BoCasa
Zoeken
Huizen te koop Costa Blanca Huizen te koop Costa Blanca

Huizen te koop Costa Blanca

Een huis kopen aan de Costa Blanca

Vind uw woning met onze zoekfunctie

Als u erover denkt een woning te kopen in Spanje biedt onze zoekfunctie u een uitgebreide selectie aan koopwoningen aan de Costa Blanca. Bestaande huizen en nieuwbouw objecten beschikbaar in de Marina Alta, zoals o.a. appartementen in Javea, villa’s in Moraira en finca’s in Jalon.

Wij nodigen u uit onze selectie rustig te bekijken en mocht uw droomhuis er niet tussen zitten horen wij graag waar u wel naar zoekt. Wij werken met vele verkopende partijen samen waardoor wij uit een nog veel breder aanbod kunnen putten. Wij stellen aan de hand van uw zoekprofiel dan een selectie op en sturen u deze per e-mail.

BoCasa helpt u hiermee aan uw ideale vastgoed object aan de Spaanse kust en wij staan tot uw beschikking voor uw eventuele vragen.

Costa blanca Noord

BoCasa richt zich puur en alleen op het noordelijke deel van de Costa Blanca, een populaire kuststreek in het zuidoosten van Spanje. Deze regio strekt zich uit van de stad Denia in het noorden tot aan de gemeente Altea in het zuiden. Deze regio heeft een uitgestrekte kustlijn met prachtige stranden en kristalhelder water, waardoor het een...

Meer informatie
WhatsApp