BoCasa
Zoeken

Aankoopmakelaars in Moraira Spanje

Aankoopmakelaars in Moraira Spanje

Als u op zoek bent naar een bijzondere plek om te wonen aan de noordelijke Costa Blanca, vraag het dan aan onze aankoopmakelaars in Moraira Spanje . Deze prachtige stad aan de Middellandse Zeekust beschikt over de nodige infrastructuur om het hele jaar door comfortabel te leven. Moraira, een klein vissersdorpje, is erin geslaagd zichzelf te transformeren tot een toeristisch stadje zonder zijn charme en traditie te verliezen. De prachtige stranden en baaien van Moraira zijn het hele jaar door de ontmoetingsplaats voor liefhebbers van de zee. Zonnige winters nodigen u uit om comfortabele kleding te dragen en te zonnebaden terwijl u langs de kust van het strand slentert. In de zomer is het erg aantrekkelijk om te baden in het warme en kristalheldere water , leuke watersporten te beoefenen, heerlijke paella's te proeven in de strandbars of een ijsje te drinken op de Paseo Marítimo .

Momenteel heb je in Moraira een grote verscheidenheid aan winkels, supermarkten, winkelcentra, internationale restaurants en lokale gastronomie, gezondheidscentrum, apotheken, internationale pers, ... Je zult het heerlijk vinden om door de straatmarkt te lopen die wekelijks in de stad is gevestigd. Je koopt het meest verse en lekkerste fruit uit de omgeving, vers geoogst uit de omliggende boomgaarden. U vindt er ook andere interessante producten zoals kleding en schoeisel, keramiek en handwerk, inheemse producten, ...

Als je een passie hebt voor cultuur, mag je het belangrijke Teulada Auditorium niet missen, gelegen op zes kilometer van het stadscentrum. Dit indrukwekkende gebouw met moderne architectuur staat dominant over de vallei vanwaar een spectaculair uitzicht te zien is. Verras jezelf met de gevarieerde programmering die je geschikt maakt voor alle doelgroepen.


BoCasa, de aankoopmakelaars in Moraira Spanje die u nodig heeft om uw huis aan zee te vinden

Wij zijn de aankoopmakelaars in Moraira Spanje die u zocht om het huis van uw dromen te vinden aan de noordelijke Costa Blanca. Wanneer u contact met ons opneemt, zult u verrast zijn door onze grote professionaliteit en nabijheid. Wij bieden u een grote verscheidenheid aan eigendommen in Moraira : appartementen, villa's, bungalows, percelen, ... gelegen in de gebieden met de grootste vraag naar onroerend goed: Cap Blanc, stedelijk centrum, La Sabatera, Benimeit, La Cometa, Tabaira , El Portet, Arnella, Paichi, El Bosque, San Jaime, Alcásar, Pla del Mar, Coma de los Frailes, enz.

U zult genieten van onze huizen met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee . Ze zijn gebouwd in een charmant, traditioneel ontwerp dat doet denken aan de oude Andalusische boerderijen met hun witte muren die contrasteren met het zwarte traliewerk van de ramen.


Wat zou u uw aankoopmakelaars in Moraira Spanje vragen?

Als u professionele en ervaren aankoopmakelaars in Moraira Spanje nodig heeft om alle procedures voor het kopen van uw huis aan de noordelijke Costa Blanca te vergemakkelijken, neem dan contact op met BoCasa. U zult onder de indruk zijn van onze competente service. We adviseren u graag over alle noodzakelijke procedures om vastgoedinspanningen in Spanje te leveren, zoals:

  • NIE applicatie
  • Een bankrekening openen in Spanje
  • Informatie over eigendomsregister, notaris, koopovereenkomst, ...

Stel ons gerust de vragen die u wilt. Wij helpen u graag bij de aankoop van uw woning in Spanje zodat het een comfortabel en eenvoudig beheer is.

Stuur ons een e-mail naar info@bocasa.nl of vul het formulier in dat op het web verschijnt en we nemen snel contact met je op. U kunt ons ook bellen op: +34 637 148 358 | +31 658771610.


Onze aankopende makelaars in Moraira kunnen u een gepersonaliseerd onroerend goed overzicht sturen op basis van uw behoeften

Heb je een expert nodig om je te begeleiden bij het selecteren van een woning, het gebied en het aankoopproces in Spanje? BoCasa heeft een groep kopende makelaars in Moraira Spanje die je kunnen helpen om je dromen te verwezenlijken vanuit je eigen land. Neem contact met ons op en u zult zien hoe gemakkelijk het is om met ons team te communiceren, in het Engels of Nederlands, en hoe snel wij uw droomhuis kunnen vinden.

Begin uw verhaal in een prachtige villa, appartement of huis in Moraira zoals degene die we hier presenteren. Wij verzekeren u dat wonen in deze prachtige hoek van Alicante tussen de zee en de bergen een van de mooiste ervaringen is die u kunt delen met uw partner of familie. Zeker, een bestemming als de Costa Blanca voor de zomer of het hele jaar door wonen zal u zijn opgevallen vanwege het klimaat, de uitstekende stranden en de welvarende levensstijl. Bij BoCasa hebben wij de woning die u in staat zal stellen van dergelijke privileges te genieten.

Vanaf het eerste moment dat U contact met ons opneemt, zullen wij in onze uitgebreide database zoeken naar de eigendommen die het beste aan uw eisen en zoekcriteria voldoen. Als U niet overtuigd bent door onze lijst, hebben wij een breed netwerk van medewerkers en lokale contacten aan de Costa Blanca die ons kunnen helpen verder te zoeken. Wij zoeken het meest geschikte eigendom, delen het met U en adviseren U op een eerlijke en objectieve manier over alle kenmerken en aspecten waarmee U rekening dient te houden, zoals de prijs, de staat van het eigendom, de ligging, de buurt, de nabijgelegen diensten, enz. Wij informeren u zonder iets te verbergen, zonder bedrog en altijd transparant.


Gegarandeerde diensten met onze makelaars in Moraira

Welke diensten zijn gegarandeerd bij onze makelaars in Moraira? Voordat u uw vertrouwde makelaars in Moraira Spanje kiest voor de aankoop van een nieuw huis in Spanje, is het belangrijk om te kijken naar de vastgoeddiensten die zij aanbieden. Bij BoCasa zijn we uitsluitend toegewijd om het leven van de koper gemakkelijker te maken.

  • Oriëntatie: regio, stad, buurt, type eigendom...
  • Het bekijken van eigendommen.
  • Onderhandelingen met de verkopende partij.
  • Het regelen van het papierwerk: verblijfsvergunningen, contracten, hypotheek, etc.
  • Kennismaking met advocaat of advocaat: Engels- of Nederlandstalig.
  • Volmacht (POA): in het geval dat u niet in Spanje aanwezig kunt zijn, kunt u een persoon aanwijzen die deskundig is in de materie en die u vertrouwt om namens u op te treden en uw belangen te behartigen, altijd uitdrukkelijk met uw voorafgaande toestemming.
  • Bouwkundig ingenieur voor een professioneel advies of een bouwkundig rapport.

Wij concentreren ons op het ontzorgen van de koper, het proces voor hem gemakkelijker en comfortabeler te maken, zijn belangen te behartigen en tot het einde toe voor hem te zorgen. Wij zetten de klant nooit onder druk en dwingen hem nooit om voor een van onze eigendommen te kiezen. Die beslissing moet vrij door de koper worden genomen, met inachtneming van alle belangrijke aspecten van het onroerend goed. Tenslotte zal hij/zij degene zijn die van zijn/haar vakantiehuis of permanente verblijfplaats in Spanje gaat genieten, dus alles zal naar zijn/haar zin moeten zijn en het is geen beslissing die lichtvaardig moet worden genomen.


Na de aankoop van uw huis in Spanje, zijn dit de na-verkoop diensten die door onze makelaars in Moraira Spanje

Wat gebeurt er na de aankoop van de woning? Bij BoCasa blijven we aan uw zijde staan met een uitzonderlijke after-sales service, speciaal ontworpen om mensen te helpen zich in te passen in hun nieuwe leven in Spanje. Onze makelaars in Moraira Spanje zullen u nooit in de steek laten. Er zijn nog veel dingen die u moet regelen in uw nieuwe leven in Spanje, bijvoorbeeld:

  • TV installatie, Wi-Fi, airconditioning....
  • Overdracht/toepassing van nutsvoorzieningen
  • Renovaties en binnenhuisarchitectuur
  • Schoonmaak van het huis
  • Onderhoud van zwembad en tuin
  • Beheer van onroerend goed

Het is niet gemakkelijk om te verhuizen naar een ander land met andere gewoonten en een andere taal. Wij begrijpen de situatie die zoveel gezinnen doormaken, die hun levenskwaliteit willen verbeteren op zo'n prachtige plek als Moraira - Teulada, Benissa of Benitachell. Ons personeel heeft dezelfde situatie meegemaakt, dus wij zijn de juiste mensen om u te helpen.

Als u besluit om uw woning te verhuren in Costa Blanca, omdat het een zeer toeristisch gebied is waar u veel winst kunt behalen, bieden wij ook advies over verhuurdiensten. Investeren in een mooie woning in Moraira kan U grote voordelen opleveren. Moraira trekt elk jaar een groot aantal toeristen die niet alleen in de zomer van hun vakantie willen genieten, maar ook op andere momenten van het jaar, omdat de temperaturen zeer aangenaam zijn en er een verscheidenheid aan recreatieve activiteiten is, die het hele jaar door geopend zijn.


Krijg advies van uw persoonlijke Nederlands / Engelse Makelaars in Moraira Spanje en ontspan tijdens het aankoopproces

Woont u in het buitenland en bent u op zoek naar een woning onder de mediterrane zon? Onze makelaars in Moraira Spanje spreken perfect Engels en Nederlands, dus u zult zonder problemen met hen kunnen communiceren. Deel uw levensproject met ons. Wij zullen graag naar u luisteren en u helpen op welke manier we ook maar kunnen.

Onze klanten zijn een belangrijk deel van ons dagelijks werk. Niet alleen hebben wij een goede relatie met hen, maar zij worden vaak goede vrienden en zeer goede buren. Het is voor ons een passie om naar hun verhalen te luisteren, ervaringen te delen en hen gelukkig te zien opgroeien op de plek waar ze altijd al van gedroomd hebben.

Als u deel wilt uitmaken van de Britse en Nederlandse gemeenschap die zich gelukkig heeft gevestigd aan de Costa Blanca Noord, dan weten wij bij BoCasa hoe. Wij vinden het huis waar U zich het beste voelt, dicht bij Uw favoriete activiteiten zoals golf of paddle tennis, en omgeven door de omgeving waar U altijd al jaloers op bent geweest: zon, zee, natuur... Neem een kijkje naar onze uitgelichte eigendommen aan Moraira en de Costa Blanca (Alicante):

  • Appartementen
  • Herenhuizen
  • Villa's
  • Bungalows
  • Landhuizen / Finca

Laat u niet gek maken door al die verscheidenheid te doorzoeken, wij zullen voor u de eigendommen vinden die het beste bij uw interesses passen. Vanaf daar, is het aan u om te beslissen of u een eigendom koopt of verder zoekt.

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp