BoCasa
Zoeken

Makelaars in Costa Blanca Spanje

Makelaars in Costa Blanca Spanje

Wilt u een huis in de Middellandse Zee kopen om te genieten van de felle zon en de blauwe lucht? De beste manier is om contact op te nemen met onze makelaars in Costa Blanca Spanje. Zijn ervaring en professionaliteit zullen u helpen om comfortabel een woning aan zee te kopen.

De Costa Blanca van Spanje is de bestemming die door duizenden Europeanen is gekozen om een tweede verblijf te kopen waar ze lange vakantieperiodes kunnen doorbrengen of kunnen verhuizen nadat ze met pensioen zijn gegaan. De paradijselijke stranden met gouden zandstranden en de magische baaien met kristalhelder water zullen je raken. Het weer, het grootste deel van het jaar zonnig, stelt u in staat om uw favoriete activiteiten buitenshuis te doen wanneer u maar wilt:

  • Golf spelen
  • fietsen
  • wandel over de wandelpaden en geniet van een prachtig natuurlijk uitzicht
  • watersporten beoefenen : zeilen, duiken, jetskiën , kanoën, ...

Aan de Costa Blanca vind je een interessant aanbod van gevarieerde diensten zoals:

  • Gespecialiseerde gezondheidszorg voor de internationale patiënt
  • Uitstekende luchtverbinding
  • Eersteklas voorzieningen
  • Uitstekende kwaliteit en prijsverhouding
  • Gezonde en gevarieerde gastronomie

In de prachtige restaurants kunt u voortreffelijke gerechten proeven van maximaal 16 Michelinsterren en 23 Repsol Suns . U zult genieten van de mediterrane gastronomie. Je proeft gerechten bereid met verse producten die onlangs zijn geoogst in de nabijgelegen boomgaarden en de vis die elke dag op de vismarkten arriveert.


Vraag onze makelaars in Costa Blanca Spanje naar onze eigendommen in Moraira, Jávea, Benissa, Benitachell, ...

Onze makelaars in Costa Blanca Spanje laten u graag prachtige eigendommen zien op de locaties die u wilt. We hebben een breed scala aan nieuwbouw en wederverkoop woningen in Jávea, Moraira, Benissa Costa, Benitachell, Denia, Calpe, Jalón, ... We hebben zeer gevarieerde eigendommen. U vindt vast degene die het beste bij uw levensstijl past. We hebben luxe villa's met uitzicht op zee , familiebungalows en herenhuizen met een gemeenschappelijk zwembad en grote tuinen, appartementen aan het strand, appartementen in stedelijke centra, landhuizen omgeven door de natuur, modern design of villa's in traditionele stijl naast de meest prestigieuze golfbanen aan de Costa Blanca, etc.

Onze woningen zijn gebouwd met materialen van de hoogste kwaliteit. De lichte keukens zijn volledig ingericht en voorzien van de modernste toestellen. U zult genieten van het moderne design van de badkamers. De kamers zijn ruim en licht en in de slaapkamers vindt u inbouwkasten.

BoCasa, de Makelaars in Costa Blanca Spanje die u nodig heeft

Aarzel niet om onze Makelaars in Costa Blanca Spanje te vragen naar de vereisten die u wilt dat uw nieuwe woning bezit en wij zullen een profiel creëren dat aan uw behoeften voldoet. We zullen u een bestudeerde selectie van woningen aanbieden die aan uw behoeften voldoen. U zult zeker het huis vinden waar u altijd al van gedroomd heeft.

We nodigen je uit om ons te volgen op Facebook en onze publicaties te lezen. Je leert zeer interessante dingen over de Costa Blanca, het klimaat, de festivals en tradities, de stranden, de jachthaven, ...

Om contact met ons op te nemen, vult u het formulier in dat op het web verschijnt of schrijft u ons een e-mail naar info@bocasa.nl . Bel ons op: +34637148358 | +31 658771610.

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp