BoCasa
Zoeken

Aankoopmakelaar in Costa Blanca

Aankoopmakelaar in Costa Blanca

Overweegt u een huis in Spanje te kopen om te genieten van het mediterrane klimaat en exotische stranden? Het enige dat u nodig heeft, is een aankoopmakelaar aan de Costa Blanca die u zal adviseren, alle benodigde documentatie zal bekijken en u zal helpen zich te vestigen in het onroerend goed waarvan u altijd al hebt gedroomd .

Ook helpen we kopers en investeerders bij het verkrijgen van een NIE nummer, het overboeken van nutsvoorzieningen, internet / tv en belastingen en adviseren we over verzekeringen, verbouwingen, vastgoedbeheer etc. Daarnaast brengen we ook de potentiële kopers in contact met een betrouwbare advocaat of gestor in de omgeving die hun moedertaal spreekt. We zijn er altijd voor, tijdens en na de aankoop om u te helpen met eventuele andere problemen of vragen die u heeft.

Vertrouw op onze expertise en toewijding als aankoopmakelaar in onroerend goed in Costa Blanca Noord - Spanje . Blijf kalm bij het kopen van een woning in Moraira, Javea, Calpe of uw favoriete plek in Spanje. Zodra we uw smaak en eisen kennen, zullen we u de beste eigendommen voor u presenteren: landhuizen in open vallei, villa's met privézwembad, appartementen met prachtig uitzicht op zee, nieuwbouw ...


Een perfecte aankoopmakelaar aan de Costa Blanca is de sleutel om uw droomhuis te vinden

Droom je ervan om aan zee te wonen? Kun je je voorstellen dat je in een landhuis woont met een zwembad en een prachtig uitzicht op de bergen? Als u ons kiest als uw aankoopmakelaar in Costa Blanca Noord - Spanje, zullen we u verrassen met een lijst met huizen die exclusief voor u zijn ontworpen. Kom ze vandaag bekijken!

U zult verrast zijn door de landschappen die u kunt bewonderen vanaf een privéterras of in het solarium van het huis. De waarheid is dat de noordelijke Costa Blanca vol zit met charmante plekjes, te beginnen met Moraira of Javea . Deze lieftallige dorpen hebben een bijzondere charme waardoor al hun bezoekers niet alleen in de zomer maar ook in de rest van de seizoenen verliefd worden. Dankzij hun idyllische temperaturen, met een gemiddelde van 18ºC het hele jaar door en stralende zonneschijn, is het mogelijk om langs het strand te wandelen, te zonnen op een barterras of buiten te golfen .

Met professionele hulp vind je de beste kansen in de vastgoedmarkt . BoCasa voorziet u graag van alle informatie die u nodig heeft om uw dromen waar te maken.

BoCasa, uw aankoopmakelaar in Costa Blanca, Spanje

Wanneer u een aankoopmakelaar in Costa Blanca huurt, is het goede ding dat terwijl u waardevolle tijd met uw gezin doorbrengt, een team van professionals in Spanje hard zal werken om u de beste eigendommen te koop aan te bieden in Moraira, Calpe of waar u ook bent. willen. U hoeft zich nergens zorgen over te maken!

Het zou een genoegen zijn om u bij te staan en u volledig te begeleiden bij uw overzeese verhuizing . Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen :

+ 34637148358 | +31658771610 | info@bocasa.nl

We kijken er naar uit om van je te horen!

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp