BoCasa
Zoeken

Makelaar in Moraira Costa Blanca

Makelaar in Moraira Costa Blanca

Onze makelaar in Moraira Costa Blanca zal u vertellen dat deze prachtige stad is een van de favoriete plaatsen voor de Europeanen om hun vakantie door te brengen of om een woning te kopen en naar te verhuizen wanneer ze met pensioen gaan. Op dit moment is meer dan zestig procent van de bevolking van Moraira afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Scandinavische landen, Nederland .... Het zal je bevallen om in deze multiculturele omgeving te wonen, waardoor je je een beetje dichter bij je land van herkomst zult voelen. 

De belangrijkste redenen waarom Europeanen de voorkeur geven aan Moraira om te wonen zijn

  • Uitstekend klimaat met meer dan 300 dagen zon per jaar en bijna geen regen.
  • Prachtige stranden en droomachtige baaien. 
  • Prachtige natuurlijke omgeving met weelderige dennenbossen.
  • Nabijheid van de luchthavens van Alicante en Valencia
  • Breed scala aan recreatieve activiteiten, live muziek, flamenco, disco's, pubs?
  • Jachthaven waar u een boot kunt huren of een ligplaats voor uw jacht kunt huren.
  • Exclusieve Golf Club met uitzicht op de zee en de Peñón de Ifach.
  • Cultureel aanbod: Teulada Auditorium, tentoonstellingszaal, paleolithische kunstresten.

Deze zomer kunt u genieten in het kristalheldere water van de populairste baaien van Moraira, watersporten beoefenen of ontspannen terwijl u zonnebaadt en luistert naar het zachte ruisen van de zeegolven.  


Vraag naar uw droomhuis met uitzicht op zee aan ons makelaarskantoor in Moraira Costa Blanca

Wilt u wonen in een droomvilla met uitzicht op de Middellandse Zee? Vraag het onze makelaar in Moraira Costa Blanca en hij zal u helpen het huis te vinden dat u altijd al heeft gewild. BoCasa heeft een breed scala van nieuwe en wederverkoop woningen in Moraira. 
Onze prachtige traditioneel ontworpen villa's zullen u betoveren. Ze zijn gelegen op grote percelen met zwembad en omgeven door mediterrane vegetatie zoals palmbomen, olijfbomen, pijnbomen.... Ze zijn zeer lumineus en uitgerust met de beste bouwmaterialen. We hebben ook avant-garde stijl huizen met meerdere verdiepingen, gelegen op hellende percelen, van waaruit u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de zee. Ze hebben grote terrassen en overloop zwembaden die versmelten met de zee. Een privé paradijs waar u het hele jaar door graag zult wonen.
Onze eigendommen bevinden zich zeer dicht bij het centrum van Moraira, in elite urbanisaties zoals Benimeit, Cap Blanc, Pla de Mar, La Arnella, El Portet, La Camarrocha, Villotel, Paichi, La Sabatera, ...


Neem vandaag nog contact op met onze makelaar in Moraira Costa Blanca en begin deze zomer te genieten van uw droomhuis in Spanje

Aarzel niet om onze makelaar in Moraira Costa Blanca te vragen naar het huis dat u wenst. Wij zullen aandachtig naar u luisteren om een profiel op te stellen van de woning die u zoekt en u een interessante selectie woningen aan te bieden. 
Als u uw huis aan de Costa Blanca moet verkopen om de woning te kunnen kopen die u wilt, vertrouw dan op BoCasa en u zult de behendigheid en professionaliteit zien waarmee wij alle procedures met betrekking tot de verkoop en aankoop van een woning beheren.  
Contact met ons opnemen is heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is het formulier op onze website in te vullen of ons een e-mail te sturen naar info@bocasa.nl 
Telefoonnummers: +34 637 148 358 |+31 658 771 610

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp