BoCasa
Zoeken

Aankoopmakelaars in Solpark Moraira

Aankoopmakelaars in Solpark Moraira

Stel je voor dat je op de veranda van je nieuwe huis in Spanje bij zonsopgang naar de zee kijkt. Als u wilt, kunt u uw wensen laten uitkomen, neem contact op met onze Aankoopmakelaars in Solpark Moraira en zij zullen u helpen het huis te vinden waar u altijd al van gedroomd heeft.

De populaire urbanisatie Solpark ligt zeer dicht bij het stedelijk centrum van Moraira . Met een comfortabele wandeling bereikt u de stad of zijn prachtige stranden. In deze toeristische stad, die ooit een stad was die gewijd was aan visserij en landbouw, heeft u alle diensten die u wenst: supermarkten, diverse winkels, winkelcentra, internationale pers, restaurants, gezondheidscentrum, apotheken, ... Bovendien is het uitstekend locatie en gemakkelijke toegang tot de mediterrane snelweg zorgen ervoor dat u de luchthaven van Alicante in minder dan een uur met de auto bereikt.

De baaien van Moraira worden beschouwd als een van de beste in Spanje. Gelegen in een unieke natuurlijke omgeving waar de dennen bijna de kust raken, is het warme en kristalheldere water perfect voor het hele gezin om te zwemmen of plezier te hebben met vrienden. Het is ook de ideale plek om een verrekijker mee te nemen en te gaan wandelen langs de verschillende goed gemarkeerde routes in de omgeving. Je zult het zeker leuk vinden om talloze foto's te maken en deze met je vrienden op sociale netwerken te delen.


Woont u graag aan zee in een zonnig huis, vraag het dan aan onze Aankoopmakelaars in Solpark Moraira

Onze Aankoopmakelaars in Solpark Moraira hebben een selecte lijst van luxe villa's in Solpark die worden gekenmerkt door hun elegante ontwerpen en fantastische zwembaden . Onze gebouwen, die een verschillend aantal slaapkamers en badkamers hebben, hebben:

  • ruime en zeer lichte kamers
  • keukens volledig ingericht en voorzien van inbouwapparatuur
  • in loop kasten
  • badkamers met een zeer modern design

Vanaf de ruime terrassen of de typische gewelfde veranda's geniet u van een prachtig uitzicht over de vallei, de zee, de Peñón de Ifach ...

De percelen zijn verfraaid met weelderige tuinen die bij zonsondergang een vleugje frisheid en zachte geuren geven. We kunnen een vertrouwde tuinman aanbevelen om uw tuin het hele jaar in perfecte staat te houden. Het zwembad is meestal de favoriete plek in huis. Omringd door een groot solarium, vindt u verschillende ontwerpen van zwembaden, afhankelijk van de stijl van het huis: met jacuzzi, met onderwaterverlichting, niervormig of rechthoekig, overlopend, oneindig, met fonteinen ...

In Solpark vindt u een uitgelezen buurt waarmee u de geweldige diensten in de omgeving deelt: fitness, restaurants, hotels, tennisbanen, minigolf, supermarkten, enz.


Onze Aankoopmakelaars in Solpark Moraira zullen u vergezellen om deze fantastische huizen te bezoeken

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een woning aan de Costa Blanca Noord, zullen onze Aankoopmakelaars in Solpark Moraira u begeleiden om een selectie van woningen te bezoeken die passen bij uw profiel. U zult zien dat zij deskundige experts zijn in het gebied waar onze huizen zich bevinden en dat zij u informeren over de voordelen ervan, de nabijheid van het strand, golfbanen, scholen, ziekenhuizen, relevante vrijetijdsgelegenheden, enz.

Om contact met ons op te nemen, volstaat het om het formulier in te vullen dat op internet verschijnt en zo spoedig mogelijk nemen wij contact met u op. Schrijf desgewenst een e-mail naar info@bocasa.n . of bel de telefoons: +34637148358 | +31658771610.

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp