BoCasa
Zoeken

Costa Blanca makelaars

Costa Blanca makelaars

Meer dan driehonderd dagen per jaar van de zon genieten? Neem dan contact op met onze Costa Blanca makelaars en verander uw levensstijl. Aan de Costa Blanca zijn de temperaturen het hele jaar door zeer aangenaam: de lente, zonnige en milde winters zijn perfect voor allerlei buitenactiviteiten: golfen, wandelen, fietsen ... of genieten van het gezelschap van je vrienden op het zonnige terras van een cafetaria op de Paseo Marítimo terwijl je naar een vermakelijke zeilregatta kijkt. Zomers, met hun lange en hete dagen, zult u genieten van plezier op het strand en het beoefenen van watersporten.

Elk jaar kiezen duizenden inwoners van andere Europese landen ervoor om een woning aan de Costa Blanca te kopen vanwege de paradijselijke stranden en de hoogwaardige infrastructuur . De Costa Blanca biedt u:

  • Uitstekend mediterraan klimaat
  • Aantal stranden met de Blauwe Vlag-badge
  • Elitaire jachthavens waar u uw jacht kunt aanleggen of watersporten kunt beoefenen
  • Prestigieuze 18-holes golfbanen van internationaal belang
  • Een van de meest geavanceerde openbare en particuliere gezondheidsdiensten in Europa
  • Ervaring in internationale patiëntenzorg
  • Gevarieerde en voortreffelijke gastronomie
  • Luchthaven Alicante met indrukwekkende luchtverbindingen
  • Wegen- en autowegennet
  • Winkelcentra, uitgaansgelegenheden, aanvullende activiteiten

Als u op zoek bent naar een zonnig huis aan zee of golf, vraag het dan aan onze Costa Blanca makelaars

Als u gepassioneerd bent door de Middellandse Zee, hebben onze Costa Blanca-makelaars een brede portefeuille van onroerend goed met uitzicht op zee, gelegen in de gebieden met de grootste vraag naar onroerend goed: Jávea, Teulada, Moraira, Benitachell, Benissa Costa, Benissa ...

Wij bieden u appartementen met grote terrassen van waaruit u de natuur en de zee aan de horizon kunt aanschouwen. Onze charmante bungalows hebben een traditioneel ontwerp, typisch voor de Costa Blanca, gekenmerkt door hun veranda's met bogen en zichtbare houten balken, de roodachtige daken of de plinten van natuursteen op de gevels. Als u de voorkeur geeft aan een luxe villa met zwembad, dan zult u onder de indruk zijn van onze moderne chalets met rechtlijnige gevels en grote glazen vlakken om de zee van overal in uw huis te zien. Het heerlijke mediterrane klimaat, zeer zonnig en met praktisch onbestaande regen, nodigt uit om het hele jaar door van uw tuin te genieten. Wilt u een gezellige familiebarbecue organiseren op de veranda van uw nieuwe woning in Spanje?

U zult verrast zijn door de ervaring van onze Costa Blanca makelaars

Als u overweegt een huis in Spanje te kopen, neem dan contact op met onze Costa Blanca makelaars en u zult verrast zijn door hun uitstekende kwaliteiten. Ze hebben uitgebreide ervaring in het bedienen van buitenlandse klanten en spreken hun taal vloeiend.

Als u in plaats van een onroerend goed te kopen een huis aan de Costa Blanca moet verkopen, zult u zien dat wij de professionele makelaars zijn die u nodig heeft. We zullen alle procedures met grote behendigheid afhandelen.

Om contact met ons op te nemen volstaat het dat u het formulier invult dat op onze website verschijnt of ons een e-mail stuurt naar info@bocasa.nl

Telefoons: +34 637 148 358 | +31 658 771 610.


Costa Blanca Makelaars

Op zoek naar een huis aan de Costa Blanca? Neem contact op met BoCasa om Costa Blanca makelaars te vinden en u zult de professionaliteit en kwaliteit van onze diensten opmerken. We hebben een ervaren team dat uw taal vloeiend spreekt, dus u zult geen probleem hebben om alles te begrijpen wat we u uitleggen over hoe u een van onze eigendommen kunt kopen.

De Costa Blanca is de toeristische naam voor de Middellandse Zee die de provincie Alicante baadt en is de bestemming die door duizenden Europeanen is gekozen om een huis te kopen waar ze kunnen uitrusten na hun pensionering of een lange vakantie kunnen doorbrengen dankzij het benijdenswaardige klimaat . Degenen die een tweede verblijf kopen om uit te rusten en te genieten van weken, kunnen zelfs in de winter komen en blijven genieten van alle buitenactiviteiten. Costa Blanca is verdeeld tussen Costa Blanca Zuid en Costa Blanca Noord, wij zijn gespecialiseerd in het noorden van deze Middellandse Zeekust vanwege de grote vraag en interesse van onze klanten.

Costa Blanca Noord heeft fantastische stranden, waarvan vele met de Blauwe Vlag-onderscheiding, vanwege hun waterkwaliteit en eersteklas diensten . In deze prachtige regio vindt u uitgestrekte toeristenstranden met fijn goudkleurig zand, afgelegen en verborgen baaien met weelderige dennenbossen, stadsstranden, hondenstranden en wilde en nudistenstranden.

Wilt u Costa Blanca makelaars vinden die experts zijn in onroerend goed in Moraira en Jávea?

Vind professionele en gekwalificeerde Costa Blanca makelaars. Wij zijn specialisten in nieuwbouw- en wederverkoopwoningen aan de Costa Blanca Noord en specialisten in woningen in Moraira en Jávea. We hebben huizen aan zee, aan het strand of in landelijke gebieden in het binnenland zoals de toeristische steden Jalón, Teulada, Benitachell,... waar u kunt genieten van een aangename omgeving en het plattelandsleven.

Wilt u een huis aan zee, maar weet u nog niet in wat voor soort woning u wilt gaan wonen? Maak je geen zorgen, we bieden je een breed scala aan huizen aan zee: appartementen, bungalows, herenhuizen en villa's in traditionele stijl en modern design.

Onze traditionele huizen in mediterrane stijl vallen op door hun gevels, met gewelfde veranda's en balustrades op terrassen en trappen. Aan de andere kant zullen onze exclusieve moderne designwoningen indruk op u maken met hun minimalistische en glazen gevels. In die zin vallen onze villa's op, de meeste nieuwbouw gelegen in rustige en luxe complexen met een zwembad, een fitnessruimte, een spa en prachtige tuinen.

Vind in Costa Blanca makelaars met veel ervaring: uw bondgenoten om zorgeloos een huis te kopen of verkopen

Op zoek naar makelaars aan de Costa Blanca met veel ervaring? Bij BoCasa hebben we een team van professionals die onze klanten hebben geholpen hun gewenste woning te vinden of hun woning te verkopen om terug te keren naar hun land van herkomst.

Al onze makelaars hebben uitgebreide ervaring in het bedienen van buitenlandse klanten aangezien ze van nature meerdere talen spreken. Naast hun vermogen om verschillende talen te spreken, hebben ze ook geweldige koop- en verkoopvaardigheden . Als u erover heeft nagedacht om een huis aan de Costa Blanca te verkopen, zijn wij de perfecte makelaars om alle verkoopprocessen vakkundig af te handelen. Daarnaast beschikken wij over uitstekende kennis en marketingtools om uw huis in zeer korte tijd te verkopen:

  • SEO-positionering via Google-zoekresultaten
  • Adverteer op grote portals zoals Kyero
  • Kwaliteitsfoto's maken met interessante perspectieven
  • Beschrijving van kaarten met overtuigende teksten
  • Promotie op de website, sociale netwerken, nieuwsbrief, etc.

Bezoek Costa Blanca makelaars die geven om uw gezondheid en welzijn

Wilt u Costa Blanca Makelaars bezoeken? Kom naar onze kantoren en zie het verschil. Wij bieden u de mogelijkheid om uw kwaliteit van leven te verbeteren op een van de gezondste plekken ter wereld, niet alleen vanwege het zonnige en aangename klimaat, maar ook vanwege het mediterrane dieet dat dit gebied kenmerkt. U zult genieten van een brede, gevarieerde, rijke en gezonde gastronomie door exquise paella's, verse vis zoals ansjovis en rode garnalen en vele traditionele gerechten bereid door deskundige koks.

Costa Blanca is een bevoorrechte plek om te golfen vanwege het heerlijke klimaat en de omgeving. Daarom vindt u hier tal van golfclubs van nationaal belang, met de beste faciliteiten en 18-holes golfbanen, waarvan sommige belangrijke prijzen hebben gewonnen. Daarnaast biedt de Costa Blanca een breed scala aan watersporten en bergsporten . In alle toeristische steden vindt u wandelpaden van verschillende moeilijkheidsgraden en in de kustplaatsen kunt u snorkelen, windsurfen, paddlesurfen, duiken en nog veel meer. Costa Blanca heeft het allemaal omdat het een gezonde, ontspannen en leuke levensstijl bevordert.

Als u Costa Blanca makelaars wilt vinden, is uw beste optie BoCasa

Als u al enige tijd op zoek bent naar makelaars aan de Costa Blanca, dan is BoCasa uw beste optie. Wij helpen u een licht huis te vinden dat klaar is om samen met uw gezin te wonen. Daarnaast bieden wij u een totaal persoonlijke service met als groot voordeel dat u desgewenst kunt verhuizen naar uw woning in Nederland of België.

Als je wilt, kunnen we je alle informatie geven die je nodig hebt over alle gebieden die we bestrijken: omgeving, diensten in de buurt, vrijetijdsaanbiedingen, typische gastronomie, golf, watersporten, foto's van de steden... Kortom, we zullen je informeren over allerlei details, zodat u uw woning kunt kiezen op de locatie die u verkiest.

Je zult ook het type woning moeten kiezen dat je wilt, maar maak je geen zorgen, want we zullen het zoekproces voor je versnellen. U hoeft ons alleen maar te vertellen naar welk type woning u op zoek bent (appartement, chalet, herenhuis, villa, bungalow...) u volgens wat u ons hebt gegeven. commentaar.

Als u op zoek bent naar professionele Costa Blanca makelaars, neem dan contact op met BOCASA

Als u op zoek bent naar deskundige en zeer professionele Costa Blanca makelaars, neem dan contact op met BoCasa. Als u daarentegen de verleiding niet hebt kunnen weerstaan, en u heeft uw zoektocht en selectie van de gewenste eigendommen al gemaakt, neem dan vandaag nog contact met ons op. U zult vanaf het eerste moment de nauwe en professionele aandacht en een eerlijke en volledige service verifiëren die u volledig vertrouwen geeft om de volgende stap aan te gaan: bezoek de huizen die u het leukst vond . U zult ook graag weten dat wij alle procedures met betrekking tot de aankoop van uw huis voor u regelen, zodat het een rustige en aangename ervaring wordt.

Vul het contactformulier in dat op het web verschijnt, stuur een e-mail naar info@bocasa.nl of bel een van de volgende telefoonnummers: +34637148358 | +31658771610. U kunt ons ook persoonlijk bezoeken in onze nieuwe kantoren in Moraira, aan de Avda. del Portet, 58 – 03724 (Alicante).


Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp