BoCasa
Zoeken

Nederlandse Makelaar Costa Blanca

Nederlandse Makelaar Costa Blanca

Droomt u van het kopen van een huis in Spanje? Vraag het onze Nederlandse makelaar Costa Blanca en hij zal u helpen een prachtig pand te vinden in een spectaculaire hoek van de Spaanse Levante. Wij zijn deskundige experts van de meest aantrekkelijke locaties aan de Costa Blanca Noord , dus we zullen u graag begeleiden op de gebieden die aan uw eisen voldoen.

Zou je willen wonen op de eerste lijn van een paradijselijk strand met kristalhelder water en gouden zand? Wilt u een huis in een resort naast een elite golfclub? Woont u liever in een zeer toeristisch stadje met een uitgebreid uitgaansaanbod of wilt u een elegante villa gelegen in een rustige omgeving en omgeven door weelderige mediterrane natuur? Vertrouw op BO CASA en wij zullen u helpen het huis van uw dromen te vinden aan de Noord-Costa Blanca.

Vraag onze Nederlandse makelaar Costa Blanca wat er bijzonder is aan het mediterrane klimaat

Het fantastische mediterrane klimaat heeft een totale invloed op de manier waarop u leeft en bevordert een gezonde en ontspannen levensstijl . Onze Nederlandse makelaar Costa Blanca zal u de voordelen laten zien van het genieten van zonnige en milde winters waar de regen praktisch niet bestaat. U zult het heerlijk vinden om buitenactiviteiten te doen en in contact te zijn met de natuur. Elke tijd van het jaar is ideaal voor:

 • Golfen bij prestigieuze clubs in de Spaanse Levante
 • Wandelen en fietsen
 • Zonnebaad op het strand terwijl u luistert naar het geluid van de oceaangolven
 • Chat met je vrienden op het zonnige terras van een café

Aan de Costa Blanca vindt u 23 golfbanen genesteld in een prachtig mediterraan landschap en uitgerust met hoogwaardige faciliteiten, waar u kunt genieten van een uitstekend gazon terwijl u de beste strategie voor elke hole bepaalt. U zult het heerlijk vinden om met uw gezin op fietstocht te gaan om de mooie hoekjes van uw nieuwe huis in Spanje te ontdekken.

Als u graag watersporten beoefent, laat onze Nederlandse makelaar Costa Blanca u de meest exclusieve huizen naast het strand zien

Wil je aan zee wonen om te windsurfen, duiken, jetskiën, roeien... ? Vraag onze Nederlandse makelaar Costa Blanca naar de belangrijkste jachthavens in de omgeving en wij zullen u hierover uitgebreide informatie verstrekken. Naast de mogelijkheid om de ligplaats voor uw jacht te huren, hebben ze zeil-, duik-, kano-, waterskischolen ... waar gespecialiseerd personeel zich zal aanpassen aan uw niveau en leeftijd, zodat u de waterdiscipline van uw voorkeur leert. U kunt ook een boot huren om een ander perspectief van dit deel van de Middellandse Zeekust te ontdekken. Stel je voor dat je aan het zonnen bent op het dek van een schip omringd door een uniek landschap.

De verrassende helderheid van de Costa Blanca Zuid zal u verliefd maken . U zult het heerlijk vinden om langs de kust van het strand te wandelen terwijl u de warme wateren van de Middellandse Zee aanschouwt. Je deelt zeker met je vrienden op sociale netwerken talloze foto's van de idyllische plekken die je zult ontdekken.

Onze Nederlandse makelaar Costa Blanca zal de voordelen van wonen in dit deel van de Middellandse Zee uitleggen

Spanje is een van de gezondste landen ter wereld waar u graag zult genieten van de zon, de stranden, het mediterrane dieet ... Aarzel niet om al uw vragen aan onze Nederlandse makelaar Costa Blanca te stellen. Je zult snel hun hoge opleiding en grote professionaliteit zien.

De Costa Blanca is de ontspanningsbestemming die door de meeste Europeanen wordt gekozen vanwege:

 • Het heerlijke mediterrane klimaat
 • Het aantal Blauwe Vlag-stranden
 • Zijn uitstekende luchtconnectiviteit
 • Het is uitgerust met eersteklas faciliteiten en diensten
 • Uitstekende gastronomie, rijk en zeer gevarieerd
 • Belangrijke gezondheidsinfrastructuur van internationale erkenning
 • Lange ervaring in internationale patiëntenzorg
 • Tal van aanvullende, sportieve en recreatieve activiteiten voor het hele gezin: winkels, restaurants, nachtclubs, livemuziek in de open lucht ...

Al deze kwaliteiten hebben de Costa Blanca tot een ideale bestemming voor kwaliteitswoningen gemaakt voor telewerken, verhuizen na pensionering of lange vakantieperiodes op elk moment van het jaar.

BO CASA, de Nederlandse Costa Blanca makelaar gespecialiseerd in woningen met zeezicht

BO CASA is de deskundige Nederlandse Costa Blanca makelaar die gespecialiseerd is in nieuwbouw en wederverkoop in de meest toeristische steden, waaronder Moraira, Jávea, Benissa Costa, Benitachell, Teulada, Gata de Gorgos, Jalón, Pedreguer, Llíber , ...

Vertel ons hoe het huis dat u zoekt aan de Costa Blanca Noord is en wij zullen u een bestudeerde selectie van woningen aanbieden die bij uw profiel passen. Als u in een woning met uitzicht op zee wilt wonen, hebben we een breed scala aan spectaculaire villa's en appartementen. Kunt u zich voorstellen dat u op het terras van uw zonnige chalet ontbijt terwijl u naar de Peñón de Ifach kijkt? Wilt u in een appartement in Cumbre del Sol wonen en de zonsopgang boven de Middellandse Zee zien?

We hebben een breed portfolio van luxe woningen gebouwd met materialen van topkwaliteit, waar u het hele jaar door comfortabel zult wonen. Rekenen op:

 • Airconditioner installatie
 • vloerverwarming
 • dubbele beglazing op de ramen en aluminium timmerwerk
 • toegangsdeur naar beveiligde behuizing
 • ingebouwde kasten in de slaapkamers
 • keuken ingericht in een zeer moderne stijl en voorzien van apparatuur
 • enzovoort.

Wilt u dat onze Nederlandse makelaar Costa Blanca u meer informatie geeft over onze woningen?

Bij BO CASA vindt u een ervaren en eerlijke Nederlandse Costa Blanca makelaar die uw belangen behartigt. Wij bieden u een volledig persoonlijke service . Om dit te doen, zullen we goed naar je luisteren en een exact profiel maken van het huis dat je wilt. Wij zorgen voor alle procedures met betrekking tot de aankoop van uw huis in Spanje.

Volg ons op Facebook en ontdek de interessante huizen die we promoten, de opmerkingen van onze volgers, de kwaliteit en kwantiteit van de foto's van onze huizen ... Als u een woning aan de Costa Blanca Noord wilt kopen of verkopen, is BO CASA de makelaarskantoor dat u nodig heeft.

Om contact met ons op te nemen, hoeft u alleen maar:

 • Vul het formulier in dat op onze website verschijnt
 • Bel de telefoons: +34 637 148 358 | +31 658 771 610
 • Stuur een e-mail: info@bocasa.nl

Nederlandse makelaar Costa Blanca

Maak kennis met de wonderen van de Middellandse Zee met onze Nederlandse makelaar Costa Blanca. Als je 12 maanden per jaar in Spanje wilt wonen op een plek vol zon, met paradijselijke stranden, imposante kliffen, beschermde landschappen, hoogwaardige gastronomie en een breed scala aan vrije tijd en entertainment, dan is de beste plek zonder twijfel de Costa Blanca.

Costa Blanca, 200 kilometer lang, is verdeeld tussen de Costa Blanca Zuid en de Costa Blanca Noord, wij zijn gespecialiseerd in de Costa Blanca Noord, met speciale aandacht voor Moraira en Jávea aangezien onze klanten deze gebieden veel vragen. Moraira en Jávea zijn waarschijnlijk de mediterrane gemeenten met de meeste natuurlijke schoonheid. Elke stad heeft zijn bijzonderheden, Moraira is van oudsher een vissersdorp en heeft een landschap van wijngaarden en Jávea is erg populair vanwege zijn enorme kustlijn die kliffen, stranden, baaien en verborgen grotten combineert. Hoewel de twee verschillende punten gemeen hebben: ze liggen aan de kust, bieden een ontspannen, rustige en exclusieve sfeer en ze bevinden zich ook in de meest begroeide gebieden van de hele Middellandse Zee. U zult vast geen andere steden aan zee vinden, met meer natuur van de Spaanse Levante zoals deze.

Ontdek Jávea en Moraira, twee prachtige steden die onze Nederlandse Costa Blanca makelaar perfect kent

Onze Nederlandse Costa Blanca makelaar kent perfect alle schatten die Jávea en Moraira bieden om het hele jaar door te verblijven of om lange vakantieverblijven door te brengen:

Aan de ene kant is Jávea een hoek waar alle bezoekers op het eerste gezicht verliefd op worden. De landschappelijke schoonheid, tussen kliffen, stranden en kiezelbaaien trekt zoveel aandacht dat veel mensen uiteindelijk besluiten om er permanent te verhuizen. Het is niet de typische kustplaats, het biedt veel meer. Dankzij de geweldige infrastructuur van diensten (internationale scholen, artsen, banken, apotheken, supermarkten, tennis- en paddletennisclubs, golfclubs...) is het aantal vaste bewoners aanzienlijk toegenomen. Hoewel in de zomer de beroemdste stranden zoals Granadella erg populair zijn bij bezoekers van over de hele wereld en uit Spanje.

Aan de andere kant is Moraira een kleinere gemeente met veel charme, aangezien de jachtclub, de jachthaven en het mediterrane landschap, vol pijnbomen tussen de huizen, een gezellig en warm gevoel bieden aan alle inwoners. Veel gepensioneerden kiezen voor Moraira om te wonen omdat het een van de toeristische steden is die de meeste rust en ontspanning biedt. In Moraira hoor je alleen het geluid van de golven van de zee of de geluiden van de natuur , zoals de takken van de bomen die bewegen. Het biedt ook allerlei diensten en vrije tijd voor bezoekers en bewoners om zich elke dag te vermaken en te vermaken.

Welke kenmerken hebben nieuwbouwwoningen te koop? Onze Nederlandse makelaar Costa Blanca vertelt het je

Bent u ongeduldig om de kenmerken van onze nieuwbouwwoningen te leren kennen en wilt u dat onze Nederlandse Costa Blanca makelaar u hierover vertelt? Lees verder en ontdek al het comfort dat u kunt krijgen als u besluit een nieuwbouwwoning bij ons te kopen.

Het gevoel van wonen in een van onze huizen zal u eraan herinneren dat u op het strand onder de zon bent: comfort, geen stress, genieten van het moment zonder aan iets anders te denken , welzijn, rust... Waarom? Voor de ongelooflijke functies en kamers die uw leven gemakkelijker zullen maken en u zult er ook elke dag met enthousiasme in knijpen.

 • Pre-installatie voor jacuzzi
 • Airconditioning
 • thermische technologie
 • Geklimatiseerd zwembad
 • overloopzwembad
 • Sauna, fitnessruimte en grote tuinen met chill out
 • hangmat gebied
 • Padel- en basketbalveld
 • 24-uurs bewaking

Welke vaardigheden heeft een BOCASA Nederlandse Makelaar Costa Blanca?

U zult het leuk vinden om onze Nederlandse Makelaar Costa Blanca te ontmoeten. Hij is een zeer competente professional en tegelijkertijd met persoonlijke vaardigheden die erkenning verdienen. Onder zijn deugden zijn:

 • Nabijheid: onze Nederlandse makelaar is erg vriendelijk, hecht en beleefd. Zijn menselijke waarden zorgen ervoor dat veel klanten onze diensten vertrouwen.
 • Empathie: ze luistert goed naar haar klanten en weet hun behoeften en zorgen te allen tijde te begrijpen.
 • Professionaliteit: We werken hard om het perfecte huis voor onze klanten te vinden en voeren alle administratieve procedures uit die nodig zijn om een huis in Spanje te kopen.
 • Meertalig: Behalve dat hij perfect Nederlands kent, spreekt hij ook vloeiend andere talen.

Uw Nederlandse makelaar Costa Blanca nodigt u uit om in het hart van de Middellandse Zee te wonen

Wil je wonen op een plek vol zon, golf, zee en bergen? Onze Nederlandse makelaar Costa Blanca nodigt u uit om in het hart van de Middellandse Zee te wonen in een van onze exclusieve en zonnige woningen, sommige met uitzicht op zee en andere in het binnenland van Moraira en Jávea. Je hebt de mogelijkheid om op een van de meest bevoorrechte plekken ter wereld te wonen. Kies het type woning dat het beste bij u past (villa's, appartementen, bungalows, herenhuizen... ) en begin te genieten van alle luxe die u aan de Costa Blanca krijgt:

 • Gerenommeerde golfbanen
 • Geselecteerde sportfaciliteiten: jachtclubs, tennisclubs, paddletennisclubs...
 • Watersport publiek
 • Stranden met turquoise wateren en fijn goudkleurig zand
 • Michelinsterrenrestaurants
 • Geweldige service-infrastructuur
 • Goed bereikbaar wegennet
 • Veel wandelpaden
 • Ongelooflijke en beschermde natuurlijke landschappen

Het beste van alles? Costa Blanca is geen plek om te schuilen voor de kou en om in de wintermaanden thuis uit te rusten. Integendeel, dit gebied heeft een imposante zon die u aanmoedigt om elke dag van het jaar naar buiten te gaan en aangename momenten buiten door te brengen, of het nu gaat om een biertje op een zonnig terras of een aperitief aan zee na uw sportsessie .

Los al uw twijfels op met onze Nederlandse makelaar Costa Blanca

Heeft u vragen bij het kopen van een woning bij ons of wilt u meer informatie over onze exclusieve catalogus, neem dan gerust contact op met onze Nederlandse Makelaar Costa Blanca. Hij zal al je twijfels gemakkelijk oplossen. Bovendien zult u blij zijn te weten dat ons werk niet stopt bij de aankoop van uw toekomstige woning. We bieden ook een after-sales service en helpen u bij:

 • Overdracht of aanvraag van openbare diensten
 • Internet en televisie
 • Onderhoud van tuinen en zwembaden
 • administratieve eigendom
 • verhuur advies
 • Kleine verbouwingen tot grote verbouwingen
 • je huis decoreren

Bel ons vanuit uw luie stoel op +34 637 148 358 | +34 658 771 610 of stuur een e-mail naar info@bocasa.nl . Wij zijn gevestigd aan de Avenida del Portet, 58, 03724, Moraira, Alicante als u ons wilt bezoeken.

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp