BoCasa
Zoeken

Real estate Javea

Real estate Javea

¿Bent u op zoek naar onroerend goed te koop aan de Costa Blanca Noord voor uw vakantie of pensioen? Bij onze Real Estate Javea putten we uit een exclusieve selectie van open landhuizen met uitzicht op de vallei, villa's, herenhuizen, appartementen met uitzicht op zee, bungalows met gemeenschappelijk zwembad, penthouses en perceel , zowel wederverkoop als nieuwbouw.

Javea is een stad in het noorden van de Costa Blanca. Elk jaar ontvangt het een groot aantal toeristen vanwege de kilometerslange turquoise waterstranden en het prachtige klimaat, ongeëvenaard in Europa. De levensstijl wordt beïnvloed door de Middellandse Zee die indrukwekkende zon- en strandafdrukken biedt, vooral vanuit de heuvels en kliffen. Javea is zelfs bekroond door de Wereldgezondheidsorganisatie als de perfecte plek om te wonen . Durf jij je in hun maagdelijke baaien te dopen?

Een appartement kopen in Javea betekent met uw hangmat naar het strand gaan om een tijdje te zonnebaden, langs de kust lopen terwijl u luistert naar het geruis van de golven , op een zonnig terras naast de zee zitten om een heerlijke paella te proeven of te spelen samen met je kinderen om zandkastelen te bouwen. Dit is je laatste kans om meer tijd met je gezin door te brengen tijdens de vakantie of om te genieten van vrije tijd met je partner.

Wat biedt BoCasa u als uw Real estate Javea

Als professioneel onroerend goed in Javea bestuderen we het profiel van de koper in detail. Op deze manier zullen we alleen die doorverkoop- of nieuwbouweigenschappen tonen die het beste overeenkomen met hun gewenste lijst . Ga direct naar wat u zoekt zonder tijd of geld te verspillen.

Wist u dat onze onroerendgoeddiensten volledig GRATIS zijn voor onze klanten? Er is geen trucje. Onze makelaars aan de Costa Blanca verzamelen de commissies van de partijen van de verkopende agent . Doe het rustig aan en profiteer van onze uitgebreide diensten dan assortiment:

  • Oriëntatie op de beschikbare huizen langs de mooie steden en buitenwijken van Costa Blanca Noord zoals Moraira, Javea, Benissa Coast, Benitachell (Cumbre del Sol) , Teulada, Calpe, Gata de Gorgos, Jalon, Lliber, Pedreguer , ecc.
  • Boekingsbezoeken en bezichtigingen van huizen
  • Onderhandelingen tussen de koper en de verkoper, altijd aan de kant van de partijen van de koper
  • Externe diensten zoals het verkrijgen van het NIE-nummer, het openen van een bankrekening, introductie met advocaten, gestors, constructeurs, het regelen van een volmacht (POA) , ..
  • Aftersales-services: vastgoedbeheer, advies over verhuurdiensten, renovaties, interieurontwerp, zwembad- en tuinonderhoud ...


Vind uw droomhuis nabij de Middellandse Zee met behulp van BoCasa, een engagement Real Estate Javea

Ons Real estate Javea richt zich op de bescherming van de juridische en financiële aspecten van internationale kopers . Een huis kopen aan de Costa Blanca is veel gemakkelijker met professionele hulp. Neem geen onnodig risico.

Indien nodig kunnen onze makelaars in Javea u vergezellen om vrijblijvend de huizen te bezoeken die u het leukst vindt. Wij bieden juridische, financiële ondersteuning voor, tijdens en na de aankoop via een directe communicatie en in uw eigen taal.

We horen graag van je. Laten we uw nieuwe huis in Costa Blanca vinden!


Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp