BoCasa
Zoeken
VERKOPEN VERKOPEN

Onze diensten VERKOPEN

PERSOONLIJKE BEGELEIDING PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Het zoeken naar de juiste makelaar voor de verkoop van uw woning kan een behoorlijke uitdaging zijn waarbij u afhankelijk bent van lokale expertise en (internationale) netwerken om potentiële kopers te bereiken.

Geen zorgen BoCasa Real Estate staat voor u klaar!

Onze verkoopbegeleiding bestaat uit verschillende aspecten volledig aangepast op uw behoeften en de specifieke situatie van de verkoop. Wij zorgen ervoor dat na de waardebepaling alle benodigde documenten aanwezig zijn of alsnog geregeld worden, wij verzorgen uitstekend beeldmateriaal om uw woning onder de aandacht te brengen en presenteren uw woning op uitgebreide wijze via diverse kanalen. Onze samenwerking met betrouwbare collega makelaars breidt ons bereik nog verder uit.

Door onze ervaring en sterke kennis van de lokale omgeving in combinatie met onze meertalige begeleiding kunnen wij uw woning presenteren als geen ander. Potentiële geïnteresseerden kunnen bij ons terecht in het Nederlands, Engels, Spaans en Duits. Na het vinden van een koper staan wij u natuurlijk ook weer bij om een correcte juridische en fiscale afhandeling te waarborgen.

Uitgebreide informatie over het verkopen van uw woning vindt u op deze pagina of stuur ons dit contact formulier op en we nemen contact met u op voor een, natuurlijk geheel vrijblijvende, persoonlijk toelichting.

VERKOPEN VERKOPEN

DENKT U EROVER OM TE VERKOPEN?

WE NEMEN BINNEN 24 UUR CONTACT MET U OP
WhatsApp