BoCasa
Zoeken

Makelaars in Jávea

Makelaars in Jávea

Onze deskundige makelaars in Jávea informeren u graag over de belangrijkste kenmerken van deze prachtige stad gelegen aan de Costa Blanca Noord. In Jávea, omringd door de Middellandse Zee, vinden we de beste stranden van Spanje, waar het hele jaar door ideaal is om comfortabele kleding aan te trekken en langs het gouden zand te wandelen terwijl je naar het transparante water van de zee kijkt.

Langs de vijfentwintig kilometer kustlijn vinden we een zeer gevarieerde geografie bezaaid met eilandjes en spectaculaire grotten die alleen over zee toegankelijk zijn . Het is heel gemakkelijk voor u om een boot te huren om de kustlijn te verkennen en vanuit een heel ander perspectief te bekijken. Het is de ideale plek voor het beoefenen van watersporten zoals zeilen, roeien, kanoën ... Liefhebbers van snorkelen of duiken hebben de mogelijkheid om de rijke onderwaterflora en -fauna van dit deel van Oost-Spanje te ontdekken . Kun je je voorstellen dat je met een jetski langs de kust reist?

Misschien fietst of wandelt u liever over de wandelpaden dan naar de berg Montgó te gaan en de prachtige mediterrane bossen te ontdekken die de stad omringen.

Tijdens milde en zonnige winters zult u genieten van een bezoek aan het traditionele historische centrum , met zijn typische straten vol ambachtelijke winkels en populaire bars waar u de voortreffelijke lokale keuken kunt proeven. De zonnige Paseo Marítimo , vol met cafés met grote terrassen, is het ideale ontmoetingspunt om buiten te socializen en te profiteren van de uitstekende temperaturen van Jávea.

Als je op een paradijselijke plek aan de Noord Costa Blanca wilt wonen, vraag het dan aan onze makelaars in Jávea

Onze makelaars in Jávea zullen goed luisteren naar de eisen die u stelt aan uw nieuwe woning aan de Costa Blanca Noord en zullen een profiel opstellen van het type woning dat u nodig heeft. Onder onze eigendommen in Jávea hebben we:

  • gronden op verschillende locaties en van verschillende grootte
  • Moderne of traditionele designvilla's met zwembad
  • Appartementen in het stadscentrum, met uitzicht op zee en met gemeenschappelijk zwembad

Wij bieden u fantastische vlakke of getrapte staanplaatsen tussen weelderige dennenbossen en met uitzicht op zee. Ze bevinden zich in geselecteerde urbanisaties met asfalttoegang en water- en elektriciteitsvoorziening. U heeft de perfecte gelegenheid om uw huis volledig gepersonaliseerd en aangepast aan de behoeften van uw gezin te creëren.

Onze luxe villa's met traditioneel ontwerp zullen indruk op u maken met hun typische constructie met gewelfde veranda's en zichtbare houten balken, okerkleurige daken, natuurstenen muren, balustrades op de terrassen en trappen, enz. Omgeven door prachtige tuinen met pijnbomen, palmbomen en inheemse vegetatie, ze zijn de perfecte plek om de verbinding te verbreken en van de natuur te genieten zonder je huis te verlaten.

BoCasa-makelaars in Jávea bieden u interessante after-sales services

Naast het beheren van alle procedures met betrekking tot de aankoop van uw huis aan de Costa Blanca Noord, zullen onze makelaars in Jávea u hun steun blijven bieden, ook na de aankoop van uw eigendom.

Aarzel niet om ons alle vragen te stellen die u nodig heeft met betrekking tot woningrenovaties, internet- en tv-installatie, huisonderhoud, tuin en zwembad, enz.

Om contact met ons op te nemen, vult u het formulier in dat op onze website verschijnt of stuurt u een e-mail naar info@bocasa.nl .

Telefoons: +34637148358 | +31658 77 16 10.

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp