BoCasa
Zoeken

Huis te koop Costa Blanca Noord

Huis te koop Costa Blanca Noord

Op zoek naar een Huis te koop Costa Blanca Noord? Bij BoCasa werken we alleen voor kopers en investeerders die kwaliteitswoningen te koop aanbieden: villa's in Javea, appartementen in Moraira, penthouses in Benitachell, landhuizen in Teulada, herenhuizen in de kust van Benissa , naast vele andere opties.

Het is de moeite waard om de schoonheid van Costa Blanca Noord (Alicante, Spanje) te ontdekken, die universeel bekend staat om zijn exotische stranden en mediterraan weer . Met deze informatie in het achterhoofd is het niet verwonderlijk dat u een ontspannende zomer wilt doorbrengen in het kristalheldere water of in een comfortabele hangmat wilt liggen terwijl u luistert naar het geluid van de golven van de zee. Er zal geen plaats zijn waar je liever zou zijn.

Wilt u een duik nemen in hun wateren of zonnen op het zachte zand? Overweeg om met uw gezin of stel aan de Costa Blanca te verhuizen voor uw vakantie of pensioen. Om aan uw behoeften van zon en strand te voldoen, raden wij u ten zeerste onze appartementen aan het strand in Javea, Moraira of de kust van Benissa aan . We hopen dat u de juiste woning vindt die het beste aan uw behoeften voldoet.

Geniet van uw verblijf in een Huis te koop Costa Blanca Noord

Zoals u kunt zien, varieert ons aanbod van wederverkoop en nieuwbouwwoningen van villa's te koop in Jalon met open uitzicht op de vallei tot appartementen met uitzicht op zee in Moraira, Javea of de kust van Benissa . Welk Huis te koop Costa Blanca Noord spreekt u aan? Vraag indien nodig meer informatie aan onze makelaars aan de Costa Blanca Noord, die graag uw wensen beantwoorden.

Het is heel gebruikelijk om Britten, Duitsers, Nederlanders en België te zien genieten van de Spaanse levensstijl , zoals activiteiten op de boulevard, watersporten, golfen, watersporten, wandelen, ecc. Als uw inkoopagent aan de Costa Blanca, zullen wij ervoor zorgen dat de locatie van uw woning perfect is voor u. Als u midden in de natuur wilt wonen met uitzicht op de bergen, maar dichtbij de zee, hebben we de juiste huizen te koop in het binnenland van Costa Blanca Noord : landhuizen in Gata de Gorgos, Teulada, Jalon, Lliber of Pedreguer.

Blijf doorgaan met je illusie van het leven in de Middellandse Zee. In tegenstelling tot veel andere makelaars aan de Costa Blanca, zijn de diensten van BoCasa gratis voor de kopers, omdat we de commissie van de verkopende partijen ontvangen. Profiteer van deze gouden kans!


Het kopen van een Huis te koop Costa Blanca Noord met een probleemloos proces is mogelijk met BoCasa

Bent u afkomstig uit Midden-Europa en wilt u een Huis te koop Costa Blanca Noord? Maak je geen zorgen, we regelen alle nodige procedures voor je aankomst in Spanje:

  • NIE-nummer verkrijgen, een bankrekening openen, de nutsvoorzieningen, internet / tv en belastingen overdragen, advies geven over renovaties en hypotheken, vastgoedbeheer ...

Er zijn geen excuses om je droom te vervullen om een huis aan de kust van Alicante te kopen . Als u zich onzeker voelt, kunnen we u vergezellen om vrijblijvend de eigenschappen te bezoeken die u het leukst vindt. We horen graag van u.

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp