BoCasa
Zoeken

Aankoopmakelaar Benitachell Spanje

Aankoopmakelaar Benitachell Spanje

Als je droomt om aan de noordelijke Costa Blanca te wonen, raden we je aan om contact op te nemen met onze Aankoopmakelaar Benitachell Spanje. Het zal u helpen uw ideale huis te vinden. Benitachell, gelegen in de regio Marina Alta, is een kleine stad die geen vijfduizend inwoners bereikt, hoewel het over alle noodzakelijke voorzieningen beschikt om comfortabel te leven . Om deze reden hebben zich de afgelopen jaren veel inwoners van Britse afkomst gevestigd . Ze hebben voor deze ontspannen plek gekozen , waar een belangrijk deel van hun bevolking zich inzet voor de landbouw in de omliggende akkerbouwvelden, om na hun pensionering te leven of om lange periodes van rust door te brengen.

Het zonnige klimaat van Benitachell is perfect om zowel in de zomer als in de winter van de natuur te genieten. Als u van wandelen of fietsen houdt, zult u onder de indruk zijn van een tocht door de wijngaard of amandelvelden die u in de omgeving zult vinden en die nog steeds op traditionele wijze worden verbouwd. Deze typische stad aan de noordelijke Costa Blanca heeft twee kilometer kustlijn. In tegenstelling tot de populaire en uitgebreide gouden zandstranden die we langs de toeristische Costa Blanca vinden, vinden we in Benitachell een prachtige gebroken kust, met kliffen die 100 meter boven zeeniveau reiken . De kleine grindbaaien tussen de kliffen en zonder gebouwen zijn ideaal om te ontspannen terwijl u zonnebaadt of om te duiken, snorkelen, ...


Onze Aankoopmakelaar Benitachell Spanje zal u adviseren over onze verschillende eigenschappen

Onze Aankoopmakelaar Benitachell Spanje adviseert u graag over onze prachtige eigendommen in dit prachtige paradijs aan de noord Costa Blanca. In de omgeving van het stadscentrum zijn verschillende luxe urbanisaties gebouwd: Cumbre del Sol, Valle del Portet, Les Fonts, Alcásar, Los Molinos ... die zijn gemakkelijk toegankelijk en hun huizen hebben een panoramisch uitzicht op de zee, de velden teelt of bergen. Bij BoCasa bieden we u een uitgebreide portefeuille van woningen in Benitachell , waaronder we bungalows, appartementen, villa's, percelen, landhuizen ... we hebben zelfs huizen in het stadscentrum.

We hebben luxe nieuw gebouwde villa's die zijn ontworpen in een moderne stijl waar we grote delen van hun glazen gevels vinden. U zult versteld staan van de onvergelijkbare uitzichten over de Middellandse Zee die u vanuit elke kamer in uw nieuwe huis kunt waarnemen. In overeenstemming met deze avant-gardistische structuren is het ontwerp van het zwembad en de tuin. Onder de zwembadmodellen die de beste ontvangst bij onze klanten hebben gehad, vallen die van het type "infinity" en het infinity-zwembad op, die bovendien bij veel gelegenheden ook vergezeld gaan van een jacuzzi, onderwaterverlichting, enz.


Wilt u dat onze Aankoopmakelaar Benitachell Spanje contact met u opneemt?

Als u meer wilt weten over de Aankoopmakelaar Benitachell Spanje, onze eigendommen, de bestaande diensten in de omgeving van de huizen die voor u interessant zijn, toegang tot de luchthaven, enz., Dan zal onze makelaar Benitachell Spanje u graag helpen om je te contacteren. Hiervoor is het voldoende dat:

  • Vul het contactformulier in dat u op onze website vindt
  • Stuur ons een e-mail naar info@bocasa.nl
  • Bel de telefoons: +34637148358 | +31 658771610

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp