Nederlandse Makelaar in Benissa Zijn gevonden 64 Objecten

Objecten
Objecten

Nederlandse Makelaar in Benissa

Wilt u wonen aan de Costa Blanca? Onze Nederlandse makelaar in Benissa zal u helpen het huis te vinden dat u wenst in deze prachtige Spaanse stad, die wordt gekenmerkt door een gevarieerde kustlijn vol steile kliffen, kliffen en dromerige baaien en een bergachtig gebied met weelderige dennenbossen.

Gelegen in de regio Marina Alta, heeft het een gemakkelijke toegang tot de belangrijkste steden in de omgeving via de Middellandse Zee snelweg en de nationale weg N-332. De internationale luchthavens van Manisses (Valencia) en El Altet (Alicante) zijn gemakkelijk bereikbaar. 

Dankzij het uitstekende klimaat van dit deel van de Middellandse Zee kunt u genieten van aangename wandelingen in de natuur, ongeacht de tijd van het jaar. De winters zijn zonnig en mild, terwijl de hete zomers worden getemperd door de verfrissende zeebries. Met meer dan driehonderd dagen zon per jaar en zeer weinig neerslag, zult u genieten van wandelen en fietsen in de prachtige natuurlijke omgeving van uw nieuwe woning aan de Costa Blanca Noord.


Vraag onze Nederlandse makelaar in Benissa naar de beste baaien om te duiken

Benissa wordt gekenmerkt door zijn baaien met schoon, warm en ondiep water. Een paradijselijke omgeving die u zal bekoren. Vraag onze Nederlandse makelaar in Benissa welke baaien het meest geschikt zijn om te zeilen of te duiken en ontdek in alle helderheid de prachtige posidonia-weiden, de scholen kleine vis en de rotsachtige zeebodem.

Van de vier kilometer kustlijn van Benissa, met zand- en kiezelstranden, is Playa de la Fustera misschien wel het populairste en meest toeristische van allemaal. Het is de perfecte plaats om te ontspannen terwijl u een kleurtje krijgt of om met de kleinsten van het gezin plezier te maken in de kinderspeeltuin. In de jachthaven Les Basetes kunt u duik- of zeilcursussen volgen, catamaran varen, kajakken, windsurfen ... Maakt u zich geen zorgen over de uitrusting, want u kunt er het nodige materiaal huren. Naast de capaciteit voor 80 boten, kunt u ook deelnemen aan de populaire evenementen, die gratis zijn om aan deel te nemen. 


Als u van wandelen houdt, zal onze Nederlandse makelaar in Benissa u de belangrijkste routes in de omgeving laten zien

Aarzel niet om onze Nederlandse makelaar in Benissa te vragen naar die natuurlijke plekjes die u graag wilt bezoeken. U kunt ze bereiken via de zeven wandelpaden die door het binnenland lopen, met zijn bergen die door mediterrane dennenbossen worden overspoeld en waar u informatiepanelen vindt met uitleg over de cultuur en de lokale geschiedenis, de geologische rijkdom, de fauna en flora, enz. Bovendien zal het populaire ecologische wandelpad dat langs de belangrijkste baaien en kliffen loopt, u verrassen met zijn adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee. U zult het zeker leuk vinden om talloze kiekjes te delen op uw sociale netwerken.

Voor wandelingen of fietstochten raden wij u aan om u goed uit te rusten met

 • geschikt schoeisel
 • Een hoed of een pet om u te beschermen tegen de zon.
 • Zonnebrandcrème om verbranding van de huid te voorkomen
 • Een waterfles of bidon zodat u niet uitgedroogd raakt.


Onze deskundige Nederlandse makelaar in Benissa zal u helpen de monumenten en de voortreffelijke gastronomie van de streek te ontdekken

Onze Nederlandse makelaar in Benissa is een kenner van deze aantrekkelijke stad die twee zeer verschillende centra heeft: het traditionele stadscentrum en het toeristische kustgebied. Als u gepassioneerd bent door cultuur, tradities en gastronomie zult u graag wandelen door de middeleeuwse straatjes met de typische witgekalkte huizen van het historische centrum, waar u belangrijke monumenten kunt bezoeken zoals:

 • La Lonja (16e eeuw)
 • Franciscaner klooster
 • Stadhuis (oud ziekenhuis uit de 18e eeuw)
 • Universitair hoofdkwartier van de Universiteit van Alicante
 • Statige huizen van grote architectonische schoonheid
 • Enz.

In Benissa kunt u genieten van de voortreffelijke plaatselijke gastronomie. Het meest populaire gerecht is de stoofpot van rotsinktvis of de stoofpot van fregattonijn. De kwaliteit van de worsten zal u verrassen en met de druiven die op de velden geoogst worden, kunt u de traditionele mistela en moscatel proeven, zoete wijnen voor bij het dessert. 


Onze Nederlandse makelaar in Benissa heeft een gevarieerde portefeuille van eigendommen met uitzicht op zee

Landhuizen, luxe villa's met uitzicht op zee, herenhuizen in het centrum van de stad, percelen omringd door natuur ... aarzel niet om onze Nederlandse makelaar in Benissa te vragen naar het type eigendom dat u zoekt aan de Costa Blanca Noord. Hij zal u graag een bestudeerde selectie van woningen aanbieden die aan uw profiel voldoen. U zult zeker het huis van uw dromen vinden.

Wij hebben nieuwe en wederverkoop woningen gelegen in de meest populaire urbanisaties: Baladrar, Montemar, Buenavista, Pedramala, Senija ... Onder onze eigenschappen die we markeren:

 • Luxe moderne design villa's met uitzicht op zee.
 • Traditionele stijl villa's met zwembad omgeven door dennenbos
 • Twee-onder-een-kap woningen in het centrum van Benissa
 • Percelen op verschillende locaties om uw persoonlijke huis te bouwen.
 • Enz.

Neem contact op met BO CASA en bekijk onze uitstekende diensten zowel tijdens het proces van de aankoop van uw woning als na de verkoop. Wij zullen u graag adviseren wanneer u het nodig heeft.


Neem contact op met BO CASA, uw Nederlandse makelaar in Benissa

Neem vandaag nog contact op met BO CASA, de makelaar in Benissa die u zal helpen bij het vinden van een zonnige woning met uitzicht op zee om in te wonen met uw gezin. Wij bieden u een vriendelijke en hartelijke service en u zult onze grote professionaliteit en ervaring met internationale klanten zien. Wij begrijpen uw bezorgdheid over het verhuizen naar een ander land waar u niet bekend bent met de wetgeving. Daarom zullen wij alle formaliteiten met betrekking tot de aankoop van het huis in Spanje voor onze rekening nemen en u helpen met al uw vragen.

Wij bieden u een volledig gepersonaliseerde service en, indien u dat wenst, kunnen wij bij u thuis in Nederland of België langskomen om uw vragen persoonlijk op te lossen.

Volg ons op Facebook en U ziet ons onroerend goed aanbod, de commentaren van onze volgers, de interessante tips die wij publiceren met betrekking tot het kopen of verkopen van een woning aan de Costa Blanca, enz.

Neem contact met ons op door het invullen van het formulier op onze website of:

 • Door ons te bellen op: +34 637 148 358 |+31 658 771 610
 • Door een e-mail te sturen naar: info@bocasa.nl 


ONLINE VIEWINGS