evenals zijn grote professionaliteit. Bij BoCasa zullen wij u adviseren over de verschillende soorten woningen aan de Costa Blanca en hun situatie, zodat u kunt kiezen voor de woning die het beste bij uw levensstijl past: aan het strand, naast de golfbaan, in een stedelijke en toeristische omgeving ...
Om contact met ons op te nemen stuurt u een e-mail naar info@bocasa.nl of belt u +34 637 148 358 |+31 658 771 610. Vul het formulier op onze website in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp