BoCasa
Zoeken

Makelaars in Jávea Spanje

Makelaars in Jávea Spanje

Wilt u deze zomer aan de Costa Blanca doorbrengen? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze makelaars in Jávea Spanje. Zij zullen u het huis van uw dromen aan de Middellandse Zee laten zien waar u de beste momenten van uw leven met uw gezin zult doorbrengen. Javea is een idyllisch stadje gelegen aan de noordelijke Costa Blanca. Omgeven door een weelderig dennenbos en inheemse vegetatie, zijn de stranden van Javea, met hun gouden zand en kristalhelder water bekroond met de Blauwe Vlag en worden ze beschouwd als de beste van Spanje. De felle zon en de blauwe hemel zullen u fascineren. Tijdens het fietsen of wandelen ontdekt u de vele wandelpaden die u in de omgeving van uw nieuwe huis vindt. Vergeet uw verrekijker niet, zodat u de vele eilandjes langs de kust van dichtbij kunt bekijken vanuit de uitzichtpunten die u onderweg vindt. 
Langs de 25 kilometer kustlijn die Jávea u biedt, vindt u een zeer gevarieerde kustlijn bestaande uit eilandjes, kleine eilandjes, kliffen en kleine inhammen, grotten en grotten die alleen toegankelijk zijn vanaf de zee. Het is een paradijs voor liefhebbers van diepzeeduiken, duiken en snorkelen. U zult ook graag langs de kust gaan met uw jacht, jetski of een boot huren die u de belangrijkste plaatsen laat zien. Kunt u zich voorstellen dat u een kleurtje krijgt op het dek van een boot in dit paradijs in Spanje?


Vraag onze makelaars in Javea Spanje naar zonnige huizen aan zee.

Als het uw droom is om een zonnig huis aan de Middellandse Zee te bezitten, zullen onze makelaars in Jávea Spanje u een bestudeerde selectie van eigendommen laten zien die bij uw interesses passen. Onze eigendommen in Jávea zijn perfect voor lange vakanties of om het hele jaar door te verhuizen. Ze zijn gelegen in luxueuze urbanisaties met uitzicht op zee of op de bergen, waar u commerciële ruimtes vindt met allerlei soorten winkels: supermarkten, bankkantoren, restaurants, internationale pers, enz. U zult genieten van hun traditionele ontwerpen, zeer typisch in Spanje, met hun witte muren, de bogen van hun veranda's, de natuurstenen muren, de tralies van de ramen die artistieke tekeningen vormen, enz. Onze villa's in avant-garde stijl zullen indruk op u maken. Hun rechte, minimalistische lijnen maken het mogelijk om grote delen van de gevels volledig te beglazen, zodat u de zee kunt zien vanaf elk punt in het huis. 

Al onze woningen hebben prachtige privé-zwembaden. Vertrouw op BoCasa en deze zomer zult u met uw familie en vrienden plezier hebben in het prachtige zwembad van uw nieuwe huis in Javea.


Onze makelaars in Javea Spanje zullen u uitgebreid informeren over de zaken die komen kijken bij het kopen van uw huis.

 U zult onder de indruk zijn van de professionaliteit van onze makelaars in Jávea Spanje. Zij informeren u graag uitgebreid over alle zaken die u wilt weten over het kopen van een huis aan de Costa Blanca. Wij stellen onze jarenlange ervaring in de onroerend goed sector tot uw dienst om de aankoop van uw woning in Spanje comfortabel en naar tevredenheid te laten verlopen. 
Stuur ons een e-mail naar info@bocasa.nl of vul het formulier op de website in en wij nemen contact met u op. Als u dat liever heeft, bel ons dan op: +34 637 148 358 |+31 658 771 610.

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp