BoCasa
Zoeken

Costa Blanca onroerend goed

Costa Blanca onroerend goed

Stelt u zich eens voor dat u het hele jaar door van een heerlijke zon kunt genieten waarmee u watersporten kunt beoefenen, golf kunt spelen, door de bergen kunt wandelen, met uw jacht kunt zeilen en een kleurtje kunt krijgen ... U heeft aan de Costa Blanca onroerend goed nodig om u te helpen bij het vinden van de beste huis. Neem contact op met BoCasa en u zult genieten van onze professionaliteit.

De Costa Blanca is de ideale plek om uw vakantie door te brengen of zelfs te verhuizen als u met pensioen gaat. Gooi weg:

  • onverslaanbare mediterrane landschappen
  • fantastische stranden die de Blauwe Vlag waardig zijn
  • een exclusieve felle zon van de Costa Blanca en een prachtig klimaat
  • kwaliteitsdiensten

Onder de vele kwaliteitsinfrastructuren die de Costa Blanca ons biedt, vinden we een interessante selectie golfclubs . Op de indrukwekkende 18-holes golfbanen, die tot de beste van Europa behoren, worden belangrijke nationale en internationale toernooien gehouden. Naast de hoogwaardige faciliteiten en hoogwaardige gazons, vindt u in de omgeving van de golfbanen luxe wooncomplexen waarmee u kunt leven in de geselecteerde omgeving die u altijd al hebt gewild.

Als je een passie hebt voor de zee, zal de Middellandse Zee je hypnotiseren met zijn warme en kristalheldere water. Langs de hele kustlijn van de Costa Blanca vindt u belangrijke jachthavens en watersportclubs waar u de ligplaats van uw jacht kunt huren, een boot kunt huren of verschillende watersporten kunt beoefenen: roeien, zeilen, kanoën, windsurfen, jetskiën, duiken, .. .


Als u op zoek bent naar Costa Blanca onroerend goed, is BoCasa uw meest interessante optie

We begeleiden je graag over de verschillende eigendommen die je in Spanje kunt kopen. Als u op zoek bent naar  Costa Blanca onroerend goed, vindt u bij ons comfortabel het huis dat u zoekt, omdat we u helpen bij het uitvoeren van alle procedures.

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouw en wederverkoop villa's, bungalows, herenhuizen, appartementen, ... Wilt u een appartement kopen met een eigen urbanisatie met zwembad, gym en tuinen? Stel je voor dat je jezelf bruint in het solarium van je villa terwijl je geniet van een prachtig uitzicht op de zee.

We hebben ook een interessante selectie van percelen aan de noordelijke Costa Blanca, gelegen op prachtige locaties in de bergen, op het platteland of aan zee. U zult onder de indruk zijn van het fantastische open uitzicht dat ze u bieden. Als u een perceel koopt, kunt u uw huis volledig persoonlijk bouwen en volledig aanpassen aan de smaak en behoeften van uw gezin. Zo kunt u de bouwmaterialen kiezen die u het leukst vindt, het keukenmeubilair, de huishoudelijke apparaten, enz. We brengen u graag in contact met vertrouwde architecten die uw villa ontwerpen. Daarnaast zullen zij verantwoordelijk zijn voor het aanvragen van gemeentelijke werkvergunningen en het maken van alle noodzakelijke afspraken.


Neem contact op met BoCasa: wij zijn professionele en betrouwbare Costa Blanca onroerend goed

U zult genieten van onze professionaliteit en ons vertrouwen . We zijn aan de  Costa Blanca onroerend goed van prestige vanwege het enthousiasme en de persoonlijke aandacht die we onze klanten bieden. Daarnaast bieden wij u een geweldige service na verkoop die zeer nuttig voor u zal zijn. Volg ons op Facebook en je zult onze geweldige activiteit kennen.

Vul het contactformulier in dat u op onze website vindt of stuur ons een e-mail naar info@bocasa.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bellen op de nummers: +34 637 148 358 | +31 658771610.

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp