about us

Over ons

Leer ons team kennen

BoCasa,

Aankoopmakelaar Costa Blanca

Zoals velen voor mij, wenste ik al lange tijd een tweede huis aan de Middellandse Zee. Na lang zoeken naar mijn favoriete locatie ben ik terecht gekomen in het Noorden van de Costa Blanca en ben ik mijn zoektocht serieuzer begonnen. Uit het aanbod van huizen te koop aan de Costa Blanca heb ik in 2013 uiteindelijk een villa in Moraira gekocht.

Hierbij had ik het geluk tijdens mijn zoektocht een uitstekende en ervaren aankoopmakelaar tegen te komen. Zij kwam duidelijk voor mijn belangen op en gaf haar eerlijke en objectieve mening over de bezochte woningen. Haar kennis en uitgebreide lokale netwerk waren een enorme hulp om alles snel en zonder problemen geregeld te krijgen.

Nu ik zelf ik Spanje woon, wil ik graag dezelfde persoonlijke en toegewijde dienst bieden aan potentiele kopers die op zoek zijn naar onroerend goed in het noordelijk gedeelte van de Costa Blanca. Met de start van BoCasa en het opbouwen van mijn eigen betrouwbare lokale netwerk is dit realiteit geworden. Wij kunnen u laten profiteren van onze goede relaties en nauwe samenwerking met o.a. banken, advocaten, notarissen en aannemers.

Daarnaast ben ik erg blij dat twee ervaren dames ervoor gekozen hebben ons team te versterken. Allereerst heeft de eerdergenoemde makelaar besloten haar waardevolle ervaring en onvermoeibare inzet voort te zetten onder de BoCasa vlag. Bovendien gaat, wederom met ervaring in de vastgoedsector, een tweede dame de backoffice voor haar rekening nemen.

Als u ook kiest voor de Costa Blanca Noord als locatie, staan wij geheel vrijblijvend tot uw beschikking. Bij BoCasa gaan we dan vol enthousiasme aan de slag om uw droomhuis te vinden. Via onze samenwerking met de meeste makelaars in Moraira en het grootste gedeelte van de makelaars in Javea kunnen we uit alle gezamenlijke portfolio’s putten om uw passende villa, bungalow, appartement, penthouse of landhuis te vinden.

Ons team kijkt ernaar uit om u van dienst te zijn en u te ontmoeten voor een persoonlijke kennismaking. Dit kan natuurlijk bij ons op kantoor of op een zonnig terras maar we komen ook graag bij u thuis in Holland of België langs om al uw vragen te beantwoorden. 

Wij horen graag van u!

 Marcel van Meesen

ONLINE VIEWINGS