BoCasa
Zoeken

Aankoopmakelaars in Jávea

Aankoopmakelaars in Jávea

Zou u in Spanje willen wonen? Onze Aankoopmakelaars in Jávea laten u graag die huizen zien die u interesseren aan de Costa Blanca Noord. We garanderen dat wanneer u naar onze zonnige mediterrane kustlijn verhuist, u de gezonde en ontspannen levensstijl leidt waarvan u altijd al hebt gedroomd.

Jávea is een prachtige hoek van de Costa Blanca die zeer gewaardeerd wordt door de inwoners van andere Europese landen vanwege de idyllische kustlijn en het heerlijke klimaat . De gouden zandstranden zijn naar verluidt de beste in Spanje. Momenteel is meer dan de helft van de bevolking van Jávea buitenlands. Ze hebben ervoor gekozen om naar deze typisch Spaanse stad te verhuizen die zich volledig heeft aangepast aan de behoeften van zijn nieuwe buren door:

  • Nautische Club
  • Golfbaan
  • Tennis Club
  • Paseo Marítimo met uitgaans- en poppodia, terrassen, winkels en restaurants

Langs de 25 kilometer aan gevarieerde kustlijn vinden we eilandjes en grotten die alleen over zee bereikbaar zijn. Het is de ideale plek om te oefenen met snorkelen, duiken of duiken en om de mariene fauna en flora van het bestaande zeereservaat in dit prachtige gebied van de Middellandse Zee te observeren . De warme en zonnige winterochtenden zijn perfect voor het huren van een boot en het ontdekken van de mooie hoekjes van deze kustlijn terwijl je zonnen op het dek. Je zult vast en zeker talloze foto's maken en ze uploaden naar sociale netwerken om ze met je vrienden te delen.

BoCasa, uw Aankoopmakelaars in Jávea die u zullen helpen bij het vinden van uw ideale huis aan de Costa Blanca Noord

Als u Aankoopmakelaars in Jávea  nodig heeft, professionals en betrouwbaar, neem dan contact met ons op. Op BoCasa hebben we een gevarieerd portfolio van nieuw te bouwen of bestaande woningen waar u de woning die u wilt vinden.

We hebben appartementen met een verschillend aantal slaapkamers en badkamers gelegen in het stadscentrum en met gemakkelijke toegang tot allerlei winkels, supermarkten, gezondheidscentra, apotheken, enz. U zult ook onze appartementen in elegante privé wooncomplexen met gemeenschappelijk zwembad waarderen, solarium, parkeerplaats voor voertuigen, tuinen ...

Onder onze elegante villa's bieden wij u die met een modern design of die met een typisch Spaanse traditionele stijl, waaruit u kunt kiezen op basis van uw voorkeuren. Ze zijn gebouwd met eersteklas materialen en hebben een ongeëvenaard uitzicht op zee . Het huis is omgeven door prachtige tuinen en heeft een fantastisch zwembad met solariumgebieden waar u kunt ontspannen en een boek kunt lezen terwijl u aan het zonnen bent. Als het uw wens is om een volledig gepersonaliseerde villa te bouwen die is aangepast aan de behoeften van uw gezin, raden wij u aan om onze selectie van percelen te bezoeken, met verschillende situaties en afmetingen.

Neem nu contact op met onze Aankoopmakelaars in Jávea en u zult de professionals vinden die u nodig heeft om uw huis in Spanje te kopen

Neem contact op met onze Aankoopmakelaars in Jávea  en u zult zien dat zij de professionele experts zijn die u zocht om uw huis in Spanje te kopen. We stellen onze lange ervaring in de Spaanse vastgoedsector tot uw beschikking om u te helpen bij het vinden van het huis waar u altijd al van gedroomd heeft.

Om contact met ons op te nemen, vult u het formulier in dat op onze website verschijnt of schrijft u een e-mail naar info@bocasa.nl en wij nemen direct contact met u op.

Telefoons: +34637148358 | +31658771610.

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp