BoCasa
Zoeken

Onroerend goed te koop in Javea Spanje

Onroerend goed te koop in Javea Spanje

Als je een passie hebt voor de zee en de zon, raden we je aan om het Onroerend goed te koop in Javea Spanje dat we je aanbieden te bezoeken. In deze prachtige stad aan de noord Costa Blanca, waar meer dan de helft van de inwoners uit Noord-Europese landen komt, leeft men op een rustige en gezonde manier. In Jávea vind je de beste stranden van Spanje. Het gouden zand is ideaal om tijdens het zonnebaden langs de kust te wandelen . De boulevard staat vol met bars en cafés met grote terrassen waar u kunt kletsen met uw vrienden terwijl u naar de zee staart. 

Langs de 25 kilometer gevarieerde kustlijn vinden we een zeer gevarieerde geografie met prachtige hoeken vol dennenbossen, eilandjes en grotten die alleen toegankelijk zijn via de zee. Talrijke kliffen inhammen met uitzichtpunten van waaruit u deze spectaculaire hoek van de Middellandse Zee met kleine eilandjes kunt observeren. Jávea is een paradijs voor duikers. Als je een passie hebt voor duiken of snorkelen, krijg je de kans om de rijkdom van de zeebodem, met zijn onderwaterfauna en -flora, te leren kennen.

Het is ook de perfecte plek om te zeilen, plezier te hebben in een kajak, op een jetski te stappen of een boot te huren om de kustlijn te verkennen.


Hoe is het Onroerend goed te koop in Javea Spanje dat u wilt kopen?

Als u op zoek bent naar een woning te koop in Jávea Spanje, vertrouw dan op BoCasa. We hebben een ruim aanbod aan nieuwbouw en wederverkoop woningen . Wij bieden u luxe villa's met een droomachtig uitzicht op zee omgeven door weelderige dennenbossen. We hebben ook fantastische appartementen in Jávea met uitzicht op zee, zeer dicht bij het strand en met indrukwekkende gemeenschapsontwikkelingen waar u kunt genieten van prachtige zwembaden omgeven door grote solariumgebieden, prachtige tuinen, kinderspeelplaatsen, paddle-tennisbaan, parkeerplaats voor voertuigen,. ..Wilt u liever midden in de natuur wonen in een ontspannen en zonnige omgeving, dan hebben wij indrukwekkende landhuizen en boerderijen tot uw beschikking in de gebieden Rafalet of Valle del Sol . U krijgt de kans om te wonen in grote huizen die van alle gemakken zijn voorzien en met een groot eigen veld. Het is de perfecte plek om samen met je vrienden te genieten van een grote privacy rond een fantastisch zwembad.

Onze panden zijn zeer goed gelegen en hebben gemakkelijke toegang tot commerciële gebieden waar u supermarkten, een grote verscheidenheid aan winkels, recreatiegebieden, restaurants, enz. Vindt.


Bezoek onze website en u zult het onroerend goed te koop in Jávea Spanje vinden dat u altijd al wilde hebben

Als u onze website bezoekt, ziet u ons geweldige portfolio met woningen. U zult zeker het onroerend goed te koop in Jávea Spanje vinden dat uw gezin gelukkig zal maken. We hebben een grote selectie aan villa's, appartementen, bungalows, herenhuizen, percelen, etc. Daarnaast biedt BoCasa u ook eigendommen in Moraira, Teulada, Benissa en Benissa Costa, Benitachell, Jalón, Gata de Gorgos, Pedreguer, Lliber, ...

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. U zult verrast zijn door onze vriendelijkheid en persoonlijke service. Kies het contactformulier dat voor u het meest comfortabel is:

  • Vul het contactformulier in dat op internet verschijnt
  • Bel ons op +34637148358 | +31 658771610
  • Stuur een e-mail naar info@bocasa.nl

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp