BoCasa
Zoeken

Huizen te koop Costa Blanca Noord

Huizen te koop Costa Blanca Noord

Zou u willen leven op een droomplek waar bijna elke dag van het jaar een felle zon schijnt en de stranden ideaal zijn om te ontspannen of om watersporten te beoefenen? Bezoek dan onze huizen te koop Costa Blanca en u vindt het spectaculaire hoekje waar u de beste momenten van uw leven kunt doorbrengen. 

De Costa Blanca Noord is de plek die door duizenden Europeanen is uitgekozen om lange vakanties door te brengen of zelfs te verhuizen als ze met pensioen gaan. Deze prachtige hoek van de Spaanse Middellandse Zee biedt hen prachtige natuurlijke omstandigheden en alle kwaliteitsdiensten die zij wensen. 

De golfbanen aan de Costa Blanca zijn van internationaal belang, zowel voor hun kwalitatief hoogstaande groene grasveld als voor het aanbod aan diensten en faciliteiten: spa's, sportscholen, golfscholen, gespecialiseerde winkels, exclusieve restaurants, ... Stel je voor dat je op een zonnige ochtend gaat golfen terwijl je kijkt naar het indrukwekkende mediterrane landschap om je heen.

De uitstekende wegcommunicatie laat u toe om snel en veilig de belangrijkste steden, de beste stranden en de internationale luchthaven van Alicante te bereiken. U zult aangenaam verrast zijn door het grote aantal vluchten dat dagelijks vanuit heel Europa aankomt, evenals de zeer betaalbare prijzen die door de low-cost maatschappijen worden aangeboden. 


Verras uzelf met de luxe kwaliteiten van onze Huizen te koop Costa Blanca

Als u geïnteresseerd bent in het bezoeken van huizen te koop Costa Blanca, vertrouw ons en u zult het huis van uw dromen vinden. Bij BoCasa hebben we een breed scala aan nieuwbouwwoningen en koopwoningen in de gebieden met de grootste vraag naar onroerend goed aan de noordelijke Costa Blanca: Moraira, Javea, Teulada, Pedreguer, Benissa en Benissa Costa, Jalón, Lliber, Benitachell, Gata de Gorgos, ...

Vertel ons hoe het huis dat u wenst eruit ziet en wij stellen een gedetailleerd profiel op om u een zorgvuldig bestudeerde selectie van woningen aan te bieden die voor u interessant zijn. We hebben een grote verscheidenheid aan appartementen, villa's, bungalows, finca's, landhuizen, stadswoningen, enz. 

We hebben woningen in de meest exclusieve gebieden van de noordelijke Costa Blanca: 

  • Aan het strand of naast de jachthaven
  • Naast de golfbaan
  • Op plaatsen met een ongeëvenaard uitzicht over de zee of de bergen
  • Enz.

Als u bovendien uw woning wilt personaliseren en aanpassen aan de eisen en behoeften van uw gezin, kunnen wij u helpen met de verwerking van de gemeentelijke vergunning en u betrouwbaar personeel aanbevelen: architecten, quantity surveyors, bouwers, enz.


Wenst u meer informatie over onze huizen te koop Costa Blanca?

Als u geïnteresseerd bent in een van onze huizen te koop Costa Blanca Noord en u wilt meer informatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis in Spanje. Als u meer over ons wilt weten, nodigen wij u uit om onze website te bezoeken en het contactformulier in te vullen. Als u wilt, kunt u ons een e-mail sturen naar info@bocasa.nl en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 
U kunt ons ook bellen: +34 637 148 358 | +31 658 771 610.

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp