Makelaars in Moraira Zijn gevonden 164 Objecten

Objecten
Objecten

Makelaars in Moraira

Als u op zoek bent naar een woning aan de Costa Blanca Noord, vertrouw dan op BoCasa en onze deskundige makelaars in Moraira zullen u helpen het huis te vinden waar u altijd al van gedroomd heeft.

Moraira is een prachtige stad die baadt in de Middellandse Zee en die acht kilometer gevarieerde kustlijn heeft, waar u zachte zandstranden kunt vinden die het hele jaar door ideaal zijn om te zonnebaden. De milde winter in dit gebied van de Costa Blanca Noord nodigt u uit om comfortabele kleding aan te trekken en langs de kust te wandelen terwijl u luistert naar het zachte ruisen van de golven en geniet van het onvergelijkbare uitzicht. U kunt ook heerlijk wandelen in de met pijnbomen begroeide heuvels die het centrum van de stad omringen. Er zijn talrijke goed bewegwijzerde wandelroutes met borden met uitleg in verschillende talen over de flora, fauna, geologische kenmerken van het terrein en de geschiedenis van het gebied.  Je zult zeker foto's maken van al deze mooie plekjes en ze delen met je vrienden op sociale netwerken.

De beroemde baaien van Moraira zullen indruk op u maken met hun kristalheldere, ondiepe wateren, ideaal voor watersport of duiken en het ontdekken van hun indrukwekkende zeebodem. Onder de belangrijkste baaien, moet u zeker een bezoek brengen aan:

  • L'Andrago
  • Punta Estrella
  • Cap Blanc
  • De Inham

Het kleine strand van El Portet is een spectaculair mooie plek. In januari zult u er graag flaneren langs de met palmbomen omzoomde promenade terwijl u de zachte geur van de zeebries opsnuift.


Onze makelaars in Moraria bieden u luxe woningen aan zee

Bij BoCasa hebben we een uitgebreide en gevarieerde lijst van woningen aan de Costa Blanca Noord. Vraag onze makelaars in Moraira naar het type woning dat u wenst en wij zullen u met plezier een selectie van woningen toesturen die aan uw profiel voldoen.

Onder onze woningen in Moraria bieden wij u nieuwe en wederverkoop woningen aan, waaronder luxe villa's gebouwd met een elegant modern design. Hun glazen gevels stellen u in staat om de zee vanuit elk punt van het huis te observeren. De ruime, lichte kamers hebben ingebouwde kasten en zijn zeer comfortabel. De villa's hebben één of meerdere verdiepingen en staan op prachtige percelen met mediterrane tuinen die weinig onderhoud vergen, en hun indrukwekkende zwembad zal u bekoren. Het indrukwekkende zwembad zal u bekoren. Kunt u zich voorstellen dat u deze winter ontspant op het solarium van uw huis in Moraira terwijl u naar de zee kijkt?

We hebben ook andere eigendommen tot uw beschikking, zoals grond, tweedehands huizen, appartementen in het centrum van Moraira, bungalows, herenhuizen, enz., gelegen in de belangrijkste urbanisaties van Moraira: Paichi, Pla de Mar, Benimeit, Pinar de L'Advocat, La Sabatera, La Cometa, Moravit, Solpark, El Portet, San Jaime ...


Wacht niet langer en vraag onze makelaars in Moraria naar het huis waar u wilt wonen aan de Costa Blanca Noord

Neem vandaag nog contact met ons op en vraag ons naar het huis van uw dromen. Onze deskundige makelaars in Moraira zullen u helpen het te vinden. Om contact met ons op te nemen hoeft u alleen maar het formulier op onze website in te vullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook een e-mail sturen naar info@bocasa.nl of bel ons op: +34 637 148 358 of +31 658 771 610.

ONLINE VIEWINGS