BoCasa
Zoeken

Nieuwbouwprojecten Costa Blanca

Nieuwbouwprojecten Costa Blanca

Als u overweegt een tweede woning in Spanje te kopen, raden wij u aan onze Nieuwbouwprojecten Costa Blanca op onze website te bezoeken. De Costa Blanca is de favoriete plek voor duizenden Europeanen om lange vakantieseizoenen door te brengen. Velen kiezen ervoor om te verhuizen als ze met pensioen gaan om te genieten van een gezonde en leuke levensstijl . De Middellandse Zeekust is boeiend. Het intense blauw van de zee zorgt ervoor dat u kunt ontspannen terwijl u ernaar kijkt vanaf het terras van uw huis.

Aan de Costa Blanca vindt u een grote verscheidenheid aan stranden, waarvan de meeste zijn voorzien van de Blauwe Vlag vanwege hun eersteklas faciliteiten. We nodigen u uit om te ontdekken wat uw favoriet is:

  • Kleine kliffen met transparante en gematigde wateren
  • Uitgebreide en bekende stranden met zacht, goudkleurig zand
  • Stranden met gebieden met rotsen of rotsblokken die door de zee zijn gepolijst

Degenen die gepassioneerd zijn door de zee, kunnen een breed scala aan watersporten beoefenen. Langs de kust vindt u scholen waar het gekwalificeerde personeel zich aanpast aan uw niveau en uw leeftijd om u leuke waterdisciplines te leren: windsurfen, zeilen, roeien, kanoën, duiken, ... Stelt u zich eens voor aan boord van een jetski die door de kalme mediterrane wateren vaart . U kunt ook kiezen uit een groot aantal de Yacht Club of Marina die u de meest geschikte voorwaarden biedt om de ligplaats van uw jacht te huren.


U zult onder de indruk zijn van onze nieuwbouwprojecten Costa Blanca

We nodigen u uit om onze website te bezoeken. U zult onder de indruk zijn van onze nieuwbouwprojecten Costa Blanca. Vertrouw op BoCasa en u zult gemakkelijk het huis van uw dromen vinden. Onze nieuwbouwwoningen aan de Costa Blanca bevinden zich in Jávea, Moraira, La Cumbre del Sol in Benitachell, Benissa Costa, Benissa, Jalón, Teulada,… Ze worden gekenmerkt door gebouwd te zijn met luxe materialen , omringd te zijn door de inheemse mediterrane natuur en te genieten spectaculair uitzicht op zee.

Onze nieuwbouwwoningen hebben fascinerende zwembaden : ze hebben onderwaterverlichting, fonteinen, jacuzzi, ze lopen over, oneindig, ... een hele reeks mogelijkheden om uw badkamer ontspannend en leuk te maken. Naast onze moderne of traditionele design villa's bieden wij u ook landhuizen aan gelegen op enorme kavels, appartementen, ...

Bovendien hebben al onze panden de nodige diensten in hun omgeving: supermarkten, diverse winkels, apotheken, gezondheidscentra, restaurants, bars, uitgaansgelegenheden, ...

Wilt u meer informatie over onze Nieuwbouwprojecten Costa Blanca?

Wilt u meer informatie over een van onze nieuwbouwprojecten Costa Blanca, wacht dan niet langer en neem contact met ons op. We bieden u persoonlijke en zeer professionele aandacht waar u dol op zult zijn. We zullen zorgvuldig luisteren naar wat de behoeften van uw gezin zijn om u een bestudeerde selectie van woningen te bieden die bij uw profiel passen.

We nodigen je uit om ons te volgen op Facebook om ons beter te leren kennen door onze activiteiten te volgen. We zijn deskundige kenners van alle hoeken van de Costa Blanca waar we u onze eigendommen aanbieden, dus we zullen u uitgebreid informeren over de belangrijkste kenmerken van elke plaats.

Vul het contactformulier in dat op onze website verschijnt en wij nemen contact met u op. Schrijf ons desgewenst een e-mail naar info@bocasa.nl of bel: +34 637 148 358 | +31 658771610.

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp