BoCasa
Zoeken

Makelaar Javea

Makelaar Javea

Bent u op zoek naar een makelaar Javea die u kan adviseren over het vinden van een goede prijs-kwaliteitverhouding voor huizen te koop aan de Costa Blanca? BoCasa richt al haar inspanningen op het afstemmen van de eisen van de kopers of investeerders met een kwaliteitslijst van wederverkoop- en nieuwbouwwoningen. Het is de moeite waard om wat tijd te besteden aan het verkennen van onze catalogus, zodat u een idee kunt krijgen van hoe het is om te leven in een appartement aan het strand of om te liggen op een hangmat terwijl u luistert naar het geluid van de golven.

Javea biedt verbazingwekkende hoeken die te zien zijn vanaf de terrassen en ramen van onze mooiste woningen. Zou u zich kunnen voorstellen dat u op uw terras zit te staren naar een spectaculair uitzicht op de kustlijn? Als u een ontspannende levensstijl wenst in de buurt van de zee en de bergen, raden wij u aan om te graven in onze verschillende huizen die variëren van appartementen aan het strand, goedkope appartementen, ruime bungalows, lichte villa's, open huizen met uitzicht op de vallei met zwembad, penthouses met een prachtig uitzicht, herenhuizen met tuin tot percelen grond in bevoorrechte gebieden.

Wij ondersteunen de families die een nieuw leven willen beginnen aan de Costa Blanca, zoals veel van onze vrienden al hebben gedaan. Ook zetten we ons aan de kant van de investeerders die goedkope appartementen te koop aanbieden in Javea, Moraira o Calpe met garanties voor winstgevendheid in de toekomst. De waarheid is dat de Costa Blanca Noord u veel positieve dingen te bieden heeft.

De makelaar Javea die u altijd al wilde hebben

Als u op zoek bent naar een vakantieverblijf om te ontspannen tijdens uw vrije tijd of als u liever investeert in een opkomend huis, vraag dan om een beoordeling aan onze makelaar Javea. Een van onze gekwalificeerde teams zal u graag al hun ervaring en kennis van de vastgoedmarkt in Spanje en in het buitenland aanbieden.

Wat kunnen wij u helpen? Zoals u kunt zien in onze uitgebreide diensten richten wij ons op het verstrekken van de beste beoordeling aan kopers en investeerders om hun dromen te vervullen: wonen in een comfortabele woning aan de Costa Blanca in de buurt van de zee en de golfbanen. Het beste deel van het vertrouwen in BoCasa is dat de diensten volledig GRATIS zijn.

Hoe is het mogelijk? We onderhouden een uitgebreid netwerk met bijna alle verkoopmakelaars in Alicante en we krijgen de commissies van de verkopende partijen. Het zijn allemaal voordelen! Maak uw zoektocht naar uw ideale woning niet ingewikkelder en bespaar tijd en geld vanaf het begin.

 
Als u geïnteresseerd bent in het kopen of investeren in een huis te koop aan de Costa Blanca Noord, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze makelaar Javea

Je weet niet waar je moet beginnen met het zoeken naar een koopwoning in Javea? Onze makelaar Javea zal u helpen uw zoektocht op een professionele manier te verfijnen. Aangezien wij zeer vertrouwd zijn met de juridische en financiële aspecten van de vastgoedmarkt, zijn wij 100% gekwalificeerd om uw aankoop met succes uit te voeren.

Als u op zoek bent naar een woning te koop in Javea of waar dan ook aan de Noord-Costa Blanca, neem dan contact op via de volgende contactgegevens:

  • E-mail: info@bocasa.nl
  • Telefoon: +34 637 148 358 / +31 658 771 610

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp