BoCasa
Zoeken

Makelaar Costa Blanca

Makelaar Costa Blanca

Wilt u investeren in een woning aan de kust van Alicante om een huurrendement te krijgen? BoCasa is een commitment Makelaar Costa Blanca die het op een prettige en transparante manier mogelijk kan maken. Op zo'n aantrekkelijke plek voor internationale toeristen zult u geen enkel probleem hebben om uw huis gestaag te huren. Weet je waarom? Laten we eens kijken hoe ongelooflijk het is om aan de Costa Blanca te wonen en waarom je zou moeten overwegen om een huis aan zee in Spanje te kopen.

Costa Blanca heeft alles wat u nodig heeft om te genieten van een familievakantie, te ontspannen met uw partner tijdens de pensioenperiode of er zelfs het hele jaar door te wonen. Door de prachtige weersomstandigheden kunt u lange uren buiten doorbrengen en schone lucht inademen. Om precies te zijn, steden als Moraira, Javea of Calpe hebben meer dan 300 dagen zon, een gemiddelde jaartemperatuur van 18 ° C, kwaliteitsstranden, hemelse rotsachtige baaien en een verscheidenheid aan bars aan de rand van de zee.

Momenteel rekent BoCasa op een uitstekende selectie van eigendommen te koop in Costa Blanca waarvan we zeker weten dat u ze geweldig zult vinden. Voel je vrij om onze catalogus te bezoeken, waar je een breed scala aan strandappartementen met zwembad, bungalows met groot terras, penthouses met uitzicht op zee, privé landhuizen omringd door een prachtige vallei, herenhuizen met een gezellige tuin en zonnig terras ... En ook percelen op een bevoorrechte locatie om uw droomhuis te bouwen.


Ontdek de voordelen van het kiezen van BoCasa als uw Makelaar Costa Blanca

Het belangrijkste doel van ons Makelaar Costa Blanca is het matchen van het juiste onroerend goed volgens de lijst van kopers of investeerders . Dankzij ons uitgebreide netwerk van contacten hebben we een zeer breed zicht op de panden die momenteel beschikbaar zijn in de markt langs de kust- en binnenlanden van Costa Blanca Noord: Javea, Moraira-Teulada, Calpe, Benitachell (Cumbre del Sol), Benicassa, Pedreguer, Orba, Murla, Alcalalí, Jesus Pobre, Lliber en nog veel meer.

Dus vertel ons wat je zoekt: appartementen met zeezicht in Benitachell , open vallei villa's in Jalon, bungalows met zwembad in Moraira, landhuizen met tuin in Benissa… En onze Nederlandse en Britse inkopers in Spanje zullen er alles aan doen om je te laten zien alleen die eigenschappen die het beste bij uw profiel passen. U zult versteld staan van de snelheid en efficiëntie van ons team.

We willen je graag de wonderen laten zien die Costa Blanca verbergt. U kunt het hele jaar door genieten van strandwandelingen en het heerlijke klimaat . Zorg voor je welzijn en ga naar de plaatsen waar je je gelukkig voelt.

Neem indien nodig contact op met onze makelaar Costa Blanca

Het kopen van een woning in het buitenland brengt een aantal juridische processen met zich mee die makkelijker blijken te zijn met behulp van ons Makelaar Costa Blanca. Hoewel we regelmatig in Nederland en België zijn, zal ons team zo graag een kennismakingsgesprek opzetten op een mooi terras of op de manier die u verkiest:

  • Kantoor: 'La Casita', Calle Henry Matisse 4, 03730 Jávea, Alicante
  • E-mail: info@bocasa.nl
  • Telefoons: +34637148358 of +31658771610

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp