BoCasa
Zoeken

Huizen te koop in Javea

Huizen te koop in Javea

Blijf op de hoogte van de laatst genoemde huizen te koop in Javea en vind het strand appartement dat u zoekt voor uw vakantie of voor uw huuropbrengst . Javea is een van de meest populaire steden aan de Costa Blanca in het noorden van Spanje, waar toeristen van over de hele wereld hunkeren om te ontspannen op het strand liggend in een hangmat tijdens het zonnebaden .

Omdat we samenwerken met de overgrote meerderheid van de makelaars in Javea, kunnen we uw droomhuis zoeken met behulp van een brede, uitgebreide portfolio met verschillende villa's, bungalows, appartementen aan het strand, open valleizichthuizen, penthouses, herenhuizen, landhuizen, finca's , percelen ... We zijn gericht op de kust- en binnenlanden die variëren van Denia tot Calpe. Vanuit ons onroerend goed in Javea bieden wij u een brede en objectieve prospectieve over de huidige landgoederen in Alicante.

Het beste deel van het onderhouden van een breed netwerk met bijna alle verkoopkantoren in Alicante is dat onze klanten (kopers en investeerders) kunnen profiteren van onze GRATIS diensten . Hoe is het mogelijk? We krijgen de commissies aangeboden door verkopende partijen. Als ik jou was zou ik niet twee keer nadenken!


Neem gerust een kijkje in onze huizen te koop in Javea

Hier vindt u een selectie van huizen te koop in Javea met korte afstand tot de zee , de voorzieningen en de prestigieuze golfbanen . Wist je dat je vanaf de kliffen de prachtige kustlijnprint kunt overzien ? Het is een waardige bewondering. Neem je beste camera en leg de sfeer van het moment vast!

Geniet van uw verblijf passend bij de mediterrane levensstijl die bestaat uit: zwemmen in het kristalheldere water, wandelen langs de promenade, zittend op de strandbars (in het Spaans "chiringuitos" genoemd) om een lekkere paella of heerlijke zeevruchten te proeven, naast vele ontspannende activiteiten. Ontdek hoe geweldig het is om in zo'n mooie kustplaats te wonen en deel de gelukkigste momenten van je leven met je geliefde stel en kinderen. Indien nodig, kan onze onroerend goed adviseur in Alicante u vergezellen om uw gewenste eigenschappenlijst te bezoeken zonder verplichtingen .

Bovendien houden we ons bezig met de financiële en juridische aspecten, zowel in Spanje als in België en Nederland, met betrekking tot het verkrijgen van een NIE-nummer, het overdragen van de hulpprogramma's en het adviseren over verzekeringen, renovaties en vastgoedbeheer. Laat het ons weten als er een andere service vereist is. Wij werken met het doel om de belangen van de koper op een efficiënte en professionele manier te bevredigen.


We kunnen het bezoek regelen van de huizen te koop in Javea waarin u geïnteresseerd bent

Ons onroerend goed aan de Costa Blanca behandelt zorgeloze koopwoningen te koop in Javea, Moraira, Benissa Coast, Benitachell, Cumbre del Sol, Gata de Gorgos, Calpe, Jalón, Pedreguer of Teulada , een van de meest prominente binnen- en kustgebieden.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een tweede huis in Javea of in beleggen in een onroerend goed te koop aan de Costa Blanca Noord? BoCasa biedt u juridische, financiële ondersteuning voor, tijdens en na de aankoop. Raak niet overweldigd en profiteer van onze diensten .

We kunnen een kennismakingsgesprek organiseren om een brede erkenning van uw doelen te krijgen.

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp