Aankoopmakelaars in Moraira Spanje Zijn gevonden 162 Objecten

Objecten
Objecten

Aankoopmakelaars in Moraira Spanje

Als u op zoek bent naar een bijzondere plek om te wonen aan de noordelijke Costa Blanca, vraag het dan aan onze aankoopmakelaars in Moraira Spanje . Deze prachtige stad aan de Middellandse Zeekust beschikt over de nodige infrastructuur om het hele jaar door comfortabel te leven. Moraira, een klein vissersdorpje, is erin geslaagd zichzelf te transformeren tot een toeristisch stadje zonder zijn charme en traditie te verliezen. De prachtige stranden en baaien van Moraira zijn het hele jaar door de ontmoetingsplaats voor liefhebbers van de zee. Zonnige winters nodigen u uit om comfortabele kleding te dragen en te zonnebaden terwijl u langs de kust van het strand slentert. In de zomer is het erg aantrekkelijk om te baden in het warme en kristalheldere water , leuke watersporten te beoefenen, heerlijke paella's te proeven in de strandbars of een ijsje te drinken op de Paseo Marítimo .

Momenteel heb je in Moraira een grote verscheidenheid aan winkels, supermarkten, winkelcentra, internationale restaurants en lokale gastronomie, gezondheidscentrum, apotheken, internationale pers, ... Je zult het heerlijk vinden om door de straatmarkt te lopen die wekelijks in de stad is gevestigd. Je koopt het meest verse en lekkerste fruit uit de omgeving, vers geoogst uit de omliggende boomgaarden. U vindt er ook andere interessante producten zoals kleding en schoeisel, keramiek en handwerk, inheemse producten, ...

Als je een passie hebt voor cultuur, mag je het belangrijke Teulada Auditorium niet missen, gelegen op zes kilometer van het stadscentrum. Dit indrukwekkende gebouw met moderne architectuur staat dominant over de vallei vanwaar een spectaculair uitzicht te zien is. Verras jezelf met de gevarieerde programmering die je geschikt maakt voor alle doelgroepen.


BoCasa, de aankoopmakelaars in Moraira Spanje die u nodig heeft om uw huis aan zee te vinden

Wij zijn de aankoopmakelaars in Moraira Spanje die u zocht om het huis van uw dromen te vinden aan de noordelijke Costa Blanca. Wanneer u contact met ons opneemt, zult u verrast zijn door onze grote professionaliteit en nabijheid. Wij bieden u een grote verscheidenheid aan eigendommen in Moraira : appartementen, villa's, bungalows, percelen, ... gelegen in de gebieden met de grootste vraag naar onroerend goed: Cap Blanc, stedelijk centrum, La Sabatera, Benimeit, La Cometa, Tabaira , El Portet, Arnella, Paichi, El Bosque, San Jaime, Alcásar, Pla del Mar, Coma de los Frailes, enz.

U zult genieten van onze huizen met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee . Ze zijn gebouwd in een charmant, traditioneel ontwerp dat doet denken aan de oude Andalusische boerderijen met hun witte muren die contrasteren met het zwarte traliewerk van de ramen.


Wat zou u uw aankoopmakelaars in Moraira Spanje vragen?

Als u professionele en ervaren aankoopmakelaars in Moraira Spanje nodig heeft om alle procedures voor het kopen van uw huis aan de noordelijke Costa Blanca te vergemakkelijken, neem dan contact op met BoCasa. U zult onder de indruk zijn van onze competente service. We adviseren u graag over alle noodzakelijke procedures om vastgoedinspanningen in Spanje te leveren, zoals:

  • NIE applicatie
  • Een bankrekening openen in Spanje
  • Informatie over eigendomsregister, notaris, koopovereenkomst, ...

Stel ons gerust de vragen die u wilt. Wij helpen u graag bij de aankoop van uw woning in Spanje zodat het een comfortabel en eenvoudig beheer is.

Stuur ons een e-mail naar info@bocasa.nl of vul het formulier in dat op het web verschijnt en we nemen snel contact met je op. U kunt ons ook bellen op: +34 637 148 358 | +31 658771610.

ONLINE VIEWINGS