BoCasa
Zoeken

Makelaars Costa Blanca

Makelaars Costa Blanca

Bent U op zoek naar Makelaars Costa Blanca? Vertrouw op BoCasa en U zult zien dat wij U een lange ervaring in de onroerend goed sector en een groot professionalisme bieden. Onze persoonlijke en exclusieve aandacht zal indruk op U maken. De Costa Blanca is de plaats die elk jaar door duizenden Europeanen wordt gekozen om hun zomervakantie door te brengen en, in veel gevallen, kiezen zij ervoor om een woning te kopen waar zij lange vakanties kunnen doorbrengen:

  • lange vakanties doorbrengen 
  • verhuizen wanneer zij met pensioen gaan
  • korte vakanties te houden wanneer zij de gelegenheid hebben

Het uitstekende klimaat dat de Costa Blanca geniet, samen met het brede scala van bestemmingen naar de belangrijkste punten in Europa die u vindt op haar internationale luchthaven, kunt u reizen naar Spanje wanneer je een paar dagen vrij. Bovendien werkt de luchthaven van Alicante samen met low-cost luchtvaartmaatschappijen, zodat u voor weinig geld op reis kunt.

De lente is een bijzondere tijd aan de Costa Blanca, één van de helderste gebieden ter wereld. De zon schijnt met een krachtige helderheid en biedt u een ongeëvenaard klimatologisch comfort. De temperaturen zijn zeer aangenaam om langs de kust te wandelen en het natte zand onder uw voeten te voelen. U zult het heerlijk vinden om allerlei buitenactiviteiten te ondernemen: kunt U zich voorstellen om golf te spelen op één van de bevoorrechte golfbanen aan de Costa Blanca? U zult de geur van de zeebries voelen terwijl u omgeven bent door een prachtig mediterraan landschap.  


Vraag onze makelaars Costa Blanca naar onze woningen in Jávea en Moraira

Bij BoCasa hebben we een interessante selectie van aantrekkelijke woningen in Jávea, Moraira, Benissa Costa, Benitachell, Teulada, Jalón, Benissa, Lliber, Pedreguer ... Onze makelaars Costa Blanca zullen u met plezier de eigendommen tonen die u zoekt. Wij hebben de beste eigendommen in de omgeving van Denia, Calpe en Jalon in het binnenland. 

BoCasa is de makelaar in Moraira die u het appartement of de villa zal aanbieden die u altijd al heeft gewild. Onze villa's zijn gelegen op uitstekende locaties met uitzicht op zee. Ze hebben een mooi aangelegd perceel dat u zal toelaten om van het buitenleven te genieten en te zonnebaden bij uw zwembad zonder dat u uw eigendom hoeft te verlaten. Wij bieden u ook prachtige appartementen met grote terrassen in het centrum van Moraira, naast het strand en in een zeer commercieel gebied.

Onze makelaars in Jávea zijn experts met kennis van de bestaande diensten in de omgeving van onze eigendommen. Als u geïnteresseerd bent in een appartement met zwembad of een moderne design villa in Jávea, aarzel dan niet om onze makelaar in Jávea te vragen naar de bestaande winkels in de omgeving, restaurants, bushaltes, afstand tot het strand, enz. 

BoCasa, de Makelaars Costa Blanca om u te helpen uw ideale huis te vinden

Neem een kijkje op onze website en u zult verrast zijn door ons ruime aanbod van nieuwe en wederverkoop woningen. Wij zijn de makelaars Costa Blanca die u de aandacht en ernst zullen bieden die u verdient om u te helpen het huis van uw dromen in Spanje te vinden. 
Wij zullen blij zijn van u te horen als u behoefte heeft aan enige verduidelijking over onze woningen, hun locatie, de diensten in de omgeving, enz.

Vul het contactformulier op onze website in of stuur een e-mail naar info@bocasa.nl 
Telefoonnummers: +34 637 148 358 | +31 658 771 610


Makelaars Costa Blanca

Denk je erover om in Spanje te komen wonen om te genieten van de felle zon en de paradijselijke stranden? Neem dan contact op met onze makelaars Costa Blanca. Bij BoCasa zijn we gespecialiseerd in nieuwbouw- en wederverkoopwoningen in de meest toeristische steden aan de Noord-Costa Blanca: Jávea, Moraira, Benissa Costa, Benitachell en de elite urbanisatie Cumbre del Sol, evenals in typische steden in het binnenland: Jalón, Benissa , Teulada, Gata de Gorgos, Lliber, Pedreguer ...

De Costa Blanca is de perfecte plek om te wonen. Het heeft het hele jaar door een ideaal klimaat dat uitnodigt om in contact te komen met de natuur:

  • Speel golf te midden van prachtige mediterrane landschappen
  • Ga wandelen en ontdek de mooiste hoekjes die je huis omringen
  • Organiseer leuke barbecues in je eigen tuin
  • Geniet van uw tuin terwijl u zonnebaadt

Dankzij de uitstekende snelwegverbinding heeft u gemakkelijk toegang tot de internationale luchthaven van Alicante, waar u een breed scala aan goedkope vluchten naar de belangrijkste punten van Europa vindt. Daarnaast staat het bekend om zijn hoogwaardige gezondheidszorg en expertise in internationale patiëntenzorg. Al deze uitstekende eigenschappen hebben van de Costa Blanca een vaste woonbestemming gemaakt om te telewerken of te genieten van uw vakantie.

Wij zijn de makelaars Costa Blanca die u nodig heeft om uw ideale huis te vinden

Bij BoCasa hebben we een lange ervaring in de Spaanse vastgoedsector en in het bedienen van buitenlandse klanten , daarom zijn wij de meest geschikte makelaars Costa Blanca om u te helpen het huis te vinden dat aan al uw wensen voldoet. Wij hebben een gevarieerd portfolio van zonnige woningen aan zee, vlakbij een golfclub, in een zeer toeristisch en bruisend stadje of omgeven door een weelderig mediterraan berglandschap waar u op een ontspannen manier zult wonen . Kun je je voorstellen om te ontbijten op het zonnige terras van je huis aan de Costa Blanca?

BoCasa biedt u een interessante selectie van nieuw- bouw en de wederverkoop woningen, waaronder wij benadrukken:

  • luxe moderne of traditionele design villa's met zwembad
  • droomappartementen met zonnige terrassen en uitzicht op zee
  • charmante bungalows en herenhuizen met gemeenschappelijk zwembad
  • enzovoort.

Wij zijn de makelaars Costa Blanca die u nodig heeft

Neem contact op met BoCasa en u zult snel zien dat wij de makelaars Costa Blanca zijn die u zoekt om u te helpen bij het vinden van uw huis in Spanje. We stellen onze lange ervaring en professionaliteit tot uw dienst zodat de aan- of verkoop van uw eigendom in Spanje comfortabel en snel verloopt.

Vertrouw ons en u zult zien hoe u heel gemakkelijk uw levenskwaliteit kunt verbeteren door een huis te kopen dat aan uw behoeften voldoet. Volg ons op Facebook en u ziet de interessante vastgoedaanbiedingen die wij publiceren.

Als u contact met ons wilt opnemen, vul dan de vragenlijst in die op onze website verschijnt met uw gegevens en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden. Maar als u liever:

  • Bel de telefoons: +34 637 148 358 | +31 658 771 610
  • Stuur een e-mail naar info@bocasa.nl


Makelaars Costa Blanca

Bent u op zoek naar een woning aan de Costa Blanca? Neem contact op met onze makelaars Costa Blanca om u te helpen het huis van uw dromen te vinden.

De Costa Blanca is een van de favoriete plekken voor wie op zoek is naar een huis in Spanje met een goed klimaat, dicht bij paradijselijke stranden, een veelvoud aan vrijetijds- en sportaanbiedingen, en entertainment en leuke activiteiten. Het klimaat in dit gebied is zo perfect dat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) de Costa Blanca bestempelt als een van de gezondste plekken ter wereld om te wonen.

Met gemiddeld 320 zonnige dagen per jaar en een gemiddelde temperatuur van 19º Celsius is het elke dag van het jaar mogelijk om te genieten van zomerse activiteiten. U kunt golfen, buitensporten beoefenen, wandelen, naar het strand gaan of eten en snacks op uw terras terwijl u zonnebaadt.

Costa Blanca biedt u duizend wonderen: majestueuze golfbanen, eindeloze stranden van fijn zand, baaien met transparant water, weelderige vegetatie en levendige vrijetijdsbesteding. U kunt rust combineren met een zeer actief sociaal leven. Daarnaast heeft het tal van steden met authentieke Spaanse stijl en interessant cultureel en historisch erfgoed.

Onze makelaars Costa Blanca helpen u zich thuis te voelen

Onze makelaars Costa Blanca zijn niet alleen professionals, ze zijn ook heel dichtbij, eerlijk en transparant. Wanneer u onze kantoren bezoekt, zult u de grote vriendelijkheid en opleiding realiseren die ons hele team kenmerkt. Onze makelaars zorgen ervoor dat u zich niet alleen thuis voelt vanwege hun behandeling, maar ook omdat ze u aanbieden om te wonen op plaatsen waar ze u met open armen ontvangen.

De Spaanse cultuur is heel open, de vriendelijke en huiselijke mensen zullen je verwelkomen zodra je je in je nieuwe huis vestigt. Ze zijn erg spraakzaam en zullen je 's ochtends begroeten of stoppen om te praten om te vragen of je iets nodig hebt. Ze zullen je zeer comfortabel verwelkomen en sommigen zullen je zelfs uitnodigen als nieuwe buurman bij hen thuis.

Bovendien zijn er in steden als Moraira, Jávea, Denia, Calpe, Benissa, Benitachell... een groot aantal mensen van verschillende Europese nationaliteiten: Britten, Fransen, Duitsers, Noors... die gemeenschappen en verenigingen hebben gecreëerd die het waard zijn van deelname. Je zult het geweldig vinden om deel uit te maken van hun gemeenschappen en nieuwe banden aan te gaan met mensen uit hetzelfde land van herkomst, nog een reden waarom je je nog meer thuis zult voelen.

Wat kunnen onze makelaars Costa Blanca u nog meer bieden?

Onze makelaars Costa Blanca zijn gespecialiseerd in de Costa Blanca Noord en Costa Blanca Zuid die worden gescheiden door het kustgebied dat zich uitstrekt van Gandia tot Alicante. Aan de Costa Blanca Noord vind je charmante stadjes met hun eigen identiteit zoals Benidorm, Denia, Jávea, Benissa, Calpe, La Nucía, El Albir, Altea, Moraira… sommige zijn beschermde natuurgebieden. In de Costa Blanca Zuid zijn er gemeenten en urbanisaties met een grote vraag en toeristisch belang, zoals de grote stad Torrevieja, de beroemde urbanisatie Ciudad Quesada in Rojales, Santa Pola, Guardamar, Orihuela Costa, Pilar de la Horadada, Dehesa de Campoamor.. .

In alle genoemde steden zijn er kilometers kustlijn vol met talloze kiezelstranden, verborgen baaien, golfbanen en jachthavens die een veelvoud aan watersporten bieden.

Onze makelaars Costa Blanca helpen u bij het bereiken van een ontspannen, leuke en gezonde levensstijl

Onze makelaars Costa Blanca helpen u te integreren in uw nieuwe huis en een zeer goede levensstijl te bereiken. Tegenwoordig zijn er veel Engelse, Scandinavische of Franse koloniën die genieten van een ontspannen, gemakkelijke, leuke en gezonde levensstijl .

Wist je dat de Costa Blanca ook het beste dieet ter wereld heeft? Het mediterrane dieet wordt beschouwd als een van de beste ter wereld. De verscheidenheid aan groenten, fruit, wijnen en traditionele gerechten helpt de fysieke en mentale gezondheid te verbeteren van iedereen die het probeert.

De natuurlijke schoonheid die de hele Costa Blanca omringt, een combinatie van bergen, valleien, kliffen, stranden, baaien, wijngaarden, gewassen, boomgaarden, enz. biedt bewoners een ontspannen en gezonde levensstijl. Ze beoefenen buitensporten, genieten van de gastronomie, zijn in contact met de natuur en genieten ook van unieke foto's en onvergetelijke momenten in unieke hoeken.

Vrije tijd en amusement ontbreken niet aan de Costa Blanca, u heeft de beschikking over wekelijkse en jaarlijkse programma's van culturele activiteiten zoals concerten, toneelstukken, zomerbioscoop, shows, festivals, enz. U kunt ook de culturele schatten bezoeken en deelnemen aan zijn kleurrijke feesten.

Om het geweldige leven dat u kunt krijgen als u een woning aan de Costa Blanca koopt, compleet te maken, is de goedkope levensstijl . Veel Noordse en Engelse mensen genieten van zeer lage kosten van levensonderhoud in vergelijking met hun land. Het is nog een van de redenen waarom ze zeggen dat ze een huis kopen op deze magische plek.

Wat voor soort eigendommen bieden onze makelaars Costa Blanca u aan?

Onze makelaars Costa Blanca bieden u alle soorten woningen aan: chalets, duplexen, herenhuizen, villa's, bungalows, appartementen, penthouses, landhuizen...zowel tweedehands als nieuwbouw.

We hebben een brede catalogus van eigendommen om aan alle behoeften, smaken en voorkeuren van onze klanten te voldoen.

Neem een kijkje in onze catalogus en ontdek alles wat onze huizen u kunnen bieden: uitzicht op de zee en de bergen, samen met allerlei diensten, met hoogwaardige materialen, traditionele of avant-garde stijl, terras, zwembad, solarium , dubbele beglazing, onderhoudsarme tuinen, gemeenschappelijke ruimtes met luxe extra's…

Neem contact op met onze makelaars Costa Blanca om u te helpen het huis te vinden dat u het meest zoekt

Als u na het bekijken van onze eigendommen meer informatie wilt of eventuele vragen wilt oplossen, neem dan contact op met onze deskundige makelaars Costa Blanca . U zult snel de individuele, eerlijke en uitgebreide aandacht verifiëren die wij u zullen geven en wij zullen voor alle stappen zorgen die u nodig heeft bij het kopen van uw huis in Costa Blanca.

Volg ons nieuws en ontdek alles wat onze gebieden en woningen u te bieden hebben, naast het vinden van andere interessante informatie zoals meningen, ervaringen, aanbiedingen, enz.

Neem contact met ons op en vul het formulier in dat op het web verschijnt of stuur een e-mail naar info@bocasa.nl .

Telefoon: +34 637 148 358 | +31 658 771 610.



Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp