BoCasa
Zoeken

Aankoopmakelaar Teulada Spanje

Aankoopmakelaar Teulada Spanje

Als u contact opneemt met onze makelaar Teulada España zal hij u helpen een mooie hoek van de noordelijke Costa Blanca te ontdekken waar u kunt genieten van de zon, het platteland en de zee. De stad Teulada is zeer goed verbonden met de luchthavens van Alicante en Valencia via de mediterrane snelweg. Deze gemeente, die ongeveer elfduizend inwoners telt, is verdeeld in twee stedelijke centra:

  • Teulada: in het binnenland
  • Moraira: aan de Middellandse-Zeekust

Teulada is omgeven door landbouwgrond en is van oudsher gewijd aan de landbouw. Als u graag in een ontspannen en rustige omgeving leeft, genietend van de zon en aangename wandelingen op het platteland, dan vindt u in Teulada de ideale plek om u te vestigen. Als u wilt, kunt u ook de zes kilometer fietsen die Teulada van Moraira scheiden en de magische baaien met hun kristalheldere water bereiken die u aan dit deel van de Spaanse kust vindt.

Als u gepassioneerd bent door cultuur zult u de prachtige kerk en de kapellen die u in deze stad vindt geweldig vinden, maar het Auditorium zal u fascineren. Dit emblematische, avant-gardistische gebouw ligt op een heuvel met uitzicht op Moraira. Het heeft een gevarieerd jaarprogramma dat geschikt is voor alle doelgroepen.

Met uitgestrekte wijngaarden in de omgeving nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan de lokale wijnmakerijen waar u de witte wijnen en vooral de uitgelezen muskaatwijn, een zoete drank die ideaal is voor het begeleiden van het dessert, kunt proeven.


Onze makelaar Teulada España zal u prachtige landhuizen met de beste kenmerken laten zien.

Nu heeft u de mogelijkheid om een luxueus toevluchtsoord te hebben aan de Costa Blanca waar u zich kunt losmaken van het stressvolle dagelijkse leven van de grote steden. Onze makelaar in Teulada Spanje zal u een breed scala aan landhuizen in Teulada aanbieden die u totaal zullen verbazen. Stelt u zich eens voor: enorme traditionele gebouwen omgeven door een groot stuk land en met een prachtig uitzicht op de zee, de vallei, het platteland... Deze enorme huizen die herinneren aan de oude boerderijen zijn volledig gerenoveerd en hebben alle comfort dat de hedendaagse levensstijl vereist. Wij bieden u woningen met vier, vijf en maximaal acht slaapkamers met bijbehorende badkamers. Rondom de huizen liggen weelderige mediterrane tuinen en een groot solarium rond het zwembad. Het is de perfecte plek om te wonen met uw hele familie of om uw vrienden te ontvangen.

In Teulada hebben we ook typische huizen in het centrum van de stad die u in staat stellen om zoveel mogelijk te integreren in de manier van leven van de Spaanse dorpen.


BoCasa, uw makelaar in Teulada Spanje

Wanneer u ons ontmoet zult u zeer tevreden zijn met onze nauwe en gepersonaliseerde behandeling. Bocasa is de makelaar in Teulada Spanje die zorgvuldig luistert naar uw zorgen over het kopen van een huis aan de Costa Blanca om u het huis aan te bieden dat u altijd al wilde. Wij hebben de nodige ervaring om alle noodzakelijke stappen voor u te vergemakkelijken en de aankoop van een woning in een ander land dan uw eigen land zeer lonend te maken.

Stuur ons een e-mail naar info@bocasa.nl of vul het contactformulier op onze website in en wij nemen contact met u op. Als u wilt, bel dan +34 637 148 358 | +31 658 771 610.

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp