Nederlandse Makelaar in Jávea Zijn gevonden 45 Objecten

Objecten
Objecten

Nederlandse Makelaar in Jávea

Als je Jávea bezoekt, zul je begrijpen waarom meer dan de helft van de bevolking buitenlands is. Onze deskundige Nederlandse makelaar in Jávea zal u graag vergezellen om enkele van de meest interessante eigendommen te bezoeken in dit charmante en zonnige toevluchtsoord, ideaal om los te koppelen, gelegen aan de Middellandse Zeekust. Momenteel komt meer dan de helft van de bevolking van Jávea oorspronkelijk uit andere Noord-Europese landen die ervoor hebben gekozen zich op deze idyllische plek te vestigen om te telewerken of om comfortabel hun pensioenjaren door te brengen.

De stranden, die als de beste van Spanje worden beschouwd, worden elk jaar bekroond met de Blauwe Vlag . Langs zijn 25 kilometer zeer gevarieerde kustlijn vinden we:

  • spectaculaire grotten die alleen over zee toegankelijk zijn
  • kleine eilanden, eilandjes ...
  • Zeereservaatgebieden die ideaal zijn om te snorkelen of duiken
  • gouden zandstranden en helder water
  • klif baaien vol pijnbomen

Het prachtige mediterrane klimaat biedt zonnige en milde winters waarin u graag golf of tennis speelt , door de straten van het traditionele historische centrum wandelt of ontspant in de Nautical Club die watersporten beoefent.

Wandelend of fietsend door de prachtige natuurlijke omgeving van Jávea laat u toe om de mooiste hoekjes van dit gebied van de Costa Blanca te ontdekken. Je maakt vast wel talloze foto's om ze met je vrienden op sociale netwerken te delen.


Onze Nederlandse makelaar in Jávea zal u de beste eigendommen aan de Costa Blanca laten zien met uitzicht op zee

Wil je aan de Costa Blanca wonen in een mooi huis aan zee? Onze Nederlandse makelaar in Jávea laat u graag luxe woningen zien met uitzicht op zee . We hebben een uitgebreid portfolio van luxe appartementen en villa's met een ongelooflijk panoramisch uitzicht op zee. Ze zijn gelegen in de gebieden met de hoogste vraag naar onroerend goed, zoals Cumbre del Sol, Moraira, Jávea, Benissa Costa, Benitachell, enz.

Onze villa's zijn gebouwd in een charmante traditionele Spaanse stijl of met een avant-gardistisch ontwerp met rechte lijnen en glazen gevels . Ze hebben grote percelen waar u het heerlijk zult vinden om voor de bloemen in uw tuin te zorgen terwijl u zonnebaadt of luistert naar uw favoriete muziek terwijl u ontspant bij het zwembad. Kun je je voorstellen dat je deze winter een gezellige barbecue organiseert met je gezin in je eigen tuin?

De woningen zijn gebouwd met de beste kwaliteitsmaterialen en hebben een uitstekende thermische en akoestische isolatie. Ze hebben ingebouwde kleerkasten in de slaapkamers, ingerichte keuken, elektrische toestellen, airconditioning, veiligheidsdeur bij de ingang, dubbele beglazing voor de ramen, enz.


Onze deskundige Nederlandse makelaar in Jávea zal u adviseren over alle procedures met betrekking tot het kopen van een huis in Spanje

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een huis in Spanje, vertrouw dan op de ervaring van onze Nederlandse makelaar in Jávea. Het zal verantwoordelijk zijn voor het beheer van alle procedures met betrekking tot de aankoop van het huis. Daarnaast adviseren ze je over bankleningen, de NIE-applicatie, installatie van internet of satelliet-tv, de meubels die je wilt kopen voor je nieuwe woning, etc.

Vul het contactformulier in dat op onze website verschijnt en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Als u wilt, kunt u ons een e-mail sturen naar info@bocasa.nl of ons bellen op: +34 637 148 358 | +31658771610.

ONLINE VIEWINGS