Makelaars Costa Blanca Zijn gevonden 802 Objecten

Objecten
Objecten

Makelaars Costa Blanca

Bent U op zoek naar Makelaars Costa Blanca? Vertrouw op BoCasa en U zult zien dat wij U een lange ervaring in de onroerend goed sector en een groot professionalisme bieden. Onze persoonlijke en exclusieve aandacht zal indruk op U maken. De Costa Blanca is de plaats die elk jaar door duizenden Europeanen wordt gekozen om hun zomervakantie door te brengen en, in veel gevallen, kiezen zij ervoor om een woning te kopen waar zij lange vakanties kunnen doorbrengen:

  • lange vakanties doorbrengen 
  • verhuizen wanneer zij met pensioen gaan
  • korte vakanties te houden wanneer zij de gelegenheid hebben

Het uitstekende klimaat dat de Costa Blanca geniet, samen met het brede scala van bestemmingen naar de belangrijkste punten in Europa die u vindt op haar internationale luchthaven, kunt u reizen naar Spanje wanneer je een paar dagen vrij. Bovendien werkt de luchthaven van Alicante samen met low-cost luchtvaartmaatschappijen, zodat u voor weinig geld op reis kunt.

De lente is een bijzondere tijd aan de Costa Blanca, één van de helderste gebieden ter wereld. De zon schijnt met een krachtige helderheid en biedt u een ongeëvenaard klimatologisch comfort. De temperaturen zijn zeer aangenaam om langs de kust te wandelen en het natte zand onder uw voeten te voelen. U zult het heerlijk vinden om allerlei buitenactiviteiten te ondernemen: kunt U zich voorstellen om golf te spelen op één van de bevoorrechte golfbanen aan de Costa Blanca? U zult de geur van de zeebries voelen terwijl u omgeven bent door een prachtig mediterraan landschap.  


Vraag onze makelaars Costa Blanca naar onze woningen in Jávea en Moraira

Bij BoCasa hebben we een interessante selectie van aantrekkelijke woningen in Jávea, Moraira, Benissa Costa, Benitachell, Teulada, Jalón, Benissa, Lliber, Pedreguer ... Onze makelaars Costa Blanca zullen u met plezier de eigendommen tonen die u zoekt. Wij hebben de beste eigendommen in de omgeving van Denia, Calpe en Jalon in het binnenland. 

BoCasa is de makelaar in Moraira die u het appartement of de villa zal aanbieden die u altijd al heeft gewild. Onze villa's zijn gelegen op uitstekende locaties met uitzicht op zee. Ze hebben een mooi aangelegd perceel dat u zal toelaten om van het buitenleven te genieten en te zonnebaden bij uw zwembad zonder dat u uw eigendom hoeft te verlaten. Wij bieden u ook prachtige appartementen met grote terrassen in het centrum van Moraira, naast het strand en in een zeer commercieel gebied.

Onze makelaars in Jávea zijn experts met kennis van de bestaande diensten in de omgeving van onze eigendommen. Als u geïnteresseerd bent in een appartement met zwembad of een moderne design villa in Jávea, aarzel dan niet om onze makelaar in Jávea te vragen naar de bestaande winkels in de omgeving, restaurants, bushaltes, afstand tot het strand, enz. 

BoCasa, de Makelaars Costa Blanca om u te helpen uw ideale huis te vinden

Neem een kijkje op onze website en u zult verrast zijn door ons ruime aanbod van nieuwe en wederverkoop woningen. Wij zijn de makelaars Costa Blanca die u de aandacht en ernst zullen bieden die u verdient om u te helpen het huis van uw dromen in Spanje te vinden. 
Wij zullen blij zijn van u te horen als u behoefte heeft aan enige verduidelijking over onze woningen, hun locatie, de diensten in de omgeving, enz.

Vul het contactformulier op onze website in of stuur een e-mail naar info@bocasa.nl 
Telefoonnummers: +34 637 148 358 | +31 658 771 610

ONLINE VIEWINGS