Aankoopmakelaar in Javea Spanje Zijn gevonden 67 Objecten

Objecten
Objecten

Aankoopmakelaar in Javea Spanje

Onze Aankoopmakelaar in Javea Spanje , is een ervaren kenner van het gebied en zal u informeren over de mooiste hoekjes van deze stad in de regio Marina Alta. De stranden van Jávea staan bekend als de beste van Spanje. Momenteel komt meer dan de helft van de bevolking van dit kleine stadje oorspronkelijk uit andere Europese landen. Ze zijn op deze plek gevestigd, voornamelijk om de volgende redenen:

  • Gouden zandstranden en dromerige baaien met blauwe vlaggen
  • Prachtig mediterraan klimaat
  • Gevarieerde kustlijn met eilandjes, kliffen, grotten bereikbaar via de zee ...
  • Natuurlijke omgeving vol dennenbossen
  • Geweldig aanbod van diensten waarmee u comfortabel kunt leven

We nodigen u uit om het historische centrum van Jávea te ontdekken en door de smalle, koele geplaveide straatjes te wandelen, waar u de aangename geur van de zee kunt inademen. De Promenade is ideaal om vrienden te ontmoeten in een van de vele terrassen, bars, cafés ... In de Jávea Yacht Club huurt u de ligplaats van uw jacht of u kunt een boot huren om de vijfentwintig kilometer lange kustlijn met zijn gevarieerde geografie. Als je een passie hebt voor duiken , zul je de perfecte plek vinden om deze sport te beoefenen, zodat je het zeereservaat en de rijkdom aan flora en fauna op de bodem van de zee kunt leren kennen.

Welk type woning wilt u aanvragen bij onze Aankoopmakelaar in Javea Spanje?

Onze makelaar in Jávea Spanje heeft een gevarieerde portefeuille van eigendommen in Jávea . Het panoramische uitzicht op zee dat u vanuit onze villa's kunt zien, zal indrukwekkend zijn. In onze selectie van villa's hebben we de bestaande woningen en nieuwbouw woningen gebouwd in een traditionele of avant-gardistische stijl. Onze moderne designwoningen zullen u imponeren met de schoonheid van hun stijl en de hoge kwaliteit van hun bouwmaterialen. Het biedt u volledig glazen gevels waarmee u overal in huis kunt genieten van een onovertroffen uitzicht. In overeenstemming met het ontwerp van het huis, is er een spectaculair infinity infinity pool, met een jacuzzi, met onderwater verlichting, met fonteinen ...

De traditioneel ontworpen villa's bootsen de oude Andalusische boerderijen na met hun arcades, hun koele veranda's met zichtbare houten balken, de natuurstenen plinten of het artistieke traliewerk van de ramen. We hebben ook een selectie van percelen van verschillende afmetingen en locaties. Kies degene die het beste bij uw interesses past en bouw een volledig persoonlijk huis dat bij uw gezin past. BoCasa staat te allen tijde aan uw zijde om u professioneel te adviseren tijdens het bouwproces.


BoCasa, de Aankoopmakelaar in Javea Spanje die u nodig heeft om uw ideale huis te kopen

Als u overweegt een huis te kopen aan de noordelijke Costa Blanca, neem dan contact op met onze Aankoopmakelaar in Javea Spanje . In BoCasa hebben we een interessante selectie van eigendommen in Jávea, Moraira, Benissa en Benissa Costa, La Cumbre del Sol in Benitachell, Gata de Gorgos, Teulada, Pedreguer, Calpe, Denia, Jalón, Lliber ... Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u op onze website niet de woning vindt die u zoekt. Onze makelaars helpen u zeker om het te vinden.

Neem contact met ons op via een van de volgende opties:

  • Vul het formulier in dat u op onze website vindt
  • Bel de telefoons +34 637 148 358 | +31 658771610
  • Schrijf ons op info@bocasa.nl
ONLINE VIEWINGS