Makelaars Javea Zijn gevonden 153 Objecten

Objecten
Objecten

Makelaars Javea

Heb je Costa Blanca Noord als je volgende vakantiebestemming gekozen, maar weet je niet welke makelaars Javea te vertrouwen hebben? Bij BoCasa hebben we een hooggekwalificeerd team in financiële en juridische aspecten, zowel in Spanje als in België en Nederland, zodat onze internationale klanten hun aankoopproces van onroerend goed met succes kunnen voltooien in Javea, Moraira of nabijgelegen gebieden.

Costa Blanca staat op de TOP-lijst van plaatsen die het meest gewenst zijn door Europese burgers, met name Britten, Nederlanders en Belgen. Onder de stranden van kristalhelder water en zacht zand vinden ze de rust en vrede die ze nodig hebben om kalm te blijven. De weersomstandigheden met stralende zonneschijn en lage kans op regenval helpen ook om deze bestemming als een paradijs te zien. Javea heeft het hele jaar door meer dan 300 dagen zonneschijn die u aanmoedigen om langs het strand te wandelen of zelfs aan het begin van het voorjaar te zwemmen.

Wist je dat de Costa Blanca het grootste aantal stranden en baaien met een blauwe vlag heeft ? Met een gemiddelde jaartemperatuur van bijna 20 ° C is elk moment goed om op zijn zand te stappen en zijn ontspannen sfeer in te ademen. Ben je er klaar voor? Wij helpen u om uw doelen tijdig te bereiken.


Waarom kiezen voor BoCasa als uw makelaars in Javea

In 2013 besloot de oprichter van BoCasa, gelokt door de mediterrane levensstijl, om met zijn gezin een villa in Moraira te betrekken om een nieuw leven te beginnen vol met goed weer en gezond leven. Na zijn ervaring heeft hij gekwalificeerde makelaars in Javea aangeworven om de mogelijkheid te bieden aan vele andere buitenlandse burgers die de voordelen van een appartement met zwembad in Javea , Benissa Coast, Moraira, Calpe of Benitachell niet kennen .

Ben je meer geïnteresseerd in de zee of in de bergen? Dankzij ons select aanbod van eigenschappen langs de kust van Denia tot Calpe en het binnenland tot Jalon, hoeft u niet op te geven tussen de zee en de bergen. Geniet van het mooiste contrast dat de natuur u biedt en vind de rust die u zocht in onze prachtige open villa's met uitzicht op de vallei , bungalows, appartementen, landhuizen, penthouses, herenhuizen, finca's, percelen , zowel doorverkoop als nieuwbouw.

Ons werk richt zich alleen op de belangen van de kopers die ons bezoeken zonder onaangename verrassingen voor hen. Gelukkig zijn onze services volledig gratis omdat we de commissies van de partijen van de verkoper ontvangen. Ontmoet ons en ontdek meer voordelen!


Neem contact op met BoCasa, uw makelaars in Javea

Als u in de mediterrane kust van Spanje wilt wonen met een soepel koop- en verkoopproces in uw eigen taal , nodigen wij u uit om onze makelaars in Javea te ontmoeten.

We verwelkomen je graag in ons kantoor aan 'La Casita' Calle Henry Matisse 4, 03730 Jávea, Alicante of als je dat liever hebt, kunnen we elkaar informeler ontmoeten op een zonnig terras. Wij bieden u onze onderstaande contactgegevens:

ONLINE VIEWINGS