Aankoopmakelaar Moraira Zijn gevonden 223 Objecten

Objecten
Objecten

Aankoopmakelaar Moraira

Stel je voor dat je langs de oever van een paradijselijke mediterrane baai loopt terwijl de zon je huid bruint. Die droom kan toch uitkomen. Vraag onze Aankoopmakelaar Moraira en hij zal u de idyllische stranden met kristalhelder water laten zien die in uw dromen verschijnen. Moraira is een prachtige badplaats die op dit moment is omgevormd tot een hoogwaardige toeristische omgeving. Gelegen in het hart van de noordelijke Costa Blanca, verdrievoudigt de bevolking in de zomermaanden. De rest van het jaar komt meer dan de helft van de inwoners uit Noord- en Midden-Europa. Het zijn voornamelijk gepensioneerden die ervoor hebben gekozen om naar Spanje te verhuizen om het hele jaar door te genieten van de prachtige zon, de magische baaien met transparant water en de hoogwaardige diensten.

De gezonde en gevarieerde gastronomie die Moraira ons biedt, is een andere interessante attractie voor haar bezoekers. Zorg ervoor dat u hun paella met zeevruchten probeert, gekookt met de verse vis die dagelijks aankomt in de vissershaven. In Moraira vindt u een breed scala aan ontspanning, plezier, restaurants, discomuziek tot in de vroege uurtjes, livemuziek, ... U zult ook de speciale smaak van de vers geoogste en zongerijpte groenten en fruit proeven in de nabijgelegen boomgaarden . Al deze producten kunnen worden gekocht op de straatmarkt die wekelijks op straat wordt geïnstalleerd. Je zult het heerlijk vinden om rond te lopen in de kraampjes waar je eindeloze huishoudelijke artikelen, keramische voorwerpen, kleding en schoenen, etc. vindt.


Vraag onze Aankoopmakelaar Moraira naar onze eigendommen in de buurt van de golfbaan

Als u geboeid bent door de schoonheid van Moraira maar niet wilt stoppen met golfen, biedt onze makelaar Moraira u fantastische eigendommen in de urbanisatie San Jaime. Ze worden gekenmerkt door de nabijheid van de Ifach Golf Club van waaruit u, naast een kwaliteitsgazon, uw favoriete sport beoefent in een uitzinnige mediterrane sfeer. Stel je voor dat je geniet van spectaculaire zonsondergangen tijdens het golfen. Het uitzicht op de weelderige bergketen Bernia of de iconische Peñón de Ifach, omringd door de zee, is ongeëvenaard.

In de urbanisatie San Jaime hebben we de beschikking over luxe herverkoop of nieuwbouw villa's met zeezicht. Ze zijn gebouwd in een modern of traditioneel ontwerp , dus u kunt degene kiezen die het beste bij u past. In alle gevallen zijn dit prachtige woningen gebouwd met materialen van de hoogste kwaliteit. Op het perceel vinden we een indrukwekkend zwembad omgeven door grote solariumgebieden. Aan de Costa Blanca schijnt de zon meer dan driehonderd dagen per jaar, dus je zult het heerlijk vinden om te ontspannen op een ligstoel terwijl je luistert naar je favoriete muziek.


Vertrouw op BoCasa, uw Aankoopmakelaar Moraira

U zult genieten van de behandeling die wij u bieden bij BoCasa, uw Aankoopmakelaar Moraira. Wij zijn experts en professionals. We zullen zorgvuldig naar u luisteren om de voordelen te kennen die u nodig heeft van uw nieuwe huis aan de Costa Blanca en we zullen een profiel opstellen van uw ideale huis. We sturen u een selectie van woningen die voor u zeer interessant zullen zijn.

Vul het contactformulier in dat u op onze website vindt en wij nemen contact met u op. Jij kan ook:

  • stuur ons een e-mail naar info@bocasa.nl
  • bel ons op +34637148358 | +31 658771610.

ONLINE VIEWINGS