Nederlandse Makelaar Costa Blanca Zijn gevonden 506 Objecten

Objecten
Objecten

Nederlandse Makelaar Costa Blanca

Droomt u van het kopen van een huis in Spanje? Vraag het onze Nederlandse makelaar Costa Blanca en hij zal u helpen een prachtig pand te vinden in een spectaculaire hoek van de Spaanse Levante. Wij zijn deskundige experts van de meest aantrekkelijke locaties aan de Costa Blanca Noord , dus we zullen u graag begeleiden op de gebieden die aan uw eisen voldoen.

Zou je willen wonen op de eerste lijn van een paradijselijk strand met kristalhelder water en gouden zand? Wilt u een huis in een resort naast een elite golfclub? Woont u liever in een zeer toeristisch stadje met een uitgebreid uitgaansaanbod of wilt u een elegante villa gelegen in een rustige omgeving en omgeven door weelderige mediterrane natuur? Vertrouw op BO CASA en wij zullen u helpen het huis van uw dromen te vinden aan de Noord-Costa Blanca.

Vraag onze Nederlandse makelaar Costa Blanca wat er bijzonder is aan het mediterrane klimaat

Het fantastische mediterrane klimaat heeft een totale invloed op de manier waarop u leeft en bevordert een gezonde en ontspannen levensstijl . Onze Nederlandse makelaar Costa Blanca zal u de voordelen laten zien van het genieten van zonnige en milde winters waar de regen praktisch niet bestaat. U zult het heerlijk vinden om buitenactiviteiten te doen en in contact te zijn met de natuur. Elke tijd van het jaar is ideaal voor:

 • Golfen bij prestigieuze clubs in de Spaanse Levante
 • Wandelen en fietsen
 • Zonnebaad op het strand terwijl u luistert naar het geluid van de oceaangolven
 • Chat met je vrienden op het zonnige terras van een café

Aan de Costa Blanca vindt u 23 golfbanen genesteld in een prachtig mediterraan landschap en uitgerust met hoogwaardige faciliteiten, waar u kunt genieten van een uitstekend gazon terwijl u de beste strategie voor elke hole bepaalt. U zult het heerlijk vinden om met uw gezin op fietstocht te gaan om de mooie hoekjes van uw nieuwe huis in Spanje te ontdekken.

Als u graag watersporten beoefent, laat onze Nederlandse makelaar Costa Blanca u de meest exclusieve huizen naast het strand zien

Wil je aan zee wonen om te windsurfen, duiken, jetskiën, roeien... ? Vraag onze Nederlandse makelaar Costa Blanca naar de belangrijkste jachthavens in de omgeving en wij zullen u hierover uitgebreide informatie verstrekken. Naast de mogelijkheid om de ligplaats voor uw jacht te huren, hebben ze zeil-, duik-, kano-, waterskischolen ... waar gespecialiseerd personeel zich zal aanpassen aan uw niveau en leeftijd, zodat u de waterdiscipline van uw voorkeur leert. U kunt ook een boot huren om een ander perspectief van dit deel van de Middellandse Zeekust te ontdekken. Stel je voor dat je aan het zonnen bent op het dek van een schip omringd door een uniek landschap.

De verrassende helderheid van de Costa Blanca Zuid zal u verliefd maken . U zult het heerlijk vinden om langs de kust van het strand te wandelen terwijl u de warme wateren van de Middellandse Zee aanschouwt. Je deelt zeker met je vrienden op sociale netwerken talloze foto's van de idyllische plekken die je zult ontdekken.

Onze Nederlandse makelaar Costa Blanca zal de voordelen van wonen in dit deel van de Middellandse Zee uitleggen

Spanje is een van de gezondste landen ter wereld waar u graag zult genieten van de zon, de stranden, het mediterrane dieet ... Aarzel niet om al uw vragen aan onze Nederlandse makelaar Costa Blanca te stellen. Je zult snel hun hoge opleiding en grote professionaliteit zien.

De Costa Blanca is de ontspanningsbestemming die door de meeste Europeanen wordt gekozen vanwege:

 • Het heerlijke mediterrane klimaat
 • Het aantal Blauwe Vlag-stranden
 • Zijn uitstekende luchtconnectiviteit
 • Het is uitgerust met eersteklas faciliteiten en diensten
 • Uitstekende gastronomie, rijk en zeer gevarieerd
 • Belangrijke gezondheidsinfrastructuur van internationale erkenning
 • Lange ervaring in internationale patiëntenzorg
 • Tal van aanvullende, sportieve en recreatieve activiteiten voor het hele gezin: winkels, restaurants, nachtclubs, livemuziek in de open lucht ...

Al deze kwaliteiten hebben de Costa Blanca tot een ideale bestemming voor kwaliteitswoningen gemaakt voor telewerken, verhuizen na pensionering of lange vakantieperiodes op elk moment van het jaar.

BO CASA, de Nederlandse Costa Blanca makelaar gespecialiseerd in woningen met zeezicht

BO CASA is de deskundige Nederlandse Costa Blanca makelaar die gespecialiseerd is in nieuwbouw en wederverkoop in de meest toeristische steden, waaronder Moraira, Jávea, Benissa Costa, Benitachell, Teulada, Gata de Gorgos, Jalón, Pedreguer, Llíber , ...

Vertel ons hoe het huis dat u zoekt aan de Costa Blanca Noord is en wij zullen u een bestudeerde selectie van woningen aanbieden die bij uw profiel passen. Als u in een woning met uitzicht op zee wilt wonen, hebben we een breed scala aan spectaculaire villa's en appartementen. Kunt u zich voorstellen dat u op het terras van uw zonnige chalet ontbijt terwijl u naar de Peñón de Ifach kijkt? Wilt u in een appartement in Cumbre del Sol wonen en de zonsopgang boven de Middellandse Zee zien?

We hebben een breed portfolio van luxe woningen gebouwd met materialen van topkwaliteit, waar u het hele jaar door comfortabel zult wonen. Rekenen op:

 • Airconditioner installatie
 • vloerverwarming
 • dubbele beglazing op de ramen en aluminium timmerwerk
 • toegangsdeur naar beveiligde behuizing
 • ingebouwde kasten in de slaapkamers
 • keuken ingericht in een zeer moderne stijl en voorzien van apparatuur
 • enzovoort.

Wilt u dat onze Nederlandse makelaar Costa Blanca u meer informatie geeft over onze woningen?

Bij BO CASA vindt u een ervaren en eerlijke Nederlandse Costa Blanca makelaar die uw belangen behartigt. Wij bieden u een volledig persoonlijke service . Om dit te doen, zullen we goed naar je luisteren en een exact profiel maken van het huis dat je wilt. Wij zorgen voor alle procedures met betrekking tot de aankoop van uw huis in Spanje.

Volg ons op Facebook en ontdek de interessante huizen die we promoten, de opmerkingen van onze volgers, de kwaliteit en kwantiteit van de foto's van onze huizen ... Als u een woning aan de Costa Blanca Noord wilt kopen of verkopen, is BO CASA de makelaarskantoor dat u nodig heeft.

Om contact met ons op te nemen, hoeft u alleen maar:

 • Vul het formulier in dat op onze website verschijnt
 • Bel de telefoons: +34 637 148 358 | +31 658 771 610
 • Stuur een e-mail: info@bocasa.nl

ONLINE VIEWINGS