BoCasa
Zoeken

Makelaar Costa Blanca Spanje

Makelaar Costa Blanca Spanje

De Costa Blanca is de droomplaats voor duizenden Noord-Europeanen om een huis te kopen waar ze hun vakantie kunnen doorbrengen. BoCasa is de deskundige makelaar aan de Costa Blanca die u zal helpen bij het vinden van de woning die u wilt. Gelegen in het oosten van Spanje, wordt de Costa Blanca gekenmerkt door een prachtige en gevarieerde kustlijn waar prachtige gouden zandstranden en transparante wateren samenvloeien met prachtige rotsachtige baaien die ideaal zijn voor watersport of om te ontspannen in de zon. 

Het unieke klimaat van de Costa Blanca maakt het mogelijk om uw favoriete buitenactiviteiten te doen. Het biedt een heldere en vrolijke zon die meer dan driehonderd dagen per jaar schijnt. De neerslaghoeveelheid is praktisch nul. Deze fantastische weersomstandigheden zorgen voor zonnige en milde winters. Elk moment van het jaar is het perfect om comfortabele kleren aan te trekken en langs de kust te wandelen terwijl u luistert naar het zachte geruis van de zeegolven. 
De Costa Blanca heeft de internationale luchthaven van Alicante. U zult verrast zijn door het grote aantal vluchten vanuit de belangrijkste Europese steden. Het heeft ook een breed scala aan low-cost luchtvaartmaatschappijen die u in staat stellen om naar uw land van herkomst te reizen wanneer u maar wilt. Bovendien zal het voor u heel gemakkelijk zijn om vanuit uw nieuwe woonplaats in Spanje naar de luchthaven te komen, aangezien u comfortabel en veilig kunt reizen via de mediterrane snelweg en de nationale weg N-332.


Bent u op zoek naar een huis met zon aan zee? Dan zal BoCasa, uw makelaar aan de Costa Blanca, u helpen om het te vinden.

Wij zijn de Costa Blanca makelaar die u nodig heeft om uw droomhuis te vinden. Wij hebben een uitgebreide selectie van prachtige woningen op de meest gewilde locaties aan de noordelijke Costa Blanca. Een van onze belangrijkste locaties die wij onder de aandacht brengen: Moraira, Jávea, Benissa en Benissa Costa, de Cumbres del Sol van Benitachell, Teulada, Gata de Gorgos, Jalón, Llíber, Pedreguer, enz. 
We horen graag dat u uw droomhuis in Spanje beschrijft. Onder onze belangrijkste nieuwbouwwoningen en doorverkoophuizen, bieden wij u

  • Indrukwekkende penthouses en appartementen aan het strand
  • Luxe villa's met prachtig uitzicht op zee 
  • Prachtige particuliere woonbungalows naast exclusieve golfbanen
  • Boerderijen en landhuizen omgeven door weelderige mediterrane natuur
  • Rijtjeshuizen met gemeenschappelijk zwembad en grote solariumruimtes
  • Enz.

Onze huizen, die gebouwd zijn met materialen van topkwaliteit, zijn zeer licht. In hun kamers vindt u ingebouwde kasten. De keukens zijn volledig ingericht en voorzien van elektrische apparatuur. U zult genieten van hun moderne en up-to-date ontwerpen. 

Vertrouw op BoCasa, de makelaar aan de Costa Blanca die het u gemakkelijk zal maken om een huis in Spanje te kopen.

Wij zijn de Costa Blanca makelaar die u nodig heeft om de aankoop van uw nieuwe huis in Spanje comfortabel en gemakkelijk te maken. Wij bieden u onze lange ervaring en professionaliteit aan. Wij zullen u professioneel adviseren over alle zaken met betrekking tot de aankoop van uw huis. Vergeet niet onze dienstenafdeling te bezoeken om de belangrijkste activiteiten die wij uitvoeren te bekijken.
Vul het contactformulier in dat op de website verschijnt of stuur een e-mail naar info@bocasa.nl . Indien u dat wenst, kunt u ons bellen op +34 637 148 358 | +31 658 771 610.

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp