BoCasa
Zoeken

Makelaars Javea

Makelaars Javea

Heb je Costa Blanca Noord als je volgende vakantiebestemming gekozen, maar weet je niet welke makelaars Javea te vertrouwen hebben? Bij BoCasa hebben we een hooggekwalificeerd team in financiële en juridische aspecten, zowel in Spanje als in België en Nederland, zodat onze internationale klanten hun aankoopproces van onroerend goed met succes kunnen voltooien in Javea, Moraira of nabijgelegen gebieden.

Costa Blanca staat op de TOP-lijst van plaatsen die het meest gewenst zijn door Europese burgers, met name Britten, Nederlanders en Belgen. Onder de stranden van kristalhelder water en zacht zand vinden ze de rust en vrede die ze nodig hebben om kalm te blijven. De weersomstandigheden met stralende zonneschijn en lage kans op regenval helpen ook om deze bestemming als een paradijs te zien. Javea heeft het hele jaar door meer dan 300 dagen zonneschijn die u aanmoedigen om langs het strand te wandelen of zelfs aan het begin van het voorjaar te zwemmen.

Wist je dat de Costa Blanca het grootste aantal stranden en baaien met een blauwe vlag heeft ? Met een gemiddelde jaartemperatuur van bijna 20 ° C is elk moment goed om op zijn zand te stappen en zijn ontspannen sfeer in te ademen. Ben je er klaar voor? Wij helpen u om uw doelen tijdig te bereiken.


Waarom kiezen voor BoCasa als uw makelaars in Javea

In 2013 besloot de oprichter van BoCasa, gelokt door de mediterrane levensstijl, om met zijn gezin een villa in Moraira te betrekken om een nieuw leven te beginnen vol met goed weer en gezond leven. Na zijn ervaring heeft hij gekwalificeerde makelaars in Javea aangeworven om de mogelijkheid te bieden aan vele andere buitenlandse burgers die de voordelen van een appartement met zwembad in Javea , Benissa Coast, Moraira, Calpe of Benitachell niet kennen .

Ben je meer geïnteresseerd in de zee of in de bergen? Dankzij ons select aanbod van eigenschappen langs de kust van Denia tot Calpe en het binnenland tot Jalon, hoeft u niet op te geven tussen de zee en de bergen. Geniet van het mooiste contrast dat de natuur u biedt en vind de rust die u zocht in onze prachtige open villa's met uitzicht op de vallei , bungalows, appartementen, landhuizen, penthouses, herenhuizen, finca's, percelen , zowel doorverkoop als nieuwbouw.

Ons werk richt zich alleen op de belangen van de kopers die ons bezoeken zonder onaangename verrassingen voor hen. Gelukkig zijn onze services volledig gratis omdat we de commissies van de partijen van de verkoper ontvangen. Ontmoet ons en ontdek meer voordelen!


Neem contact op met BoCasa, uw makelaars in Javea

Als u in de mediterrane kust van Spanje wilt wonen met een soepel koop- en verkoopproces in uw eigen taal , nodigen wij u uit om onze makelaars in Javea te ontmoeten.

We verwelkomen je graag in ons kantoor aan 'La Casita' Calle Henry Matisse 4, 03730 Jávea, Alicante of als je dat liever hebt, kunnen we elkaar informeler ontmoeten op een zonnig terras. Wij bieden u onze onderstaande contactgegevens:


Makelaars Jávea

Wilt u graag in Spanje wonen om te genieten van de stralende zon en de spectaculaire mediterrane stranden? Onze Jávea makelaars zullen u graag helpen bij het vinden van de woning die u wilt. 
Jávea is een prachtige stad gelegen aan de Costa Blanca Noord. Het geniet van een prachtig klimaat met milde en zonnige winters. De warme zomers worden getemperd door de aangename zeebries. Het heeft een prachtig traditioneel oud stadscentrum waar u met plezier door de middeleeuwse straatjes zult slenteren met hun witgekalkte huizen en hun ramen met artistieke traliewerkjes en vol bloempotten. U vindt er tal van ambachtelijke winkeltjes en tapasbars waar u kunt proeven van de voortreffelijke lokale keuken. Op donderdag zult u met plezier de straatmarkt bezoeken, waar u typische producten, vers geoogst fruit en groenten uit de omliggende boomgaarden, schoeisel en kleding, lederwaren, huishoudelijke artikelen... zult vinden.  


Als u wilt genieten van de beste stranden aan de Costa Blanca, vertrouw dan op BOCASA, uw makelaar in Jávea

Wilt u ontspannen op de meest spectaculaire stranden van Spanje? Onze makelaars in Jávea zullen u de meest toeristische stranden aanraden die u kunt bezoeken. Langs de 25 kilometer lange kustlijn die Jávea te bieden heeft, vindt u talloze dromerige baaien en gouden zandstranden. Het Arenal strand ligt in de baai van Jávea en wordt beschouwd als het meest populaire strand. Het kristalheldere en ondiepe water maakt het ideaal voor het hele gezin om te zwemmen. Het is uitgerust met allerlei diensten, waaronder wij benadrukken:

  • Verhuur van parasols en ligstoelen
  • Speelplaatsen voor kinderen
  • Houten looppaden om op het strand te komen.
  • Afvalbakken, douches, voetbaden, toiletten.
  • Strandtentjes waar u een ijsje of een paella kunt eten met uitzicht op zee.
  • Badmeester en badmeester
  • enz.

Langs de bruisende promenade vindt u een breed scala aan restaurants, bars, uitgaansgelegenheden, live muziek ... Het is de perfecte plek om te bezoeken op elk moment van de dag of nacht, want het is de ontmoetingsplaats voor plezier en heeft altijd entertainment.


Bent u op zoek naar een droomplek om los te koppelen, omringd door mediterrane natuur? Vraag het uw makelaars in Jávea

Onze makelaars in Jávea zullen u helpen de idyllische plekjes te ontdekken die verborgen liggen in dit deel van de mediterrane kustlijn. Zij zullen u adviseren over de interessante wandelroutes, die u kunt lopen of fietsen, om te genieten van het mediterrane bos met zijn weelderige dennenbossen en te observeren, vanaf de uitkijkpunten die u langs de route vindt, het prachtige landschap dat de kust van Jávea biedt met kliffen, eilanden, eilandjes of grotten die alleen toegankelijk zijn via de zee. 
Wij raden u aan om goed uitgerust te zijn voor het wandelen:

  • Schoeisel geschikt voor wandelen in de natuur
  • Een pet of hoed om u te beschermen tegen de zon.
  • Zonnebrandcrème
  • Een fles water om uitdroging te voorkomen.


Wilt u buitensporten beoefenen? Onze makelaars in Jávea zullen u de Nautical Club, de golfbaan, de tennisclub laten zien...

Bij BOCASA zijn we perfect op de hoogte van alle diensten en faciliteiten in de omgeving, dus aarzel niet om onze makelaars Jávea te vragen over:

  • Nautische Club
  • Golf Club
  • Tennis Club
  • Enz.

Naast het aanmeren van uw jacht in de Club Náutico, is het ook de perfecte plek om u aan te sluiten bij een duikgroep en te gaan scubaduiken of snorkelen om de rijkdom van het zeereservaat van Jávea te ontdekken.  U zult het zeker leuk vinden om deze zomer een bootje te huren om de kustlijn te verkennen en de grotten en inhammen te ontdekken die alleen over zee bereikbaar zijn. Ziet u zichzelf al zonnebaden op het dek van een jacht? Vermaakt u zich liever op een jetski of in een kajak? Misschien kiest u voor een handgemaakt ijsje op het zonnige terras van een café terwijl u naar een zeilregatta kijkt.


Wilt u de zee zien als u wakker wordt? Onze makelaars Jávea hebben het huis dat u wilt

Bij BOCASA vindt u de deskundige Jávea makelaars die u nodig hebt om uw droomhuis aan de Costa Blanca Noord te vinden. Wij hebben een uitgebreide selectie van nieuwe en wederverkoop onroerend goed: villa's, percelen, herenhuizen, flats, landhuizen, ...  
Onze luxe villa's van modern design met uitzicht op zee zullen indruk op u maken. Ze hebben grote glaspartijen op de gevels, zodat u de zee kunt zien vanaf elke plek in het huis. Het zijn zeer elegante villa's gebouwd over meerdere verdiepingen. Ze hebben een indrukwekkend zwembad omringd door solariums. Onze appartementen bevinden zich in private gated communities waar u kunt genieten van een gemeenschappelijk zwembad, prachtige tuinen, kinderspeelplaatsen, enz. Deze zomer zult u genieten van het contact met uw nieuwe buren terwijl u ligt te zonnebaden bij het zwembad van uw nieuwe huis in Spanje. In onze portfolio van percelen vindt u de meest geschikte grond met het uitzicht dat u wilt om uw volledig gepersonaliseerde huis te bouwen.


Wij zijn de deskundige makelaars Jávea die u nodig heeft om naar Spanje te verhuizen

Neem contact met ons op en vergeet de rest. Wij zijn de makelaars Jávea die u nodig heeft om de aankoop van uw huis aan de Costa Blanca Noord comfortabel en snel te laten verlopen. Bij BOCASA bieden wij u een interessant scala aan diensten die u zullen toestaan om te ontspannen en u geen zorgen te maken over de zorgen van het kopen van een woning in een ander land dan uw eigen. 

Wij beschikken over een deskundig team van hooggekwalificeerde en meertalige professionals die u in uw eigen taal alle twijfels zullen uitleggen met betrekking tot de regelgeving en procedures die komen kijken bij het kopen van een huis in Spanje. U zult onze vriendelijke en vertrouwde behandeling op prijs stellen en u zult snel zien dat wij hooggekwalificeerd zijn. Wij zullen zorg dragen voor alle formaliteiten met betrekking tot de aankoop van uw huis in Jávea en, bovendien, zullen wij u graag adviseren met andere after-sales diensten zoals:

  • Verbouwingen van uw huis
  • Onderhoud van zwembad en tuin
  • Registratie van nutsvoorzieningen: water, elektriciteit, gas, internet, satelliet-tv ...
  • Decoratie van uw huis
  • enz. 

Neem vandaag nog contact met ons op en geniet deze zomer van uw huis aan de Costa Blanca Noord.

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp