Costa Blanca makelaars Zijn gevonden 569 Objecten

Objecten
Objecten

Costa Blanca makelaars

Meer dan driehonderd dagen per jaar van de zon genieten? Neem dan contact op met onze Costa Blanca makelaars en verander uw levensstijl. Aan de Costa Blanca zijn de temperaturen het hele jaar door zeer aangenaam: de lente, zonnige en milde winters zijn perfect voor allerlei buitenactiviteiten: golfen, wandelen, fietsen ... of genieten van het gezelschap van je vrienden op het zonnige terras van een cafetaria op de Paseo Marítimo terwijl je naar een vermakelijke zeilregatta kijkt. Zomers, met hun lange en hete dagen, zult u genieten van plezier op het strand en het beoefenen van watersporten.

Elk jaar kiezen duizenden inwoners van andere Europese landen ervoor om een woning aan de Costa Blanca te kopen vanwege de paradijselijke stranden en de hoogwaardige infrastructuur . De Costa Blanca biedt u:

  • Uitstekend mediterraan klimaat
  • Aantal stranden met de Blauwe Vlag-badge
  • Elitaire jachthavens waar u uw jacht kunt aanleggen of watersporten kunt beoefenen
  • Prestigieuze 18-holes golfbanen van internationaal belang
  • Een van de meest geavanceerde openbare en particuliere gezondheidsdiensten in Europa
  • Ervaring in internationale patiëntenzorg
  • Gevarieerde en voortreffelijke gastronomie
  • Luchthaven Alicante met indrukwekkende luchtverbindingen
  • Wegen- en autowegennet
  • Winkelcentra, uitgaansgelegenheden, aanvullende activiteiten

Als u op zoek bent naar een zonnig huis aan zee of golf, vraag het dan aan onze Costa Blanca makelaars

Als u gepassioneerd bent door de Middellandse Zee, hebben onze Costa Blanca-makelaars een brede portefeuille van onroerend goed met uitzicht op zee, gelegen in de gebieden met de grootste vraag naar onroerend goed: Jávea, Teulada, Moraira, Benitachell, Benissa Costa, Benissa ...

Wij bieden u appartementen met grote terrassen van waaruit u de natuur en de zee aan de horizon kunt aanschouwen. Onze charmante bungalows hebben een traditioneel ontwerp, typisch voor de Costa Blanca, gekenmerkt door hun veranda's met bogen en zichtbare houten balken, de roodachtige daken of de plinten van natuursteen op de gevels. Als u de voorkeur geeft aan een luxe villa met zwembad, dan zult u onder de indruk zijn van onze moderne chalets met rechtlijnige gevels en grote glazen vlakken om de zee van overal in uw huis te zien. Het heerlijke mediterrane klimaat, zeer zonnig en met praktisch onbestaande regen, nodigt uit om het hele jaar door van uw tuin te genieten. Wilt u een gezellige familiebarbecue organiseren op de veranda van uw nieuwe woning in Spanje?

U zult verrast zijn door de ervaring van onze Costa Blanca makelaars

Als u overweegt een huis in Spanje te kopen, neem dan contact op met onze Costa Blanca makelaars en u zult verrast zijn door hun uitstekende kwaliteiten. Ze hebben uitgebreide ervaring in het bedienen van buitenlandse klanten en spreken hun taal vloeiend.

Als u in plaats van een onroerend goed te kopen een huis aan de Costa Blanca moet verkopen, zult u zien dat wij de professionele makelaars zijn die u nodig heeft. We zullen alle procedures met grote behendigheid afhandelen.

Om contact met ons op te nemen volstaat het dat u het formulier invult dat op onze website verschijnt of ons een e-mail stuurt naar info@bocasa.nl

Telefoons: +34 637 148 358 | +31 658 771 610.

ONLINE VIEWINGS