BoCasa
Zoeken

Huis te koop in Moraira

Huis te koop in Moraira

Het is heel gebruikelijk om mensen aan de Costa Blanca te zien duiken in nette stranden of zonnebaden liggend op een ontspannen hangmat terwijl ze luisteren naar het ontspannen geluid van de golven. Als u zin heeft in een gezonde mediterrane levensstijl , is een huis te koop in Moraira geschikt voor u. 

Moraira is een mooie kustplaats in het hart van Costa Blanca (kust van Alicante) die opvalt door zijn uitstekende zon- en strandtoerisme . Langs zijn 8 kilometer zacht zand, zal het een genot zijn om adembenemende stranden te ontdekken met de status van Blauwe Vlag: El Portet, L'Ampolla en Les Platgetes . Deze drie relevante prijzen vloeien voort uit de waterkwaliteit, respectvolle omgeving, toegankelijkheid en voorzieningen. Lopen op hun zeekusten is het perfecte moment om te relaxen en je gerust te stellen van het werk en problemen die je misschien hebt.

Stel je je voor dat je in een appartement aan het strand in Moraira woont met dit prachtige uitzicht op zee ? Bereik uw droomhuis in Spanje met de beoordeling van het BoCasa- team , dat koperspartij een probleemloze aankoopprocedure uit eigen land garandeert. Wat u ook nodig heeft, onze Real Estate Consultants aan de Costa Blanca zullen volledig beschikbaar zijn om aan al uw behoeften te voldoen: oriëntatie, hypotheekadvies, bouwkundig rapport, NIE-nummer, het openen van een bankrekening, ecc.

Vind uw huis te koop in Moraira met BoCasa

De zomer komt eraan en veel mensen haasten zich om een huis te koop in Moraira te zoeken om van hun vakantie of pensioen te genieten. Als u een tweede huis op de beste plaatsen van de Middellandse Zee wenst, selecteert BoCasa de panden die het beste aan uw eisen voldoen.

Wat voor soort eigenschappen vind je het leukst? Bij BoCasa bieden we een verscheidenheid aan nieuwbouw en nieuwbouw villa's, appartementen, penthouses, landhuizen en herenhuizen gelegen in Moraira en nabijgelegen gebieden zoals Javea , Benissa Coast of Cumbre del Sol (Benitachell) . Deze gebieden worden gekenmerkt door de indrukwekkende kliffen met een verbazingwekkend uitkijkpunt dat uitkomt op de zee . Vind je kleine stukje hemel in het landschap van de Costa Blanca Noord.

Aan de andere kant, als u van natuur of tuingebieden houdt, bieden wij huizen in de charmante binnenlanden van Teulada, Gata de Gorgos, Jalon, Lliber of Pedreguer . Een landhuis in Jalon met open uitzicht op de vallei kan de beste optie zijn om een waardevolle tijd door te brengen met uw geliefde familie of stel.

Neem contact met ons op als u meer informatie nodig heeft over een huis te koop in Moraira

Nu je een beter beeld hebt van hoe geweldig het is om te wonen in een huis te koop in Moraira, nodigen we je uit om de geweldige Spaanse manier van leven te ervaren . Voor de gemoedsrust van de kopers, vergezelt BoCasa u om vrijblijvend de huizen te bezoeken die u het leukst vindt .

In tegenstelling tot andere makelaars aan de Costa Blanca, zijn onze diensten volledig gratis omdat we de commissie van de verkopende partijen ontvangen. Het kopen van een huis omvat verschillende juridische en financiële procedures, dus profiteer van onze praktische en objectieve adviezen op basis van uw vereisten .

Nog vragen? Neem gerust contact met ons op als u meer informatie nodig heeft over ons brede aanbod van onroerend goed te koop aan de Costa Blanca . We leren u graag beter kennen op de manier die u verkiest: op een mooi zonneterras, e-mail, telefoon of ons kantoor.

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp