BoCasa
Zoeken

Appartement te koop Costa Blanca

Appartement te koop Costa Blanca

Bent u voorbereid op uw eerste stappen in de richting van uw nieuwe appartement te koop aan de Costa Blanca? Bij BoCasa helpen we gezinnen om zich aan te passen aan het Spaanse leven op de manier die zij wensen, of het nu gaat om een strandappartement met uitzicht op de zee of om een prachtige villa omringd door het platteland en de natuur.

Waar kunt u een gepersonaliseerde zoektocht starten naar uw toekomstige vakantiewoning? Als u geïnteresseerd bent, kunt u zich laten inspireren door ons aanbod aan woningen, waar u een breed scala aan appartementen, finca's, villa's, landhuizen, herenhuizen, bungalows, duplexwoningen, penthouses en zelfs percelen grond in bevoorrechte gebieden kunt vinden om uw droomhuis aan de Middellandse Zee te bouwen. Onze huizen zijn voornamelijk gelegen in indrukwekkende kustplaatsen zoals Moraira, Javea, Benissa Coast, Calpe en Cumbre del Sol (Benitachell).

Geeft u de voorkeur aan het uitzicht op de bergen in plaats van aan het strand? Dan heeft u geluk. In onze catalogus vindt u ook exclusieve woningen in het binnenland van de provincie Alicante, die zo toegewijd zijn aan liefhebbers van groene natuur en tuinieren. In dat geval zijn we er zeker van dat je in één van onze villa's te koop in Jalon, Pedreguer, Lliber, Jesus Pobre, Murla, Orba, Gata de Gorgos en Alcalalí zult verblijven. Ontdek meer details over het verkennen van onze uitgebreide portfolio.

Profiteer van het uitstekende weer van Spanje en breng uw beste zomers door in een Appartement te koop Costa Blanca met zwembad

Gezinnen zijn gewoon op zoek naar hun tweede verblijf in Spanje om te genieten van de zonnige dagen en de lange wandelpromenades aan zee. Daarvoor zijn wij de economische oplossing: een goedkoop appartement te koop aan de Costa Blanca dat toegankelijk is voor de belangrijkste stranden en exotische baaien. U zult het niet kunnen weerstaan om naar het strand te gaan, liggend in een comfortabele hangmat terwijl uw zintuigen het ontspannende geluid van de zee voelen.

Hoe zien onze appartementen eruit? Rekening houdend met het feit dat de Costa Blanca beschikt over meer dan 300 dagen zon gedurende een jaar, bestaat het merendeel van onze appartementen met uitzicht op het zuiden uit lichte, ruime terrassen met veel zon om te zonnebaden, laat staan wat het seizoen is. Het prachtige weer is een van de redenen waarom veel mensen uit verschillende Europese landen kiezen voor een woning aan de Costa Blanca Noord. Het gevoel om het balkon te betreden en een glimp op te vangen van de kliffen aan de kust is zo'n spannend plaatje.

Wist u dat de Costa Blanca het grootste aantal Blauwe Vlaggen in Spanje heeft? Dit is nog een reden om deze prachtige landschappen vol met turquoise water en zacht zand te bezoeken.


Welk Appartement te koop Costa Blanca zoekt u? Wij staan tot uw beschikking als persoonlijk Onroerend Goed Adviseur

Het kopen van een Appartement te koop Costa Blanca betekent kwaliteit van leven en vooral als het wordt bereikt met een soepel proces van aankoop.

Heeft u vragen? Indien u dat wenst, kunnen wij een kennismakingsgesprek organiseren om uw doelstellingen beter te leren kennen. Neem contact op via de volgende contactgegevens:

  • E-mail: info@bocasa.nl
  • Telefoons: +34 637 148 358 of +31 658 771 610
  • Adres: La Casita", Calle Henry Matisse 4, 03730 Jávea, Alicante.


    Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

    Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
    WhatsApp