BoCasa
Zoeken

Aankoopmakelaar Moraira

Aankoopmakelaar Moraira

Stel je voor dat je langs de oever van een paradijselijke mediterrane baai loopt terwijl de zon je huid bruint. Die droom kan toch uitkomen. Vraag onze Aankoopmakelaar Moraira en hij zal u de idyllische stranden met kristalhelder water laten zien die in uw dromen verschijnen. Moraira is een prachtige badplaats die op dit moment is omgevormd tot een hoogwaardige toeristische omgeving. Gelegen in het hart van de noordelijke Costa Blanca, verdrievoudigt de bevolking in de zomermaanden. De rest van het jaar komt meer dan de helft van de inwoners uit Noord- en Midden-Europa. Het zijn voornamelijk gepensioneerden die ervoor hebben gekozen om naar Spanje te verhuizen om het hele jaar door te genieten van de prachtige zon, de magische baaien met transparant water en de hoogwaardige diensten.

De gezonde en gevarieerde gastronomie die Moraira ons biedt, is een andere interessante attractie voor haar bezoekers. Zorg ervoor dat u hun paella met zeevruchten probeert, gekookt met de verse vis die dagelijks aankomt in de vissershaven. In Moraira vindt u een breed scala aan ontspanning, plezier, restaurants, discomuziek tot in de vroege uurtjes, livemuziek, ... U zult ook de speciale smaak van de vers geoogste en zongerijpte groenten en fruit proeven in de nabijgelegen boomgaarden . Al deze producten kunnen worden gekocht op de straatmarkt die wekelijks op straat wordt geïnstalleerd. Je zult het heerlijk vinden om rond te lopen in de kraampjes waar je eindeloze huishoudelijke artikelen, keramische voorwerpen, kleding en schoenen, etc. vindt.


Vraag onze Aankoopmakelaar Moraira naar onze eigendommen in de buurt van de golfbaan

Als u geboeid bent door de schoonheid van Moraira maar niet wilt stoppen met golfen, biedt onze makelaar Moraira u fantastische eigendommen in de urbanisatie San Jaime. Ze worden gekenmerkt door de nabijheid van de Ifach Golf Club van waaruit u, naast een kwaliteitsgazon, uw favoriete sport beoefent in een uitzinnige mediterrane sfeer. Stel je voor dat je geniet van spectaculaire zonsondergangen tijdens het golfen. Het uitzicht op de weelderige bergketen Bernia of de iconische Peñón de Ifach, omringd door de zee, is ongeëvenaard.

In de urbanisatie San Jaime hebben we de beschikking over luxe herverkoop of nieuwbouw villa's met zeezicht. Ze zijn gebouwd in een modern of traditioneel ontwerp , dus u kunt degene kiezen die het beste bij u past. In alle gevallen zijn dit prachtige woningen gebouwd met materialen van de hoogste kwaliteit. Op het perceel vinden we een indrukwekkend zwembad omgeven door grote solariumgebieden. Aan de Costa Blanca schijnt de zon meer dan driehonderd dagen per jaar, dus je zult het heerlijk vinden om te ontspannen op een ligstoel terwijl je luistert naar je favoriete muziek.


Vertrouw op BoCasa, uw Aankoopmakelaar Moraira

U zult genieten van de behandeling die wij u bieden bij BoCasa, uw Aankoopmakelaar Moraira. Wij zijn experts en professionals. We zullen zorgvuldig naar u luisteren om de voordelen te kennen die u nodig heeft van uw nieuwe huis aan de Costa Blanca en we zullen een profiel opstellen van uw ideale huis. We sturen u een selectie van woningen die voor u zeer interessant zullen zijn.

Vul het contactformulier in dat u op onze website vindt en wij nemen contact met u op. Jij kan ook:

  • stuur ons een e-mail naar info@bocasa.nl
  • bel ons op +34637148358 | +31 658771610.

Aankoopmakelaar Moraira

U bent hier aan het juiste adres om de beste Aankoopmakelaar Moraira  te vinden om u te helpen bij het kopen van uw nieuwe huis. Als je verliefd bent geworden op Moraira en hebt gedacht dat het een ideale plek is om je nieuwe woning of tweede huis in te richten om van je vakantie te genieten, lees dan verder. Moraira is een zeer populaire toeristische bestemming aan de Costa Blanca , gelegen tussen Benissa en Jávea, dit kleine vissersdorpje is erin geslaagd zijn wortels te behouden en tegelijkertijd te groeien om zijn inwoners het beste te bieden, altijd met behoud van zijn natuurlijke en ecologische omgeving, sindsdien zijn er geen hoogbouw zoals Benidorm. Moraira is een van de rustigste en meest exclusieve plaatsen om uw nieuwe huis in de Middellandse Zee te kopen. De unieke enclave tussen bergen, zee en wijngaarden trekt jaarlijks duizenden Europese bezoekers en kopers.

Een van de dingen die ze het leukst vinden, zijn de stranden en baaien, met kristalhelder water, fijn zand en rotsen, en gevarieerd, aangezien je kunt vinden op toeristische stranden zoals Ampolla waar je kunt oefenen met duiken, paddlesurfen of zeilen of afgelegen en semi-maagdelijke baaien waar u zich kunt losmaken van alles en weg van de drukte:

  • Cove Cap Blanc
  • Cala Andrago
  • Cala Portitxol
  • Cala Llebeig

Bent u op zoek naar een Aankoopmakelaar Moraira om appartementen te koop aan zee te vinden?

Wilt u een appartement te koop in Moraira om op vakantie te komen? Onze Aankoopmakelaar Moraira zal u alles vertellen wat u moet weten over onze huizen aan het strand, naast de jachthaven , met uitzicht op zee en op loopafstand van allerlei winkels en diensten: apotheken, medische kantoren, kinderdagverblijven, scholen , supermarkten, restaurants, enz.

Onze appartementen te koop in Moraira hebben zeer comfortabele kenmerken, zoals elektrische rolluiken, dubbele beglazing om geluid te isoleren en thermisch comfort te verbeteren, wasruimte, privéparkeergelegenheid en terrassen op het zuiden die helpen om veel licht in de kamers te brengen. . Kun je je voorstellen dat je wakker wordt en ontbijt op je terras terwijl je de zeebries voelt, de blauwachtige tinten van het kristalheldere water ziet en de zon van 's morgens vroeg ontvangt? Dit geeft je een echte dosis energie om het meeste uit elke dag te halen.

Laat u helpen door onze Aankoopmakelaar Moraira met gratis en complete aan- en verkoopdiensten

Bij BoCasa heeft u de mogelijkheid om een complete en gratis aankoopservice te krijgen via een gespecialiseerde Aankoopmakelaar Moraira. Hij helpt u bij elke stap die u zet, informeert u over alles wat u moet weten en begeleidt u bij de notariële ondertekening. De zekerheid en het vertrouwen die u krijgt door alle administratieve procedures te versnellen, zullen u een zeer tevreden gevoel geven:

  • Bankadvies: hypotheek en bankrekening openen in Spanje
  • Belasting: NIE-nummer verkrijgen om een huis in Spanje te kopen
  • Organisatie: van erfenissen, condominiums of enige volmacht
  • Wettelijke vertegenwoordiger: als u een advocaat of manager nodig heeft die uw taal spreekt
  • Architect: als u een technisch rapport of een professionele mening nodig heeft

Onze diensten gaan verder dan een simpele transactie, aangezien onze hulp niet stopt bij de aankoop van uw nieuwe woning, helpen wij u bij:

  • diensten aanvragen
  • Internet en TV installatie
  • Onderhoud van zwembaden of tuinen
  • Beheer van onroerend goed
  • Woningrenovaties of decoraties

Vraag naar onze Aankoopmakelaar Moraira naar onze design- en traditionele villa's, naast de golfbaan

Onze Aankoopmakelaar Moraira biedt u avant-garde en rustieke villa's in mediterrane stijl nabij de golfbaan en het centrum van Moraira. Daarnaast heb je op een paar minuten afstand de Middellandse Zee en talloze baaien en stranden tot je beschikking. Velen van hen hebben een fantastisch uitzicht op zee en zijn omgeven door uitbundige vegetatie . De meest benijdenswaardige kenmerken van onze exclusieve villa's zijn:

  • Barbecue
  • Prive zwembad
  • Tuinen met palmbomen en bloemen
  • Airconditioning
  • Haard
  • Alarm
  • De was
  • omheind perceel
  • Overdekt terras
  • buitendouche

Het beste wat u kunt doen, is de afbeeldingen van onze aantrekkelijke en zonnige chalets bekijken om u een idee te vormen hoe uw dag in deze charmante woningen eruit zou zien. Als u op zoek bent naar een rustige plek waar u kunt genieten van uw privacy en tegelijkertijd kunt ontsnappen aan het lawaai van de stad om u te verbinden met de natuur, dan zult u ongetwijfeld genieten van onze villa's.

Neem contact op met de meest gespecialiseerde Aankoopmakelaar Moraira op de markt

Elke Aankoopmakelaar Moraira die we in ons makelaarskantoor hebben, heeft uitstekende professionele en persoonlijke waarden die de beste behandeling en service op de markt garanderen.

  • Professioneel: oplossingsvermogen, proactiviteit en de wil om voortdurend te verbeteren.
  • Sluiten: u zult zich zeer comfortabel en comfortabel voelen door hun vriendelijke, eerlijke en humane behandeling
  • Uitgebreide ervaring: dankzij zijn lange geschiedenis heeft hij een grondige kennis van Moraira en elk onroerend goed dat te koop staat
  • Meertalig: spreek vloeiend meerdere talen, ongeacht uw land van herkomst, u kunt probleemloos communiceren met onze makelaar.

Zoals je hebt gezien, heb je in ons BoCasa-bureau het allemaal, nieuwe en tweedehandse woningen op onverslaanbare locaties in Moraira en ook gratis en complete diensten door onze makelaars, zodat je koopervaring rustig, comfortabel en veilig is. Aarzel niet langer en neem nu contact met ons op om alles wat we u vertellen te controleren.

Breid uw informatie over onze eigendommen te koop uit via onze Aankoopmakelaar Moraira

Als u een aantal BoCasa- woningen te koop heeft gezien die u leuk vond, neem dan nu contact op met onze Aankoopmakelaar Moraira en breid uw informatie uit zodat u niet met enige twijfel blijft zitten. Contact opnemen met ons vereist geen enkele verplichting , u kunt alles vragen zonder u verplicht te voelen om bij ons een huis te kopen. Begin aan de Middellandse Zeekust te wonen en geniet van een welverdiend pensioen of vakanties waar u kunt genieten van de zee, de bergen, de zon en de goede gastronomie. We zijn verheugd u te ontmoeten en uw indrukken te kennen, u kunt contact met ons opnemen via:

Als u wilt, kunnen we elkaar persoonlijk ontmoeten op een zonnig terras of in ons kantoor aan de Avenida del Portet, 58, CP: 03724, Moraira , Alicante.

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp