BoCasa
Zoeken

Aankoopmakelaar Costa Blanca

Aankoopmakelaar Costa Blanca

De zomer komt eraan en u denkt dat u graag een huis in Spanje wilt hebben om van de zon te genieten wanneer u op vakantie bent. Neem contact op met BoCasa, wij zijn de Aankoopmakelaar Costa Blanca  die u nodig heeft om uw huis comfortabel en zonder zorgen te kopen. 

Als u nog niet naar de Costa Blanca bent gereisd, garanderen wij u dat u geboeid zult zijn. Het fantastische klimaat is perfect voor het genieten van buitenactiviteiten in elk seizoen. De zon schijnt meer dan driehonderd dagen, dus elk moment is ideaal om comfortabele kleren aan te trekken en te wandelen langs het strand, te gaan fietsen of watersporten te beoefenen. De Costa Blanca is de thuisbasis van het grootste aantal Blauwe Vlaggen in Spanje. Dit betekent dat de stranden van de Costa Blanca hebben:

  • Een belangrijke infrastructuur van hoogwaardige diensten
  • Buitengewone natuurlijke omstandigheden

U zult onder de indruk zijn van een wandeling langs de kust terwijl u nadenkt over de schoonheid van deze idyllische mediterrane landschappen. De jongste leden van de familie zullen zich vermaken met het bouwen van magische zandkastelen op het strand. Misschien wilt u liever ontspannen terwijl u een kleurtje krijgt op het zand, maar het warme, kristalheldere water van de stranden nodigt u uit om te oefenen met windsurfen, duiken, roeien, kanoën, zeilen, ... Stel je voor dat je aan boord van een jetski vaart langs de kust van de Costa Blanca. 


BoCasa, de Aankoopmakelaar Costa Blanca die u zal helpen uw droomhuis te vinden

Bij BoCasa hebben we een uitgebreide portefeuille van onroerend goed in Moraira, Jávea, Benissa Costa, Benitachell, Teulada, Jalón, Lliber, Pedreguer, Calpe, ... Wij zijn de Aankoopmakelaar Costa Blanca die u nodig heeft omdat we een lange ervaring hebben in de Spaanse onroerend goed sector en we zullen u helpen met het oplossen van alle vragen die u kunt hebben. Wij bieden u een interessante selectie van nieuwbouwwoningen aan de noordelijke Costa Blanca gelegen in de meest prestigieuze urbanisaties. U zult genieten van de moderne lijn van onze villa's, appartementen, penthouses en de prachtige combinatie van materialen: de natuurstenen muren, de brede glazen gevelvlakken, stalen balustrades, edele houten bekledingen, ... kortom een modern en minimalistisch design.

Ons ruime aanbod van wederverkoopbare woningen omvat traditioneel ontworpen luxe villa's met glamoureuze zwembaden die vaak een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee hebben. Ze zijn omgeven door grote open ruimtes die ideaal zijn om te ontspannen in de zon terwijl je een boek leest of geniet van een buitenbarbecue met je vrienden.


Vraag uw Aankoopmakelaar Costa Blanca naar het huis dat u wilt hebben

Wacht niet langer en neem contact op met BoCasa. Wij zijn de Aankoopmakelaar Costa Blanca  die u zal helpen bij het vinden van het huis dat u altijd al wilde. Wij spreken uw taal vloeiend, zodat u zich comfortabel kunt uitdrukken zoals wij u perfect begrijpen. Afhankelijk van uw voorkeuren zullen wij u begeleiden op de locatie van uw huis in Spanje en wij zullen u bijstaan met advies tijdens het hele proces van de aankoop en in de postverkoop: bankkantoor in Spanje, Notaris, Architect, Advocaat, hervormingen, verzekeringen, ...

Om contact met ons op te nemen hoeft u alleen maar het formulier op het web in te vullen of te bellen naar +34 637148353 |+31 658 771 610. U kunt ons ook een e-mail schrijven naar info@bocasa.nl 

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp