BoCasa
Zoeken

Costa Blanca aankoopmakelaar

Costa Blanca aankoopmakelaar

Als u wilt wonen in een van de mooiste hoeken van de Middellandse Zee, neem dan contact op met BoCasa en u zult een professionele Costa Blanca aankoopmakelaar  vinden die u zal helpen bij het vinden van uw droomhuis in Spanje. 

Kunt u zich voorstellen dat u langs de kust wandelt terwijl u luistert naar het zachte ruisen van de golven? De lente aan de Costa Blanca wordt gekenmerkt door zeer aangename temperaturen en een stralende zon. Het nodigt u uit om te ontspannen op het zachte gouden zand van haar stranden of om watersporten te beoefenen: windsurfen, zeilen, roeien, jetskiën, diepzeeduiken... De kust van Jávea, gevarieerd en vol eilandjes en grotten die alleen over zee bereikbaar zijn, is ideaal om te snorkelen en de schoonheid van de zeebodem te ontdekken. Moraira heeft spectaculaire baaien waar u zich met het hele gezin kunt vermaken. De Costa Blanca Noord biedt u de beste stranden van Spanje omgeven door een weelderig mediterraan bos. U zult graag wandelen of fietsen om plaatsen van buitengewone natuurlijke schoonheid te ontdekken.

Naast de stranden met de Blauwe Vlag, vindt u aan de Costa Blanca luxe jachthavens waar u uw jacht kunt aanmeren of een boot kunt huren om de kustlijn te verkennen. U zult genieten van het ontmoeten van uw vrienden op haar prestigieuze 18-holes golfbanen, waar u kunt genieten van top-kwaliteit faciliteiten en top-kwaliteit grasvelden. U zult zeker genieten van de voortreffelijke lokale gastronomie in de luxe restaurants. Een andere grote eigenschap van de Costa Blanca is haar internationaal erkende gezondheidsinfrastructuur. 


Als u op zoek bent naar een Costa Blanca aankoopmakelaar, dan is BoCasa uw beste optie

BoCasa is een professionele Costa Blanca aankoopmakelaar  die u zal helpen de woning te vinden die u zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in woningen aan de Costa Blanca Noord. Wij bestrijken het gebied van Denia tot Calpe en Jalon in het binnenland. Wij bieden U eigendommen aan in de meest toeristische gebieden, zoals Moraira, Jávea, Benissa Costa, Benitachell en Cumbre del Sol, Benissa, Teulada, Gata de Gorgos, Lliber, Pedreguer, ...
We hebben een interessante lijst van nieuwe en wederverkoop eigendommen waaronder we benadrukken:

  • Nieuwbouw moderne stijl villa's met uitzicht op zee.
  • Traditionele design villa's met zwembad en panoramisch uitzicht op de bergen.
  • Mooie Spaanse stijl herenhuizen in stedelijke centra met alle diensten en voorzieningen
  • Appartementen in luxueuze privé urbanisaties met zwembad, tuin, barbecue...
  • Enz.

Onze eigendommen zijn omringd door alle diensten die u nodig heeft om in alle comfort te leven: scholen, supermarkten, winkelcentra, restaurants, vrijetijdsvoorzieningen, winkels, enz. De snelweg naar de Middellandse Zee verbindt u snel met de internationale luchthavens van Alicante en Valencia, vanwaar u vluchten heeft naar heel Europa.


BoCasa, een professionele en betrouwbare Costa Blanca aankoopmakelaar

Als u op zoek bent naar een Costa Blanca aankoopmakelaar, vertrouw dan op de professionaliteit van BoCasa. Wij zullen u adviseren over het meest geschikte gebied voor u om te wonen in Spanje en u helpen met alle formaliteiten met betrekking tot de aankoop van uw woning aan de Costa Blanca.

Kies de voor u meest geschikte manier om contact met ons op te nemen:

  • Vul het contactformulier in
  • Telefoon: +34 637 148 358 |+31 658 771 610
  • E-mail: info@bocasa.nl

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp