Aankoopmakelaar Benissa Zijn gevonden 78 Objecten

Objecten
Objecten

Aankoopmakelaar Benissa

De noordelijke Costa Blanca is de plaats die door duizenden inwoners van Noord-Europa is gekozen om een huis te kopen om hun vakantie door te brengen en te verhuizen wanneer ze met pensioen gaan. BoCasa is de Aankoopmakelaar Benissa  die u zal helpen uw dromen waar te maken. In Benissa komt bijna de helft van de inwoners uit Duitsland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, ... Deze prachtige hoek van de Spaanse Middellandse Zeekust heeft hen geboeid. De felle zon schijnt meer dan driehonderd dagen per jaar en de winters zijn zacht en gelukkig. De zomerse hitte wordt gekalmeerd door de verfrissende zeebries. Elk moment is perfect om de fiets te pakken en de prachtige hoeken van deze bevoorrechte plek te ontdekken.

Benissa heeft een kustlijn van vier kilometer vol prachtige baaien die zijn binnengedrongen door pijnbomen en kliffen. Je zult het leuk vinden om langs de kust te wandelen en te genieten van dit kristalheldere en ondiepe water. Je zult deze prachtige plekken graag fotograferen en delen met je vrienden op sociale netwerken. Als je een passie hebt voor watersport, dan is Benissa een speciale plek om te duiken of snorkelen. De zeebodem zit vol met posidonia die je kunt zien dankzij de transparantie van het zeewater.

Als u op zoek bent naar een plek om een gezonde en ontspannen levensstijl te leiden zonder de prachtige stranden van de Costa Blanca op te geven, vindt u in Benissa een manier om uw dromen waar te maken.

Onze Aankoopmakelaar Benissa zal u informeren over onze zonnige woningen

Onze Aankoopmakelaar Benissa  zal u uitgebreid informeren over de voordelen van de zonnige woningen die wij u bieden in deze idyllische omgeving. We hebben een interessant portfolio van landhuizen, boerderijen en villa's in Benissa met traditioneel of modern design. Ze zijn gebouwd met materialen van de hoogste kwaliteit waarmee u het hele jaar door comfortabel kunt leven. Ze hebben grote percelen met prachtige mediterrane tuinen met dennen, palmen, ballades, ... De indrukwekkende zwembaden, omgeven door een groot solarium , zullen u raken. Vanuit veel van onze villa's geniet u van een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Wij bieden u chalets in de beste residentiële omgevingen in Benissa:

  • Pedramala
  • Cala Advocat
  • Racó de Galeno
  • Les Bassetes
  • Fanadix
  • Fustera
  • Enzovoort.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor het gebied waarin u zou willen wonen en wij zullen u een interessante selectie van woningen aanbieden. Bovendien bevinden onze huizen zich in de buurt van commerciële gebieden waar u supermarkten, internationale pers, restaurants, ... vindt. Kunt u zich voorstellen dat u deze zomer met uw gezin een voortreffelijke barbecue deelt in de tuin van uw huis?

Neem contact op met onze Aankoopmakelaar Benissa om uw huis aan de Costa Blanca te vinden

Onze Aankoopmakelaar Benissa  zal de zoektocht naar uw woning aan de noordelijke Costa Blanca vergemakkelijken. Na goed te hebben geluisterd naar wat uw behoeften zijn, zal hij een profiel opstellen van het huis dat u wilt en u een bestudeerde selectie van eigenschappen aanbieden die u zullen opwinden.

U zult genieten van de persoonlijke aandacht die het u zal bieden, evenals de eerlijke en professionele service . Hij is verantwoordelijk voor het beheer van en het toezicht op alle procedures met betrekking tot het kopen van uw huis aan de Costa Blanca.

Om contact op te nemen met BoCasa is het voldoende dat u ons een e-mail stuurt naar info@bocasa.nl of dat u ons belt op +34 637 148 358 | +31 658 771 610. Indien u dit wenst, kunt u het formulier invullen dat op het web verschijnt en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

ONLINE VIEWINGS