BoCasa
Zoeken

Aankoopmakelaar Spanje

Aankoopmakelaar Spanje

Als u op zoek bent naar een open vallei huis in de buurt van de zee of een appartement aan het strand in Costa Blanca, onze Aankoopmakelaar Spanje is hier om u te helpen. Uw ideale woning kunt u vinden op ons web, waar we zowel de wederverkoop als de nieuwbouw van huizen belichten.

Voel je vrij om onze zoeker te verkennen. Hier kunt u vakantiewoningen aan zee ontdekken, open valleivilla's met zwembad, ruime bungalows, mooie herenhuizen, charmante finca's en landhuizen om verder te gaan met uw familie en zelfs percelen grond op droomlocaties:

  • Prachtige kustplaatsen: Moraira, Teulada, Javea, Benissa, Calpe, Benitachell - Cumbre del Sol...
  • In het binnenland: Jalón, Jesús Pobre, Orba, Pedreguer, Parcent, Lliber, Beniarbeig...

Lees meer over deze locaties en kies uw favoriete locatie. Indien u dat wenst, kunnen onze makelaars u adviseren over de rustigere gebieden, de urbanisaties met een betere toegang tot de zee of de beste golfbanen in de omgeving. Om onnodige risico's te voorkomen, gaat u naar de beste experts. Bij BoCasa bespaart u bijvoorbeeld tijd en geld. Ontdek hoe dat mogelijk is.


Een betrouwbare Aankoopmakelaar Spanje is alles wat u nodig heeft om op een legale en objectieve manier een mediterrane woning te kopen

Denkt u eraan om naar de prachtige Costa Blanca te verhuizen om te genieten van de mediterrane zon en haar gezonde levensstijl? Laat uw zenuwen en gebrek aan kennis u niet tot overhaaste beslissingen leiden. Het enige wat je nodig hebt om je zelfverzekerd te voelen bij de aankoop van een huis aan de Costa Blanca is een goede Aankoopmakelaar Spanje, net zoals een BoCasa je kan bieden.

De regelgeving in de onroerend goed sector in Spanje is anders dan in andere landen. Dus, voordat u een woning koopt, moet u rekening houden met verschillende aspecten om onaangename verrassingen in de toekomst te voorkomen. Het zal u meer gemoedsrust geven om een kopersmakelaar te hebben die u in elke fase van het proces begeleidt: voor, tijdens en na. In BoCasa vertegenwoordigen wij alleen kopers die geïnteresseerd zijn in het bezitten van een zonnige woning aan de Costa Blanca Noord: Moraira - Teulada, Javea, Calpe, Benitachell - Cumbre del Sol, enz.

Omdat we samenwerken met de meerderheid van de verkopende agenten van de provincie Alicante, kunnen we u een grote vastgoedlijst aanbieden met verschillende kenmerken en verschillende locaties. Wij bieden u wederverkoop- en nieuwbouwwoningen aan, waaronder appartementen, villa's, finca's, landhuizen, herenhuizen, penthouses en bouwpercelen. Het mooiste is dat onze diensten voor de koperspartijen GRATIS zijn!

 
BoCasa, uw Aankoopmakelaar Spanje

Als u ervoor kiest om een woning te kopen in Costa Blanca Noord via onze Aankoopmakelaar Spanje, kunt u verzekerd zijn van een zorgeloos aankoopproces. Als verbintenis Britse en Nederlandse Real Estate Consultants, wensen wij alleen het allerbeste van onze klanten. Wij werken voor de gemoedsrust van de toekomstige huiseigenaren aan de Costa Blanca.

Het is altijd een plezier om te ervaren hoe gezinnen hun droom om in een omgeving van zee, natuur en prachtige zon te leven, waarmaken. Wilt u meer weten over de Costa Blanca en haar prachtige stranden? Aarzel dan niet om ons te bellen op +34 637 148 358 | +31 658 771 610 of stuur ons een berichtje naar info@bocasa.nl.

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp