BoCasa
Zoeken

Immo Costa Blanca

Immo Costa Blanca

Denkt u aan de aankoop van een woning in het Middellandse Zeegebied in het Spaans als een opkomende investering? Vanuit onze Immo Costa Blanca zijn we in staat om alle economische eigenschappen die beschikbaar zijn in de regio van Alicante te verkennen dankzij onze betrouwbare netwerken.

Het beste deel van de keuze voor BoCasa is dat onze diensten volledig gratis zijn voor de kopers- en investeerderspartijen, aangezien we samenwerken met de overgrote meerderheid van de Real Estates in Javea en Moraira, wat betekent dat we alleen commissies ontvangen van de verkoopspartijen. Kopen of investeren in een woning te koop in Alicante is nog nooit zo eenvoudig geweest. We weten uit eigen ervaring hoe spannend het is om naar een ander land met een andere cultuur te verhuizen. Alle moeite is de moeite waard als je eenmaal de charmes van de prachtige Costa Blanca Noord leert kennen, vol met breekbare kliffen die uit de glinsterende zee opstaan.

Rekening houdend met het feit dat de kust van Alicante het hoogste aantal Blauwe Vlaggen in Spanje heeft, voelen veel toeristen uit heel Europa zich zeer gelokt door het kristalheldere water, het zachte zand en de prachtige maagdelijke baaien. Profiteer van de grote toeristische instroom en krijg het hoogste rendement op uw investering van gestage verhuur.

Vind uw geschikte huis met behulp van onze Immo Costa Blanca

Als u een waardevolle tijd wilt doorbrengen met uw gezin of stel, begin dan met het zoeken in onze brede verkoop- en nieuwbouwlijst van woningen aan de Costa Blanca Noord. Onze Immo Costa Blanca is gericht op het aanbieden van de beste rust aan de bezoekers. Daarom zijn wij gespecialiseerd in zowel levendige badplaatsen als in het binnenland met een prachtig berglandschap. Met welke manier van leven voel je je beter?

Laten we uw aangepaste woning vinden door middel van een zorgeloos proces vanaf het begin. Momenteel bieden wij alle soorten woningen aan die variëren van appartementen aan het strand, penthouses met uitzicht op zee, bungalows op het zuiden en herenhuizen tot moderne villa's met zwembad, finca's, percelen grond en open vallei-boerderijen. Neem de tijd en kom alle mogelijkheden verkennen. Wij wensen u oprecht de gemoedsrust toe die u voor uw vakantie of pensioen zocht.

Op een steenworp afstand van de Middellandse Zee en het centrum van de stad liggen er zoveel woningen te wachten op uw komst. Voel u volledig op uw gemak om met onze Nederlandse en Britse Real Estate Consultant te praten over uw zorgen, want wederzijds vertrouwen is noodzakelijk voor een succesvol aankoopproces.


BoCasa, de Immo Costa Blanca, die uw leven zal gelukkiger maken

BoCasa is een Immo Costa Blanca specialist in het leveren van stijlvolle en comfortabele woningen gelegen in het gebied tussen Denia en Calpe en het binnenland tot aan Jalon. Als u een natuurliefhebber bent, kunt u kiezen voor de beste uitzichten die u nog nooit hebt gezien.

  • Landhuizen, finca's en villa's met uitzicht op de bergvallei
  • Appartementen, penthouses en appartementen met een panoramisch uitzicht over de zee
  • U kunt ook kiezen voor een mix van beide. Dat wil zeggen: een huis op het zuiden tussen de bergen en de zee.

Voor elke vraag kunt u ons bellen op +34 637 148 358 of +31 658 771 610. Als u wilt, kunt u ons een e-mail sturen naar info@bocasa.nl.

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp