BoCasa
Zoeken

Makelaars in Teulada Costa Blanca

Makelaars in Teulada Costa Blanca

Onze makelaars in Teulada Costa Blanca adviseren u graag over de verschillende soorten onroerend goed die wij u aanbieden in deze prachtige stad in Alicante. Teulada is een rustige gemeente in de regio Marina Alta en grenst aan zeer toeristische steden zoals Benissa, Denia en Jávea. Het is verdeeld in twee stedelijke centra: Teulada in het binnenland en de toeristische Moraira aan de kust, zes kilometer verderop.

Omringd door uitgestrekte teeltgebieden, voornamelijk wijngaarden en amandelvelden, het uitstekende klimaat met een zon die meer dan driehonderd dagen per jaar schijnt, maakt het de perfecte plek om te wonen voor liefhebbers van rust, contact met de natuur, om een gezonde levensstijl te leiden door wandelen of fietsen . In het stedelijke centrum van Teulada zult u zich snel aanpassen aan de lokale gastronomie die u kunt proeven in de bars en tavernes waar u kunt genieten van voortreffelijke zelfgemaakte maaltijden met een lange traditie.

De stad heeft een belangrijk cultureel erfgoed met relevante gebouwen:

  • Kerk van Santa Catalina (16e eeuw)
  • Jury and Justices Room (17e eeuw)
  • De Hermitages van de Font Santa, de Divina Pastora en San Vicente Ferrer


Wij zijn de makelaars in Teulada Costa Blanca dat we een fantastische selectie van luxe traditionele landhuizen hebben

Wil je wonen in een traditioneel huis op het platteland van Alicante? Vraag onze makelaars in Teulada Costa Blanca en zij zullen u een selectie van onze landhuizen in Teulada laten zien . Wij bieden u een interessante lijst van boerderijen op het platteland, zo'n honderd jaar oud , volledig gerestaureerd en voorzien van alle gemakken die vandaag nodig zijn. Deze enorme huizen hebben een groot aantal slaapkamers en badkamers. De restauratie is uitgevoerd met respect voor de originele ontwerpen, met gebruikmaking van materialen van de hoogste kwaliteit en in overeenstemming met de originele componenten.

De boerderijen hebben grote percelen, sommige met teeltgebieden. De huizen zijn omgeven door weelderige tuinen en hebben een fantastisch uitzicht over het landschap of de zee . In totaal is er een indrukwekkend zwembad gebouwd met grote zonneterrassen .

Als u wilt, hebben we ook in ons portfolio van landhuizen in afwachting van hervorming. Als u geen haast heeft om onmiddellijk naar de Costa Blanca te verhuizen, kunt u door het kopen van een woning met deze kenmerken deze aanpassen aan uw smaak en de behoeften van uw gezin.


Vraag onze makelaars in Teulada Costa Blanca naar onze boerderijen

Onze makelaars in Teulada Costa Blanca zullen u graag vergezellen om onze honderdjarige landgoederen en onze fantastische landhuizen te bezoeken. U checkt onze professionaliteit en ervaring in de vastgoedsector. We nodigen je uit om ons te volgen op Facebook en onze activiteiten en ons meest relevante nieuws te bekijken, evenals het aantal geïnteresseerde volgers.

Bij BoCasa helpen we u graag met het organiseren van uw reis, zodat uw bezoek en verblijf in Spanje schitterend is. Als u contact met ons wilt opnemen:

  • Vul het formulier in dat op onze website verschijnt
  • Bel de telefoons: +34637148358 | +31 658771610
  • Schrijf een e-mail naar info@bocasa.nl

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp