BoCasa
Zoeken

Aakoopmakelaar Benissa Spanje

Aakoopmakelaar Benissa Spanje

De Costa Blanca is een paradijs waar u het hele jaar door kunt genieten van de zon en de zee. Vraag onze Aakoopmakelaar Benissa Spanje Spanje naar de voordelen van het wonen in deze idyllische hoek van de Middellandse Zee en u zult er zo snel mogelijk willen intrekken.
Het historische centrum van Benissa wordt gekenmerkt door typische middeleeuwse straatjes met gebouwen van grote monumentale waarde, waaronder wij benadrukken:

  • Elegante statige huizen
  • Universitair hoofdkwartier van de Universiteit van Alicante
  • La Lonja (16e eeuw)
  • Franciscaner klooster
  • Stadhuis

Naast een interessant architecturaal en cultureel erfgoed, beschikt Benissa ook over vier kilometer kustlijn, die beschouwd wordt als één van de mooiste gebieden van de Costa Blanca. Vol met rotsen, kliffen en prachtige baaien met kristalhelder en warm water, velen van hen overspoeld door pijnbomen, zult u verrast worden door zijn zand- of kiezelstranden met schoon en transparant water. Het is de ideale plek om deze zomer af te koelen en met uw gezin te genieten van een unieke natuurlijke omgeving. U kunt er ook watersporten beoefenen. In de Club Náutico "Les Basetes" bieden ze duikcursussen aan, aangepast aan uw leeftijd en niveau. U zult verrukt zijn om de onvergelijkbare schoonheid van de zeebodem met zijn posidonia-weiden te ontdekken. Na een leuke dag op het strand, zult u genieten van de traditionele gerechten van Benissa in de restaurants aan zee: de heerlijke cocido (stoofpot) met rotsinktvis en de voortreffelijke handgemaakte worsten.


Onze Aakoopmakelaar Benissa Spanje biedt u woningen aan in het traditionele centrum van de stad, op het platteland of aan zee

Onze Aakoopmakelaar Benissa Spanje heeft een gevarieerd aanbod van eigendommen waaruit u kunt kiezen al naar gelang uw interesses. Wij bieden u herenhuizen in het centrum van de stad die u zullen toelaten om te integreren in de levensstijl van een traditioneel dorp van de Spaanse Levante. 

Wij bieden u ook percelen of landhuizen die zijn gelegen in de agrarische gebieden rond de stad. Hier kunt u in alle privacy genieten van prachtige natuurlijke landschappen en open uitzichten op de bergen en de vallei. Bovendien liggen ze zeer dicht bij het dorp, waar u supermarkten, restaurants, winkels, bars, medisch centrum, apotheken, enz. vindt. 

Onze luxe villa's met uitzicht op zee zullen indruk op u maken. Wij bieden u villa's gebouwd met een traditioneel ontwerp, typisch voor het gebied of met een moderne stijl, gekenmerkt door glazen gevels die u toelaten om de zee te zien vanuit elk punt van uw huis.   

BOCASA, de Aakoopmakelaar Benissa Spanje die u het huis biedt dat u wenst

BOCASA is de Aakoopmakelaar Benissa Spanje  die u nodig heeft om het huis van uw dromen te vinden aan de Costa Blanca Noord. Wij bestrijken het hele gebied tussen Denia, Calpe en Jalon in het binnenland. Naast het aanbieden van nieuwe en wederverkoop woningen in Benissa, zijn wij ook gespecialiseerd in woningen gelegen in Moraira, Javea, Benitachell, Cumbre del Sol, Benissa Costa, Teulada, Gata de Gorgos, Lliber, Pedreguer ...

Als u van plan bent om een woning te verkopen aan de Costa Blanca Noord, is BOCASA uw beste optie. Neem contact met ons op en u zult snel onze lange ervaring en professionaliteit in de onroerend goed sector zien. Om dit te doen, alles wat u hoeft te doen is:

  • Vul het contactformulier in dat op onze website verschijnt
  • E-mail: info@bocasa.nl
  • Telefoon: +34 637 148 358 | +31 658 77 16 16 10

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp