Aankoopmakelaars Costa Blanca Zijn gevonden 213 Objecten

Objecten
Objecten

Aankoopmakelaars Costa Blanca

Bent u op zoek naar Aankoopmakelaars Costa Blanca Noord? Neem contact op met BoCasa en u zult het verschil merken. We hebben een ervaren team van meertalige makelaars die uw taal vloeiend spreken, zodat u geen problemen ondervindt wanneer u ons wilt uitleggen hoe het huis van uw dromen eruit ziet.

De Noord Costa Blanca is de plaats die door duizenden Europeanen is uitgekozen om een huis te kopen waar ze lange periodes van vakantie kunnen doorbrengen of waar ze na hun pensionering kunnen gaan wonen. De mediterrane kustlijn heeft fantastische stranden, waarvan vele met de kenmerkende Blauwe Vlag , vanwege de geweldige kwaliteit van het water en de eersteklas diensten en faciliteiten. Langs de kust vinden we zeer gevarieerde stranden van grote natuurlijke schoonheid:

  • Uitgestrekte, zeer toeristische stranden met zacht goudkleurig zand
  • Baaien afgelegen en bijna verborgen tussen weelderige dennenbossen met kristalhelder water
  • Stedelijke stranden volledig geïntegreerd in de stad
  • Hondvriendelijke stranden
  • Afgelegen of wilde naaktstranden

Door het mediterrane dieet is Spanje een van de gezondste landen ter wereld . U zult zeker genieten van de exquise paella met zeevruchten, de verse zeevruchten die typisch zijn voor Calpe, de rode garnalen uit Denia en talloze traditionele desserts die met de hand zijn gemaakt door deskundige koks.

Het prachtige klimaat van de Costa Blanca , waar de zon meer dan driehonderd dagen per jaar schijnt, maakt het een bevoorrechte plek om te golfen, daarom vinden we golfclubs met de beste faciliteiten van Europa.


Onze Aankoopmakelaars Costa Blanca zijn gespecialiseerd in eigendommen gelegen in Moraira en Jávea

Als het uw droom is om een woning in Moraira of Jávea te kopen, vraag het dan aan onze Aankoopmakelaars Costa Blanca. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw en wederverkoop aan de Costa Blanca Noord , met name in de toeristische steden Moraira en Jávea.

BoCasa heeft huizen aan zee, aan het strand of in landelijke gebieden in het binnenland, zoals de steden Jalón, Teulada, Benitachell, ... waar u kunt genieten van een rustgevend uitzicht op de vallei, de bergen of de akkers.

Onze fantastische villa's met traditioneel ontwerp zullen u betoveren. Ze worden gekenmerkt door hun gewelfde portieken en balustrades op terrassen en trappen. De witte muren van de gevels doen denken aan de oude witgekalkte boerderijen midden tussen de uitgestrekte traditionele velden. Aan de andere kant zullen onze spectaculaire villa's in moderne stijl met grote glazen gevels u imponeren met de eenvoud van hun ontwerp. Al onze villa's zijn gelegen op zonnige kavels met zwembad en solarium. De tuinen geven kleur aan de omgeving van uw nieuwe huis in Spanje.


Neem contact op met BoCasa, uw Aankoopmakelaars Costa Blanca Noord

Als u geïnteresseerd bent in het bezoeken van een van onze eigendommen in Spanje, neem dan vandaag nog contact op met onze deskundige Aankoopmakelaars Costa Blanca Noord. U zult snel hun persoonlijke aandacht en hun eerlijke en uitgebreide service zien, aangezien wij alle procedures voor de aankoop van uw huis in Spanje voor onze rekening nemen.

Volg ons op sociale netwerken en u zult onze verschillende activiteiten kennen, de meest interessante vastgoedaanbiedingen, de meningen van onze volgers, enz.

Om contact met ons op te nemen, vult u het formulier in dat op internet verschijnt of stuurt u een e-mail naar info@bocasa.nl

Telefoon: +34637148358 | +31658771610.

ONLINE VIEWINGS