Nederlandse Makelaar in Moraira Zijn gevonden 243 Objecten

Objecten
Objecten

Nederlandse Makelaar in Moraira

Bent u op zoek naar een Nederlandse makelaar in Moraira, neem dan contact op met Bo Casa en wij helpen u met het vinden van een zonnig huis aan de Noord Costa Blanca.

Moraira is een prachtige Spaanse stad, omringd door de Middellandse Zee, waarvan de kustlijn bestaat uit kleine baaien met kristalhelder en warm water, zoals La Cala, Cap Blanc, Punta Estrella, L'Andrago ... die perfect zijn om te duiken en snorkelen of zonnebaden. Het uitstekende klimaat zorgt voor milde en zonnige winters , ideaal om comfortabele kleding aan te trekken en te genieten van de natuur en het buitenleven. Deze prachtige natuurlijke hoek is door inwoners van Noord-Europa gekozen om zich te vestigen en te telewerken of te verhuizen na hun pensionering. Momenteel is meer dan de helft van de bevolking van Moraira afkomstig uit andere landen : het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, Frankrijk ...

In Moraira heb je alle noodzakelijke diensten om comfortabel te leven: supermarkten, winkelcentra, apotheken, verschillende winkels, restaurants, gezondheidscentra, dokterspraktijken, enz., Waardoor je de levensstijl kunt leiden waarvan je altijd al hebt gedroomd:

  • Zonnen op de terrasjes terwijl je naar de zee kijkt
  • Wandelen om de mooiste natuurlijke hoekjes van dit gebied te ontdekken
  • Toeren over de wekelijkse straatmarkt vol typische producten
  • Met je vrienden naar de Nautical Club
  • Genieten van een geweldige gastronomische ervaring

Onze Nederlandse makelaar in Moraira zal u de charmes van dit idyllische stadje aan de Costa Blanca Noord laten zien

Onze Nederlandse makelaar in Moraira is een deskundige kenner van deze toeristische stad omringd door de zee en omgeven door bergen met weelderige dennenbossen, dus, afhankelijk van uw interesses, zal hij u adviseren over de woningen die het beste bij u passen. Daarnaast informeert het u ook perfect over de verschillende kenmerken van onze woningen: ligging, winkels in de omgeving, afstand tot het strand en de golfbaan, stadsbushalte, uitgaansgelegenheden, restaurants, etc.

Als het uw droom is om in een huis met uitzicht op zee te wonen, hebben we een brede portefeuille van nieuwbouw- of wederverkoopwoningen, waaronder onze appartementen, bungalows, villa's ... gelegen in de belangrijkste urbanisaties van Moraira en in andere steden van de omgeving zoals Benitachell, Jávea, Benissa, etc. We hebben ook een gevarieerd aanbod van percelen van verschillende groottes en locaties , vlak of verspringend, met uitzicht op de zee of de vallei en de bergen zodat je de plek kunt kiezen waar u wilt wonen en uw volledig gepersonaliseerde huis bouwen.


Neem vandaag nog contact op met onze Nederlandse makelaar in Moraira en u zult hun professionaliteit zien

De lange professionele ervaring van onze Nederlandse makelaar in Moraira zal u helpen snel het huis te vinden dat u zoekt aan de Costa Blanca Noord en het voor u heel gemakkelijk maken om uw aankoop te beheren.

Volg ons op Facebook en het zal u helpen om ons beter te leren kennen, de meningen te bekijken die onze klanten over ons achterlaten en geïnformeerd te worden over onze meest interessante eigendommen aan de Costa Blanca Noord.

Om contact met ons op te nemen, vult u het formulier in dat op onze website verschijnt en we zullen u binnenkort bellen. U kunt ons ook bellen op: +34637148358 | +31658771610.

E-mail: info@bocasa.nl

ONLINE VIEWINGS