BoCasa
Zoeken
Blog Blog

Bocasa Blog

Uw aankoopmakelaar Spanje vertegenwoordigt u als Makelaar Moraira of Makelaar Javea

Uw aankoopmakelaar Spanje vertegenwoordigt u als Makelaar Moraira of Makelaar Javea

Door de vele makelaars in Javea en de vele makelaars in Moraira zien potentiële kopers soms door de bomen het bos niet meer. BoCasa, als uw aankoopmakelaar Spanje, probeert graag wat licht in die duisternis te scheppen. 

In tegenstelling tot wat wij ´thuis´ gewend zijn is het in Spanje heel gebruikelijk dat een verkoper meerdere makelaars in de arm neemt. Een huis te koop Costa Blanca kan dus zomaar te koop staan bij diverse makelaars Javea en tegelijkertijd bij diverse makelaars Moraira enzovoorts. Gelukkig gaat niet iedere verkoper zo ver maar het komt niet veel voor dat er maar een verkopende makelaar wordt gebruikt. Hierdoor zijn onroerend goed portals, zoals Kyero en Idealista vaak ook niet up to date, de verkopende makelaars vergeten verkochte woningen er af te halen ze of laten zelfs bewust op die sites staan, zodat de portfolio van die bewuste makelaar groter lijkt dan dat hij in werkelijkheid is.

BoCasa, een van de snelst groeiende aankoopmakelaars Spanje

BoCasa brengt graag wat orde aan in deze verwarrende situatie. Als uw makelaar Moraira & uw makelaar Javea (of welke plaats dan ook in de Marina Alta regio) weten we in de meeste gevallen wel wat actueel is of niet. En aangezien wij volledig onafhankelijk zijn in met wie wij samen werken gaan we, indien een woning door meerdere makelaars wordt aangeboden, natuurlijk met de meest betrouwbare partij in zee. Ook de woningen die u op onze website vindt zijn een selectie van beschikbare woningen van de kwalitatief beste en betrouwbaarste makelaars in de regio, als zich een verandering voordoet in de situatie van een van de woningen wordt die doorgaans binnen 1 dag automatisch op onze website aangepast.  


Wat doet BoCasa voor u?

BoCasa, uw persoonlijke aankoopmakelaar Spanje

Hoe dan ook BoCasa, uw persoonlijke aankoopmakelaar Spanje, is beschikbaar om u te helpen bij de zoektocht naar uw ideale woning aan de Costa Blanca. Bezoek onze website en zie een selectie van authentieke finca´s, prachtige villa´s en heerlijke appartementen die er momenteel te koop staan. Let wel dit is slechts een beperkte selectie van het gehele aanbod, we nodigen u uit om vrijblijvend uw wensen kenbaar te maken via deze link: 

BoCasa - uw wensenlijst

Wij gaan dan gericht, en gratis,  voor u op zoek naar uw droomhuis in het heerlijke Spanje.

Makelaars in Moraira en Javea (Costa Blanca, Spanje)

BoCasa is een jonge aankoopmakelaardij in Javea, met vele jaren ervaring aan boord, gespecialiseerd in de regio rond Javea, Moraira, Benissa en Benitachell. Wij vertegenwoordigen alleen kopers en opereren geheel onafhankelijk ten opzichte van de verkopende partijen. Wij vinden objecten aan de hand van uw wensen, geven u onze objectieve mening en helpen u veilig door alle procedures op weg naar uw eigen woning in Spanje.

 Kortom, laat ons u vertegenwoordigen als uw: 

En u bereikt het gehele beschikbare en actuele aanbod via een enkele partij!


Aanbod

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp